Aralık ayında aşılama olacaklar buyrun

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.954
742
73
Çok heyecanlıyım ilk aşılamamı olacağım. Yarın ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım yumurtamı takip edecekler ve uygun gün de Aralık ayı içinde aşılamamı oluyor olacağım🙏 Doktorlar ikinizdede sorun yok dedi hatta yumurta rezervim yüksek çıktı eşimde de sorun yok. Bir yanım umıt bir yanım korku. Var araşılkta aşılama olacak. Heyecan var mı. İlk aşılama genel olarak

hep başarısız mı oluyormuş böyle bir şey duydum. Var mı ihtimali. Sizde durumlar nasıl.

Ek1:

Kızlar Cuma günü yani 10 Aralık aşı günü olarak belirlendi. Aşılama oluyorum. Bugün çatlatma iğnemi olacağım. İçimde korku var ya da heyecanı korku sanıyorum bilmiyorum. Korkuyorum olumsuz olacak diye, heyecanlıyım bebiş gelirse diye böyle karışık duygu durumu içindeyim stresli birşey oldu bende. Belki de ilk aşılama deneyimim ondan bilmiyorum. Doktor eşimle benim değerler normal yumurtamızda gelişti bir tane her şey yokunda görünüyor. Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimize nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏🙏❤️

Ek2:
Bugün aşılamamın 7. günü hiç bir belirti yok

Son düzenleme:
Çok heyecanlıyım ilk aşılamamı olacağım. Yarın ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım yumurtamı takip edecekler ve uygun gün de Aralık ayı içinde aşılamamı oluyor olacağım🙏 Doktorlar ikinizdede sorun yok dedi hatta yumurta rezervim yüksek çıktı eşimde de sorun yok. Bir yanım umıt bir yanım korku. Var araşılkta aşılama olacak. Heyecan var mı. İlk aşılama genel olarak hep başarısız mı oluyormuş böyle bir şey duydum. Var mı ihtimali. Sizde durumlar nasıl.
Merhaba canım bende Kasım ayında aşılama tedavisine başladım 5 gün ilaç kullandım ama yumurtalarim büyümedi döngü günüm bitince aşılama iptal oldu bugün hastalandım yarın hastaneye gidip inşallah yarın bende tekrar ilaç kullanmaya baslicam umarım bu ay olur yine iptal olmaz

Çok heyecanlıyım ilk aşılamamı olacağım. Yarın ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım yumurtamı takip edecekler ve uygun gün de Aralık ayı içinde aşılamamı oluyor olacağım🙏 Doktorlar ikinizdede sorun yok dedi hatta yumurta rezervim yüksek çıktı eşimde de sorun yok. Bir yanım umıt bir yanım korku. Var araşılkta aşılama olacak. Heyecan var mı. İlk aşılama genel olarak hep başarısız mı oluyormuş böyle bir şey duydum. Var mı ihtimali. Sizde durumlar nasıl.
İlk aşılamada hamile kaldım canım

Çok güzel haber ve umut 🙏🙏 Bizde sorun olmaması rağmen olmadı bebeğimiz bakalım tedaviye karar verdik. Bu gün iğnemi oldum kendim iğneyi yaparken ikinüç damla sızdı aktı dışarı ilaç inş sorun olmaz 🙄🙏❤️
Canım aynı şey benim de başıma gelmişti hatta yarısı çöp oldu iğnenin ama sorun olmadı 2 yumurtam gelişti 2 si de tuttu bizim de sebepsizdi bir sorun yoktu

Çok güzel haber ve umut 🙏🙏 Bizde sorun olmaması rağmen olmadı bebeğimiz bakalım tedaviye karar verdik. Bu gün iğnemi oldum kendim iğneyi yaparken ikinüç damla sızdı aktı dışarı ilaç inş sorun olmaz 🙄🙏❤️
Canım aynı şey benim de başıma gelmişti hatta yarısı çöp oldu iğnenin ama sorun olmadı 2 yumurtam gelişti 2 si de tuttu bizim de sebepsizdi bir sorun yoktu
Aaa çok güzel bı haber bu neler yaptiniz aşılama sonrası ilişki ada öncesi sürecinizi anlatır mısınız
Canım bi hafta iğne kullandım gonalf merional 2 yumurtam oluştu 18 mm aşılama yapıldı aynı gün yarını ve 2 gün sonra ilişki oldu... ikiz gebeliğim inşallah rabbim size de nasip etsin

