- 2 Aralık 2015
- 9
- 7
- 1
- 46
- Konu Sahibi Emel58kayra
Aralık ayında tüp bebek tedavisi görenler sonuvu erken öğrenen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim arkadasim ikivtane dondurulmus embriyo transferi oldum 9. Gun tahlil yaptirdim 1.35 ciktiyikildim. Ama 12. Gunu bekliyorum tekrar yaptiricam allahtan umit kesilmezAralık ayında tüp bebek tedavisi görenler sonuvu erken öğrenen varmı
Cnm benim transferimim 3.günü evde geçiriyorum ilk gün çok ağrım oldu şimdi ev işleriyle uğraşıyorum ara sıra bide igne vurulmak için mecburen çıkıyorum hergün 15 dk. Onun haricinde bildiğim kadarıyla ilk üç gün ıstırahat sonrada çok yorulmadan günlük hayata devam deniyor.Ama ben tabi Dolmuşa falan binmeye cesaret edemiyorum yinede :) gerisi Allah a kalmış nasip ederse tutunuyo bebişlerMrb kizlar transferden sonra naptiniz normal hayatiniza devam mi ettiniz yoksa yattinizmi
>Canlarım nereleder nasıl tedavı oluyorsunuz yazsanıza bu yol zor bır surec benım 3uncu maddı manevı cok zor... borc harc bı sekıld eoluyor. benım avantajım aslında avantaj demıyımj raporu alana kadar anamı aglattılar 5 defa asılama yaptılar ılaçlardan +30 oldum ama raporun faydasını gordum yarı yarıya sizde arastırın ıyıce ılaç konusunda yardıcmı olmay acalısırım eczacı tanıdıkım var bı sorun arastırın fıyat verın bı bende sorıyım