- Konu Sahibi SevimliSevim
bhk ye sevgilerle...:ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeacım üzülme olur böyle sorunlar bebekler böyle büyüyecekler..ayrıca çok küçük olmasa biraz aç bırak diycem ama onu uygulamakta zor olsa gerek..umarım tez vakit sorununuz çözümlenir..
zeacım resim oldukça hoş görünüyor hem meleklerin hem de fon çok hoş olmuş nasıl yaptın merak ettim?
zeacım uzulme lutfen annem onlar kucuk ama senden benden zekiler diyor kolaya alısmıs senin kız bence bizleri boyle oynatıyolar iste keske biberon hiç denemeseydin en bastan ama sana tavsiyem once gogsundeki sutu biraz bosalt kendi kendine akacak sekilde olsun içimi en rahat oldugu an tekrar dene benimkide ilk gunler içmiyodu kasıkla verdik sutu sagıp sagıp sonra bole denedim cok işe yaradı simdi sut yetiştiremiyorum kucuk beye
bide sey diyolar cok kucuk olduklarından en basta gucleri yetmezmiş cok zorlanırlarmıs emmek için belkide o yuzdenmiş sen sabret ve vazgecme emzirmekten sen vaz gecersen o dunden razı olur zaten :)
valla sorma o kadar zekilerki beni sulu dereye götürüp susuz getirir bunlar -tatlicadiarzu- bazen onlarmı bebek benmi düşünmüyor değilim biberon denemek zorundaydım biliyorsun benimkiler ikiz, sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum.
çoğu zamanda aynı anda acıkıyorlar sütümü sağıp biberonla veriyoruz. diğer kızım memeyi daha çok seviyor biberona alışamadı ama cemre biberonu tercih ediyor hazırcı kızım biraz kafamçokkarıştı
kıyamazsın haklısın ama bazen kararlı tavranmak gerçekten olumlu sonuçlar verebiliyo..bi dene istersen
oğlum için katı yiyeceklere geç başladığım için çiğnemeyle alakalı 6 yaşına kadar sorunlar yaşadım ..aç bıraktım ama çok zor günlerdi neyseki alıştı...
ya aslına bakarsan birazda nazlamak gerek daha cok kucukler insan kıyamıyor doktor filan bişey dedimi normaldir olur dediyse bosver endişelenme sen stres olursan oda olur bence sen nekadar rahat olursan okadar rahat olur
zea nasıl bi duygu ya insanın ikizinin olması cok sanslısın bende cok isterdim valla mutlaka cok zordur zorluguda iki kattır ama mutluluguda ikikattır heralde
zeacım kullandığın biberon akış hızı nasıl gerçi araştırmışındır mutlaka çektikçe gelen biberonlardan almışındır ama yinede sormak istedim. biliyosun dar ağızlı olmayan biberonlar bebeklerin kolayına geldiği için anne memesini bırakıyorlamış zamanla.. katı yiyeceklere gelince 7. ayda başlıyor diye biliyorum daha çok erken bizler için.
zea allah yardımcın olsun hayatım
bende 50 gün emmişim annemi sonra emmemişim neler yapmışlar kaşıkla ağzıma vermişler yok almamışım
o zaman şimdiki gibi mamalar da yok muş
neler çekmiş anneciğim
sonuç olumsuz ama çok zor büyümüşüm
az mama verip açlığını biraz bastırdıktan sonra meme versen
bi de dr a danış canım mutlaka böyle bebekler vardır
mutlaka bir çözüm yolu da vardır
inşallah tekrar emer:Saruboceq:
canım doktora söyledim sadece kötü dedi( kötü olduğunu bende biliyorum ne yapabilirim onu söyle dimi amaÇok üzgünüm çoook sanırım emme sorununun tıbben çözümü yok tamamen bebeğin keyfine kalmış
bizimkide keyfine çok düşkün. sağıp veriyorum onu içiyor ama emmeye gelince savaşıyoruz. denemeye devam edeceğim inşallah alır memeyi.
ee kızlar sizin nasıl gidiyor? inşallah herşey yolundadır.
baya ayrı kaldık yaaa senağlama konuların taşınmasıda hiç iyi olmadı. çoğu şey gözümden kaçıyor:mymeka:
canım chicconun 0 ay olanını kullanıyorum. birde eğik ağızlı kolik önleyici biberonunu almıştım ama o dediğin gibi çok akıtıyor bebişler emerken genizlerine kaçıyor. kullanmadım o yüzden.
7. ay geç değilmi canım yaa ben 5-6 aydan sonra başlarım diye düşünüyordum :uhm: