Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aralık anneleri doğuma kaç kilo ile gittiniz kaç kilo ile geldinizzz
öncelikle geçmiş olsun esra:))Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...ben de mart annelerli grubundayım...ben de senin gibi 53.5 la hamile kaldım ama senin bitirdiğin kiloyla bitirmem imkansız(sen nasıll başardın ? gerçekten takdire şayan:))eski kilona ne zaman dönüdüğünü paylaşırsın di mi?bu konu benim kafamı en çok kurcalayan şeylerde çünkü44:
süpersin canım gerçekten maşallah:))bilinçli bir hamilelik geçirdiğine göre sonrası da öyle olur bence korursun hatta eski kilona yakında dönersin:))darısı başımıza artık:))
ben de öğretmenim benim de branş mat.hep ayaktayım ama 7.ayda 60 oldum bile(
Ya kızlar gerçekten şaşırıyorum nasıl bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo verebiliyorsunuz ben doğum yapalı 13 gün oldu ama sadece 1kilo gitmiş doğumdada 7 toplam 8ama 11 kilo fazlam var daha koca göbeğimde cabası sanki gala 8 9 aylık hamile gibiyim
Giden kilon hicde az degil gayet gizel....
Benim dogumdamn geldim 3 kilo gitmis zaten bebek 3 kilo dogdu.fakat gin gun 500 gr gitti..odem varmis demekki...o gitti. Si, .mdi sabitlendi..
ben de 53le hamile kalmış 68le tamamlamıştım hamileliğimi. taaam 15 kilo yani. doğumdan eve geldiğimde 6 kilo gitmişti yarısı kızımdı zaten. şimdi 2 hafta geçti 59a düştüm çok şükür ama daha çok fazlam var. göbek tam kalmadı gibi ama halaa pörsümüş bir hali var zamanla emzirdikçe kalan kilolarımdan da kurtulabilirim inş ama yediklerimize dikkat etmek lazım. gerçi şu aralar zor gibi annem bi yandan kayınvalide bi yandan şu kilo yapar bu kilo yapar diyip yedirip duruyorlar
meraba kızlar bence kiloları hiç kafaya takmayan ben 55 ile hamile kaldım bu arada boyum 1.50 sonra 70 kilo ile doğuma gittim geldiğimde 63 kilo idim kızım 1 yasında su anda 49 kilo oldum emzirmenin çok faydası oluyor birde ben 6 aydan sonra kilo vermeye başladım
meraba kızlar bence kiloları hiç kafaya takmayan ben 55 ile hamile kaldım bu arada boyum 1.50 sonra 70 kilo ile doğuma gittim geldiğimde 63 kilo idim kızım 1 yasında su anda 49 kilo oldum emzirmenin çok faydası oluyor birde ben 6 aydan sonra kilo vermeye başladım