Aralık Anneleri Burayaa?

merimericik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
219
168
103
Selam hanımlar. Keseyi, bebeği kalp atışını gördünüz mü? duydunuz mu? Duyduysanız ve gördüyseniz ne zaman?

Canım keseye 4+3 te gördük kalp atışını da 6+2 de duyduk ikisine de karindan bakildi çok sukur. Darısı tüm bekleyenlerin basina

Merhaba ben de allahimnnizniyke aralık annesi olacağım Rabbim.sağ saglim dünyaya gelmelerini herkese nasip etsin

Selamun aleykum arkadaşlar. Bende 4+6' da keseyi gördük elhamdülillah. Ancak doktor gözükmeyede bilir dedi. Ama şükür gözüktü. Ve mercimek tanesi kadar küçük bir su topağı. Daha kalp atışlarını duymadık 3 hafta felan sonra gelin dedi doktor.

Tahmini 6 haftalik oldu.Hala doktora gitmedim.Ankara da hangi hastaneye gitsem bilmiyorum. Sabırsızlıkla bebegimin kalp atışı ni duyacagim günü bekliyorum.

5.haftada keseyim gördük 7.haftada da kalp atışını.o da üstten bakınca görünmedi alttan muayeneyle göründü

Selamlar, bende aralil annesi olacam inşallah ;) bende gec döllenme oldu o yüzden sata göre 6+5 de kese göründü ve doktor aslinda 4+5 de oldugumu söyledi.
7 mayis cumartesi kalp atışı için gideceğim gidecegim bakalım hayırlısıyla :anneadayı::nazar:

Kızlar bende aralık annesiyim.ama kalp atışını gordum ama duymadım.doktor kalp atışını duymak bebeğe zarar verir dedi ama çok güzel birşey kıpırdamaya bile başlamış

Selam kizlar bende 5+4 te karindan gördüm ama dr kilolu olduğum için zor görüldüğünü söyledi ve kalp atisi için 2 hafta sonra gel dedi bende vajinal baktiramadigim için 8+2 de gidecegim inşallah karindan duyulur

Selam kizlar bende 5+4 te karindan gördüm ama dr kilolu olduğum için zor görüldüğünü söyledi ve kalp atisi için 2 hafta sonra gel dedi bende vajinal baktiramadigim için 8+2 de gidecegim inşallah karindan duyulur
Duyulur inşallah annesi sen gönlünü ferah tut. O zaman biraz daha büyümüş olur. Bendede biraz göbek yağı fazla.

Selam kızlar Allah ım ol derse bende aralık annesi olucam inşAllah. Bir düşüğüm olduğu için alttan muayeneye izin vermedim. Üstten bakinca sadece keseyi görebildi ve 6 haftalik olduğunu söyledi. Doktorum üstten bakılınca normal olduğunu söyledi ama ben yinede korkuyorum.benim için dua ederseniz sevinirim..kalp atışını duyarım inşAllah

Benimkide 6 haftalık bir hafta sonra gideceğim kontrole kalp atışını dinliycek hoca. Hayırlı geçiririz inşallah bu günleri. Mide bulantısı başlayanınız oldumu benimki yavaş yavaş başlıyo

Kizlar ya neden alttan baktirmiyosunuz, bir zarari yokki , çoğu ab ülkesinde sadece alttan bakılıyor. Boşa beklemeyin bence. Böyle yanlış bi bilgi var ortalıkta zararli die, ama iyice arastirirsaniz zararli olmadığını görürsünüz ;)
Bu arada yorgunlukla nasil basa çıkıyorsunuz yaa, ben çalışıyorum, hayatimda hic bu kadar yorgun hissetmemiştim :işsiz:

kizlar yaa benim son adet tarihim 26 mart 4+5 te vajinal ultrasonlada kese gorulemedi ama hcg degerim cok yuksekti 12.430 du bi sonraki gun ise 20.020 cikti ama ogun keseye baktirmadim siz keseye bakildiginda hcg degerinizi biliyo musunuz yada kese gorunmeyipte olcturup benimki gibi yuksek cikan var mi normal mi bu deger kafam cook karisik iice bunaldim

kizlar yaa benim son adet tarihim 26 mart 4+5 te vajinal ultrasonlada kese gorulemedi ama hcg degerim cok yuksekti 12.430 du bi sonraki gun ise 20.020 cikti ama ogun keseye baktirmadim siz keseye bakildiginda hcg degerinizi biliyo musunuz yada kese gorunmeyipte olcturup benimki gibi yuksek cikan var mi normal mi bu deger kafam cook karisik iice bunaldim
Canim belki gec dollenmedir. Benim 10 gün gec yumurtlamistim, sata göre 6+5 de göründü ve doktor 4+5 de olduğumu söyledi.
Ama hcg ölçmedim o sira. Ama bu kadar yüksek degildir tahminimce çünkü 10 gün oncesinde 56 idi.

Back
X