ben 1 yıldır korunmuyorum canım bi türlü denk gelmedi benim 60 gün adet olmadığımda oluyordu doktorda bişey demedi bi hastalık da yok bu ay doktora gittim adetin 5. günü yumurtalık takibi yaptırmak için, o zaman 4-5 mm olduğunu söyledi yumurtaların ve adetin 17. günü tekrar gelmemi söyledi gittiğimde daha 8-10 mm olduğunu söyledi, günde 2mm büyümesi öngörülür yumurtaların bu kişiden kişiye değişir yaklaşık 18-20 mm olduğundada yumurta çatlar ve yumurtlama gerçekleyir çatladıktan 6 ila 24 saat içinde spermlerle buluşup döllenmesi gerekir. benimki yarım milim büyümüştü adete kadar 2 günde bi ilişki dedi ama bu kış günlerinde pek mümkün olmayınca ben labquick marka ovulasyon testi aldım onu yaptım ve adetin 23. günü yumurtlamayı yakalayıp değerlendirdim şimdi tutacakmı bakalım bekliyorum, adetin düzensizse, ya doktora takip yaptıracaksın ya da kendin evde benim gibi test yapacaksın canım yoksa çok zor oluyor malesef
öyle canım kolay olmuyor, kimisi ilk geceden hamile kalıyor bu tamamen nasip meselesi bazımız da böyle sınanıyoruz... Mücadele etmemiz gerekiyor, Allah'ım çok aratmadan hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
öyle canım kolay olmuyor, kimisi ilk geceden hamile kalıyor bu tamamen nasip meselesi bazımız da böyle sınanıyoruz... Mücadele etmemiz gerekiyor, Allah'ım çok aratmadan hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin inş. Birde ben geçen ay doktora gittim gebelik düşünüyorum diye bana inofolic yazdı kolaylastirir bu süreci dedi ona başladım bu ayın 12sinde bilmiyorum etkisi olurmu
Amin inş. Birde ben geçen ay doktora gittim gebelik düşünüyorum diye bana inofolic yazdı kolaylastirir bu süreci dedi ona başladım bu ayın 12sinde bilmiyorum etkisi olurmu
iyi yapmışsın canım folik asit için kolaylaştıır derler ama ben bi türlü düzenli kullanamadım bakalım inşallah işe yarar. kaç yıllık evlisin bu arada canım ne zamandır deniyorsunuz
iyi yapmışsın canım folik asit için kolaylaştıır derler ama ben bi türlü düzenli kullanamadım bakalım inşallah işe yarar. kaç yıllık evlisin bu arada canım ne zamandır deniyorsunuz