Aralık ayı tedaviye başlayanlar kulübü

Canım yok ben göremedim etiket 🥹 evet 4 tane embriyo 3. Gün dondurdular kuzum. Transfer zamanı çözüp 5. Güne geleni transfer yapcaklarmış iyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Hadi hayırlı olsun kuzum 🥰🤲❤️
İnsallaahh ilk seferde pozitif olsun sımsıkı tutunsun yavrun sana🌺🤲😘😘😘

Arkadaşlar ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacaz çok heyecanlıyım bu ay başlayanlar varmı dertleşelim
Merhaba umarım güzel sonuçlar alırız. Ben 41 yaşındayım bu ay başladım.8 gün her gün 375 ML iğne kullandım.9ncu gün yumurta çatlatma iğnesi oldum ve 34 saat sonra yumurta toplama operasyonu oldu ve 11 tane toplanmış.. Bugün yani 1 gün sonra tüp bebek merkezinden aradılar 2 tanesi döllenmiş 2 tanesi de gözlemleniyormuş. Diğer 7 tanesi döllenmemiş. İster istemez Moralim bozuldu.
Doktorum OPU sonrası embriyolarda beklenen başarı gerçekleşirse embriyoyu donduracaklarını, rahimin hazır olması için 2nci kez regl olana kadar transfer için beklemem gerektiğini söyledi.
Daha önce benzerini yaşayanlar oldu ise sonuç nasıl oldu bende çok merak ediyorum

Günaydın bende 36 yaşındayım 5 yumurtam oldu 1 tanesi 5.güne geldi transfer yapıldı maalesef olmadı ama moral bozmak yok yola devam

Günaydın bende 36 yaşındayım 5 yumurtam oldu 1 tanesi 5.güne geldi transfer yapıldı maalesef olmadı ama moral bozmak yok yola de

Günaydın bende 36 yaşındayım 5 yumurtam oldu 1 tanesi 5.güne geldi transfer yapıldı maalesef olmadı ama moral bozmak yok yola devam
🥺🥺
Yaş itibari ile kendiliğinden hamile kalırsınız umarım

Back
X