- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
- Konu Sahibi Giresuncikamiyursun
-
Döngünüz kaç gündür ve düzenli midirMerhaba kızlar planlı gebelik isteyen anne aday adayiyim ilk ay yumurtlama gununu kaçırmıştım olmadi 2.Ay a6btibiyotik kullandığım icin kimyasal oldu gebelik hala kendimi suçluyorum ama bende bilemedim. Kasim ayında ise yumurtlama günü iliskim oldu ama bebiş olmadi bu ay bekliyorum regl 30u daha var tabi ama zaman gecmiyor gibi hissediyorum ya siz
Taam düzenli diyemem ama 25 30 gün arayla regl görüyorum evet daha yumurtlama olmadi her dk takvimdeyimDöngünüz kaç gündür ve düzenli midir
Regl 30 undaysa yumurtlama daha olmadı sanırım
Bence takvime bakmayın o yanıltır. Sizin hormonlarınızı bilemezTaam düzenli diyemem ama 25 30 gün arayla regl görüyorum evet daha yumurtlama olmadi her dk takvimdeyim
Merhaba bende beş gün sonra adet olma tarihim geçen ay femara kullandım üç yumurtam çatladı günleri değerlendirdik ve aşırı karın kasık ağrısı çekiyorum ve sırt ağrısı göğüs hassasiyeti umarım hamileyimdirMerhaba kızlar planlı gebelik isteyen anne aday adayiyim ilk ay yumurtlama gununu kaçırmıştım olmadi 2.Ay a6btibiyotik kullandığım icin kimyasal oldu gebelik hala kendimi suçluyorum ama bende bilemedim. Kasim ayında ise yumurtlama günü iliskim oldu ama bebiş olmadi bu ay bekliyorum regl 30u daha var tabi ama zaman gecmiyor gibi hissediyorum ya siz
Bende bugün pik gördüm sanırım emin değilim ama dün ve bugünü değerlendirdik yarın sabah tekrar ovülasyon yapıcam koyu çıkarsa tekrar değerlendircemMerhaba kızlar planlı gebelik isteyen anne aday adayiyim ilk ay yumurtlama gununu kaçırmıştım olmadi 2.Ay a6btibiyotik kullandığım icin kimyasal oldu gebelik hala kendimi suçluyorum ama bende bilemedim. Kasim ayında ise yumurtlama günü iliskim oldu ama bebiş olmadi bu ay bekliyorum regl 30u daha var tabi ama zaman gecmiyor gibi hissediyorum ya siz
Bence takvime bakmayın o yanıltır. Sizin hormonlarınızı bilemezdüzensizse madem bi ovülasyon testi alın öyle takip edin de
Seyrine bırakmak istedim doğal olanı tercih ettim çünkü bu seferde psikoljik olarak yıpratıyor bilmiyorum hem umursuyorum hem umursamıyor gibi birseyBence takvime bakmayın o yanıltır. Sizin hormonlarınızı bilemezdüzensizse madem bi ovülasyon testi alın öyle takip edin deri
Amin sizinde güzel haberleinizi aliriiz umarimBende bugün pik gördüm sanırım emin değilim ama dün ve bugünü değerlendirdik yarın sabah tekrar ovülasyon yapıcam koyu çıkarsa tekrar değerlendircemhakkınız da hayırlısı olsun
InşallahMerhaba bende beş gün sonra adet olma tarihim geçen ay femara kullandım üç yumurtam çatladı günleri değerlendirdik ve aşırı karın kasık ağrısı çekiyorum ve sırt ağrısı göğüs hassasiyeti umarım hamileyimdir
AmiinnnAmin sizinde güzel haberleinizi aliriiz umarim
Doktor verdiInşallahgüzel haberler alırsınız ilac doktor tarafindanmi verildi
Bence bir randevu alın kontrol amaclı eğer hamile iseniz tesste cikar şuan yakın zamanda yapmadiysaniz deneyin doğru sonuç verirKızlar selam
Benimde en son adet tarihim 21 eylül resmen 3 aydır adet olmuyorum pkoluyum ama ben hiç böyle olmadım acaba hamile miyim diyorum sadece gecıkmemın ılk ayı test yaptım negatifti 2 aydır test yapmıyorum sanki karnım büyüdü gibi hissediyorum doymuyorum eşime dedim bide 2 aylık hamile çıkıyomusum diye basına böyle gelen oldu mu adet görmeyip sonraki aylarda hamile oldugunu öğrenen?
Yarın yapmayı düşünüyorum testi eğer bişey çıkmazsa kadın doğuma gidicem sanırımBence bir randevu alın kontrol amaclı eğer hamile iseniz tesste cikar şuan yakın zamanda yapmadiysaniz deneyin doğru sonuç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?