Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Bugun 4+0 sanırım tahmınlere gore daha dr a gıtmedım cok heycanlıyım testlerım gunden gune koyulasıyor

Merhaba benim sat 3 aralık keseyi de bebişi de kalp atışlarınıda gördük duyduk çok şükür 8 haftalığız 2.bebiş ama sanki ilk bebiş gibi heyecanlıyız sağlıkla kucağımıza alalım inş

Merhaba benim sat 3 aralık keseyi de bebişi de kalp atışlarınıda gördük duyduk çok şükür 8 haftalığız 2.bebiş ama sanki ilk bebiş gibi heyecanlıyız sağlıkla kucağımıza alalım inş
Merhaba canım hayırlı ugurlu olsun bebegin , Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin:)
Darısı bana inşallah ben de kalp atısını duyarım bebeğimin :) nasıl hızlı mı atıyo yavas mı? Bide ultrason görüntüsü var mı

Selamlar benim de sat 19 aralik :-) Benimkinin gec dollenme oldugunu dusunuyorum henuz hcg 1000 i yeni gecti. Keseyi gormedik daha. Bu hafta insaallah.
Hayırlı ugurlu olsun canımm :) aynıymıs sat larımız;)
Ben de kalp atısı için gidicem bakalım..bebeğini görür görmez bizimle de paylaş mutlaka;)

Merhaba kizlar benim sat da 2 aralık kalp atışını duymadım daha 2 hafta geriden gidiyoruz ultrason tarihine göre bugün tam 6 haftalık var mi benim gibi olan dr geç döllenme dedi

Merhaba arkadaşlar hepinizin hayırlı olsun ben de aralık ayında hamile olduğumu öğrendim malesef ki bir ocak günü , yeni yıla düşük ile girdim çok üzüldüm. Inşallah sizler sagsakim kucağına za alırsınız bebislerinizi. Sizden rica bana da dua edin ne olur, cok istiyorum. Bu ay korunmadik bata dört gun var. Inşallah hamilelik vardır. Hamilelerin duaları kabul olur ne olur bana dua edin bende anne olmak istiyorum

Merhaba kizlar benim sat da 2 aralık kalp atışını duymadım daha 2 hafta geriden gidiyoruz ultrason tarihine göre bugün tam 6 haftalık var mi benim gibi olan dr geç döllenme dedi
Merhaba canım , kalp atısı 6 haftalıkken duyulmuyor mu? Beni doktorum haftaya kalp için cagırdı ozaman bebeğim 6hftası bitmiş oluyo

Merhaba arkadaşlar hepinizin hayırlı olsun ben de aralık ayında hamile olduğumu öğrendim malesef ki bir ocak günü , yeni yıla düşük ile girdim çok üzüldüm. Inşallah sizler sagsakim kucağına za alırsınız bebislerinizi. Sizden rica bana da dua edin ne olur, cok istiyorum. Bu ay korunmadik bata dört gun var. Inşallah hamilelik vardır. Hamilelerin duaları kabul olur ne olur bana dua edin bende anne olmak istiyorum
Merhaba canım, geçmiş olsun Rabbim inşallah sana isteyen herkese saglıklı bir bebek nasip etsin hepimize anneliği tattırsın inşallah hayırlısıyla bu ay olur içini ferah tut ben de 18 ay hamile kalamadım daha yeni oldu mucizem..bu işler nasip kısmet işiymiş bekle sadece

Slm 18 aralıkta düşük yaptım
Sat 18 aralik diye hesapliyorum adet olmadan hamile kaldığım için 22 ocak ta dr gittim bhcg yaptı yine 175 di 20 gün sonra gel bebeğe bakalım dedi bekliyorum bakalım herkese sorunsuz gebelik diliyorum

Back
X