Aralık ayı mucize beklenenler sohbet edelimm

Giresuncikamiyursun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
328
73
13
Merhaba kızlar planlı gebelik isteyen anne aday adayiyim ilk ay yumurtlama gununu kaçırmıştım olmadi 2.Ay a6btibiyotik kullandığım icin kimyasal oldu gebelik hala kendimi suçluyorum ama bende bilemedim. Kasim ayında ise yumurtlama günü iliskim oldu ama bebiş olmadi bu ay bekliyorum regl 30u daha var tabi ama zaman gecmiyor gibi hissediyorum ya siz

Merhaba kızlar planlı gebelik isteyen anne aday adayiyim ilk ay yumurtlama gununu kaçırmıştım olmadi 2.Ay a6btibiyotik kullandığım icin kimyasal oldu gebelik hala kendimi suçluyorum ama bende bilemedim. Kasim ayında ise yumurtlama günü iliskim oldu ama bebiş olmadi bu ay bekliyorum regl 30u daha var tabi ama zaman gecmiyor gibi hissediyorum ya siz
Döngünüz kaç gündür ve düzenli midir
Regl 30 undaysa yumurtlama daha olmadı sanırım

Merhaba bende beş gün sonra adet olma tarihim geçen ay femara kullandım üç yumurtam çatladı günleri değerlendirdik ve aşırı karın kasık ağrısı çekiyorum ve sırt ağrısı göğüs hassasiyeti umarım hamileyimdir💮

Bende bugün pik gördüm sanırım emin değilim ama dün ve bugünü değerlendirdik yarın sabah tekrar ovülasyon yapıcam koyu çıkarsa tekrar değerlendircem 🙈 hakkınız da hayırlısı olsun 🤲🏻🤍

Bence takvime bakmayın o yanıltır. Sizin hormonlarınızı bilemez 🥰 düzensizse madem bi ovülasyon testi alın öyle takip edin de

Bence takvime bakmayın o yanıltır. Sizin hormonlarınızı bilemez 🥰 düzensizse madem bi ovülasyon testi alın öyle takip edin deri
Seyrine bırakmak istedim doğal olanı tercih ettim çünkü bu seferde psikoljik olarak yıpratıyor bilmiyorum hem umursuyorum hem umursamıyor gibi birsey 💁‍♀️

Merhaba bende beş gün sonra adet olma tarihim geçen ay femara kullandım üç yumurtam çatladı günleri değerlendirdik ve aşırı karın kasık ağrısı çekiyorum ve sırt ağrısı göğüs hassasiyeti umarım hamileyimdir💮
Inşallah 🙏🏻 güzel haberler alırsınız ilac doktor tarafindanmi verildi

Kızlar selam
Benimde en son adet tarihim 21 eylül resmen 3 aydır adet olmuyorum pkoluyum ama ben hiç böyle olmadım acaba hamile miyim diyorum sadece gecıkmemın ılk ayı test yaptım negatifti 2 aydır test yapmıyorum sanki karnım büyüdü gibi hissediyorum doymuyorum eşime dedim bide 2 aylık hamile çıkıyomusum diye basına böyle gelen oldu mu adet görmeyip sonraki aylarda hamile oldugunu öğrenen?

Kızlar selam
Benimde en son adet tarihim 21 eylül resmen 3 aydır adet olmuyorum pkoluyum ama ben hiç böyle olmadım acaba hamile miyim diyorum sadece gecıkmemın ılk ayı test yaptım negatifti 2 aydır test yapmıyorum sanki karnım büyüdü gibi hissediyorum doymuyorum eşime dedim bide 2 aylık hamile çıkıyomusum diye basına böyle gelen oldu mu adet görmeyip sonraki aylarda hamile oldugunu öğrenen?
Bence bir randevu alın kontrol amaclı eğer hamile iseniz tesste cikar şuan yakın zamanda yapmadiysaniz deneyin doğru sonuç verir

Back
X