- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
- Konu Sahibi merimericik
Bizde uykusuzluk var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynıyım hafif sancılar ve doğumu beklemece :)Dort gozle dogumu bekliyorumbenim ayak bileklerim agriyor geceleri bi de prenses cok hareketli onun harici cok sukur iyiyiz. Siz de durumlar nasil?
Normal mi sezeryan mi dogum yapacaksiniz?Ben de aynıyım hafif sancılar ve doğumu beklemece :)
BeeenKizlar digumdan korkan var mi
Benim korkum normal gorunup sezeryan olur diye
Yani sezeryandan mi korkuyorsunuz? Ben genel olarak dogurmaktan korkuyorum yani insanlar o kadar anlatiyor ki soyle aciyor boyle aciyor diyo hele bi de allah bi avazda kurtarsin lafini duydugumdan beri kim bilir nasi aci verici bir olay diye dusunmekten alamiuorum kendimiBenim korkum normal gorunup sezeryan olur diye
Onu bana da diyorlar canım.normal dogumda başta sancı cekoyirmussun sezeryan da ise sonradan cekoyirmussun senin bir ay varmış benim son tam bir hafta ayın 7 si doğum gözüküyorYani sezeryandan mi korkuyorsunuz? Ben genel olarak dogurmaktan korkuyorum yani insanlar o kadar anlatiyor ki soyle aciyor boyle aciyor diyo hele bi de allah bi avazda kurtarsin lafini duydugumdan beri kim bilir nasi aci verici bir olay diye dusunmekten alamiuorum kendimibir de benim gibi normal doguracak anne adaylari icin konusuyorum en azindan ben ne zaman olacak diye tetikteyim. Daha bir ay var ben her sancida aha dogurcam galiba diye tetik
e tabi kavusmak icin gun sayiyoruz kolay degil
allahin izniyle saglikla kucagimiza alalim hepimiz insallah minik kuslarimizi ...
Ay hadi allah kavustursun saglikla kucaginiza alinOnu bana da diyorlar canım.normal dogumda başta sancı cekoyirmussun sezeryan da ise sonradan cekoyirmussun senin bir ay varmış benim son tam bir hafta ayın 7 si doğum gözüküyor
Yapanlarda var yapmayanlarda. Ama lavmandan neden bu kadar korkuyorsunki? Bana daha önce yaptılar apandist ameliyatı olmuştum. Ne ağrısı var ne sancısı gayet kolay bişey lavman...Ya birsey soracagim, normal dogumda lavman yapiyorlar mi dogum oncesiacaip kafama takiliyor cok geriliyorum
Yok lavmandan korkmuyorum yapmadiklari takdirde olabileceklerden cekiniyorumYapanlarda var yapmayanlarda. Ama lavmandan neden bu kadar korkuyorsunki? Bana daha önce yaptılar apandist ameliyatı olmuştum. Ne ağrısı var ne sancısı gayet kolay bişey lavman...
Selamun aleykum anneler ne yaptınız nasılsınız doğum yaptı mi herkes ?
Bende 13 aralık salı günü genel anestezi ile sezaryen doğum yaptımBen 13nde sali gunu epiduralli normal dogumla kizimi kucagima aldim3.205 gr 49cm civcivim, allaha cok sukur saglikli
Siz dogurdunuz mu?
Bende 13 aralık salı günü genel anestezi ile sezaryen doğum yaptım![]()