Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam 8 gün iğne kulandım, yumurta 20 mm ulaşınca çatlama iğnesi oldum. Herkesin farklı. Beni ki çabuk cevap verdi.Döngünün kaçıncı günü aşılama yapıldı şuan 16. Gundeyim yumurta yeterince büyümedi diye takip devam ediyor normal mi
Benim de öyle oldu, 19 gün kullandım 20. Gün çatlatma iğnesi yaptımDöngünün kaçıncı günü aşılama yapıldı şuan 16. Gundeyim yumurta yeterince büyümedi diye takip devam ediyor normal mi
Benim daha 8 günüm var, sizde durumlar nasılKızlar yok mu pozitifi gören?
Ben de cuma günü tahlil vericem canım. Nasıl gidiyo belirti felan var mıBenim daha 8 günüm var, sizde durumlar nasıl
Hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallahBen de cuma günü tahlil vericem canım. Nasıl gidiyo belirti felan var mı
Ben de ilk 5 gün çok fazla kasık ağrısı vardı ama beşinci günden sonra hiç bir belirti yok canımHadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallahbelim çok ağrıyor, arada da kramp giriyor karnıma ama aşılama olduğu günden beri böyle benimki, sendeki belirtiler nasıl peki?
Güzel düşünelim güzel olsunBen de ilk 5 gün çok fazla kasık ağrısı vardı ama beşinci günden sonra hiç bir belirti yok canım
Evet canım ilk aşılamamGüzel düşünelim güzel olsunsenin ilk aşılama mı?
Benim negatif çıktı canım. Yani 12. Gün yaptım 1.41 çıktı yükseleceğini düşünmediğim için baktrmycam tekrar hayırlısı artıkKızlar merhaba. 14 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım. Adetime 5 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Şuan adetim 3 gündür geçti. Adet belirtilerinin hepsi var. Negatifi gördüğüm için kendimi umitlendirmiyorum. Perşembe gününe randevum var. Adet olsam da olamasamda gidecektim zaten. Sizde sonuçlar nedir. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin![]()
Benim de negatif maalesef, adet oldum. Yine de kan verdim sonucu yarın alacağımKızlar merhaba. 14 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım. Adetime 5 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Şuan adetim 3 gündür geçti. Adet belirtilerinin hepsi var. Negatifi gördüğüm için kendimi umitlendirmiyorum. Perşembe gününe randevum var. Adet olsam da olamasamda gidecektim zaten. Sizde sonuçlar nedir. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin![]()
Canım varmı hayırlı haber ?Ben tam 8 gün iğne kulandım, yumurta 20 mm ulaşınca çatlama iğnesi oldum. Herkesin farklı. Beni ki çabuk cevap verdi.
Bugün aşılama oldum )) inşallah pozitiv çıkar![]()