- 4 Nisan 2016
- 219
- 168
- 103
- Konu Sahibi merimericik
Selam hanımlar. Keseyi, bebeği kalp atışını gördünüz mü? duydunuz mu? Duyduysanız ve gördüyseniz ne zaman?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folik asit alıyorsunuz ama değil mi doktora gitmeyen arkadaş için söylüyorum
Duymak zarar mi verirmis bebeğeKızlar bende aralık annesiyim.ama kalp atışını gordum ama duymadım.doktor kalp atışını duymak bebeğe zarar verir dedi ama çok güzel birşey kıpırdamaya bile başlamış
Duyulur inşallah annesi sen gönlünü ferah tut. O zaman biraz daha büyümüş olur. Bendede biraz göbek yağı fazla.Selam kizlar bende 5+4 te karindan gördüm ama dr kilolu olduğum için zor görüldüğünü söyledi ve kalp atisi için 2 hafta sonra gel dedi bende vajinal baktiramadigim için 8+2 de gidecegim inşallah karindan duyulur
Canim belki gec dollenmedir. Benim 10 gün gec yumurtlamistim, sata göre 6+5 de göründü ve doktor 4+5 de olduğumu söyledi.kizlar yaa benim son adet tarihim 26 mart 4+5 te vajinal ultrasonlada kese gorulemedi ama hcg degerim cok yuksekti 12.430 du bi sonraki gun ise 20.020 cikti ama ogun keseye baktirmadim siz keseye bakildiginda hcg degerinizi biliyo musunuz yada kese gorunmeyipte olcturup benimki gibi yuksek cikan var mi normal mi bu deger kafam cook karisik iice bunaldim