• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı tüp bebek sonucu bekleyenler nerdesiniz erken test yapan varmı :)

Erken test yaptırıp sonra beta hcg değeri düşen varmı ? Benim 8 gün değer 38.8 10 gün değer 8.7 düştü geri yükselirmi

Yarına kan testi yaptrcam 7.gunum olcak

Benimde 7. günüm.bir dondurulmuş bir yeni 2 tane emriyo yerleştirildi Memorial ankarada. Yaşım 39. İkinci deneme.. Rabbim hepimize hayırlarla versin

Ben birkaç gün dinlendim. Sonrasında ev içinde dolaştım sadece yemek hazırladım. 10 gün dayanamayıp kan testi yağtırdım negatif çıktı . Yarın 12 gün tahlil günün yani gidip yaptırmal dahi istemiyorum. Sinirlerim çok bozuk 1 saattir ağlıyorum

Mrb kizlar transferden sonra naptiniz normal hayatiniza devam mi ettiniz yoksa yattinizmi
Cnm benim transferimim 3.günü evde geçiriyorum ilk gün çok ağrım oldu şimdi ev işleriyle uğraşıyorum ara sıra bide igne vurulmak için mecburen çıkıyorum hergün 15 dk. Onun haricinde bildiğim kadarıyla ilk üç gün ıstırahat sonrada çok yorulmadan günlük hayata devam deniyor.Ama ben tabi Dolmuşa falan binmeye cesaret edemiyorum yinede :) gerisi Allah a kalmış nasip ederse tutunuyo bebişler :anneadayı::KK9:

Yani anlasilan su ki allah ol derse olcak eger olmicaksa yataga bagli kalsakda olmicak.. yani kismetse olcak harbiden. Eger embriyolarim 5 gun yasarsa benimde transferim carsamba olcak yillik izinimi kullanicam evdeyim yatcam bende icim rahat etsin dye ama en kotusunede hazirlikli olmak gerekiyor

Kremalicorek insallah pozitif sonuc alirsin esmeralda uzulme dicem ama elde degil seni cok iyi anlayan bizizdir herhalde cunku tip ve tip ayni sureci yasiyoruz.. soyle dusun cnm bebisinin sana kavusmak icin daha vakti gelmemis henuz... ben kendiki soyle sartladim.. hani tutmassa dogru zaman degil henuz bizim icin hayirli zaman degilms dicem.. biz tup bebek icin arabamizi sattik ama ona ragmen uzulmicem ve cok rahatim allah saglimizla sinamasin calisalim para kazanalim tekrar deneyelim

>Canlarım nereleder nasıl tedavı oluyorsunuz yazsanıza bu yol zor bır surec benım 3uncu maddı manevı cok zor... borc harc bı sekıld eoluyor. benım avantajım aslında avantaj demıyımj raporu alana kadar anamı aglattılar 5 defa asılama yaptılar ılaçlardan +30 oldum ama raporun faydasını gordum yarı yarıya sizde arastırın ıyıce ılaç konusunda yardıcmı olmay acalısırım eczacı tanıdıkım var bı sorun arastırın fıyat verın bı bende sorıyım

>Canlarım nereleder nasıl tedavı oluyorsunuz yazsanıza bu yol zor bır surec benım 3uncu maddı manevı cok zor... borc harc bı sekıld eoluyor. benım avantajım aslında avantaj demıyımj raporu alana kadar anamı aglattılar 5 defa asılama yaptılar ılaçlardan +30 oldum ama raporun faydasını gordum yarı yarıya sizde arastırın ıyıce ılaç konusunda yardıcmı olmay acalısırım eczacı tanıdıkım var bı sorun arastırın fıyat verın bı bende sorıyım

Valla bizim ilk denememiz hiç bilgimiz olmadığı için ilaçları en pahalı şekilde aldık sağolsun merkezde hiç bilgi vermedi izmitte özel bir merkezde yaptırdık bize 10.000 liraya mal oldu hersey dahil:KK1: işlh emeğimızın karşılığını alırız bakalım daha 4.gunumdeyim transferin:KK51:

Bende transferin 3. Günündeyim.. inşallah güzel haberler verebilirim allahim herkese nasip etsin insallahhh

Back
X