Canım bi hafta iğne kullandım gonalf merional 2 yumurtam oluştu 18 mm aşılama yapıldı aynı gün yarını ve 2 gün sonra ilişki oldu... ikiz gebeliğim inşallah rabbim size de nasip etsin
Ayyy maşallah en çok istediğim ikiz bebek rabbim bizlerede nasip etsin inşallah 🥰 rabbim kucağınıza sağ saglim almayı nasip etsin meleklerin ikisinide 🤲

İlk aşılamada hamile kaldım canım
Çok güzel haber ve umut 🙏🙏 Bizde sorun olmaması rağmen olmadı bebeğimiz bakalım tedaviye karar verdik. Bu gün iğnemi oldum kendim iğneyi yaparken ikinüç damla sızdı aktı dışarı ilaç inş sorun olmaz 🙄
Merhaba canım bende Kasım ayında aşılama tedavisine başladım 5 gün ilaç kullandım ama yumurtalarim büyümedi döngü günüm bitince aşılama iptal oldu bugün hastalandım yarın hastaneye gidip inşallah yarın bende tekrar ilaç kullanmaya baslicam umarım bu ay olur yine iptal olmazmaş
Merhaba canım bende Kasım ayında aşılama tedavisine başladım 5 gün ilaç kullandım ama yumurtalarim büyümedi döngü günüm bitince aşılama iptal oldu bugün hastalandım yarın hastaneye gidip inşallah yarın bende tekrar ilaç kullanmaya baslicam umarım bu ay olur yine iptal olmaz
Hayırlısı olsun inşallah bizi haberdar et🤗 aynı zaman denk geliyoruz aşılamada. İnşallah güzel olur sonuçlar çok heyecanlıyım biran önce gelsin şu aşılama günü 🤗🙏

Bende şuan merinola başladım. Aşılama da çoğul gebelik çok görülüyormuş. Ben çok zorlanırım ikizde ama hepsine razıyım artık🙏😌 belki de daha iyi iki bebeği bir doğumda çıkar gider☺️ Sizin durum ile benim durum benziyor inşallah sonuçta sizin gibi olur😌 bu Arada sizin bebekler çift yumurta ikizi mi oluyor

Bende şuan merinola başladım. Aşılama da çoğul gebelik çok görülüyormuş. Ben çok zorlanırım ikizde ama hepsine razıyım artık🙏😌 belki de daha iyi iki bebeği bir doğumda çıkar gider☺️ Sizin durum ile benim durum benziyor inşallah sonuçta sizin gibi olur😌 bu Arada sizin bebekler çift yumurta ikizi mi oluyor
İnşallah canımmm benim de 1.5 sene olmadı sebepsiz.. evet çift yumurta 😊

Çok güzel haber ve umut 🙏🙏 Bizde sorun olmaması rağmen olmadı bebeğimiz bakalım tedaviye karar verdik. Bu gün iğnemi oldum kendim iğneyi yaparken ikinüç damla sızdı aktı dışarı ilaç inş sorun olmaz 🙄

Hayırlısı olsun inşallah bizi haberdar et🤗 aynı zaman denk geliyoruz aşılamada. İnşallah güzel olur sonuçlar çok heyecanlıyım biran önce gelsin şu aşılama günü 🤗🙏
Tabiki zaten burdan düzenli haberlesiriz destek oluruz birbirimize inşallah güzel sonuçlarla ayı bitiririrz 🥰

İnşallah canımmm benim de 1.5 sene olmadı sebepsiz.. evet çift yumurta 😊
Çift yumurta olayı harika bir durum bence🧿 Rabbim sağlık versin hep, hayırlı evlatlar olsun inşallah. İyi ki yazdın. Acayip içimi açtın, ben ilk aşılamalar %80 olumsuz biliyordum nerden duyup aklımda kaldıysa🤦‍♀️☺️

Çift yumurta olayı harika bir durum bence🧿 Rabbim sağlık versin hep, hayırlı evlatlar olsun inşallah. İyi ki yazdın. Acayip içimi açtın, ben ilk aşılamalar %80 olumsuz biliyordum nerden duyup aklımda kaldıysa🤦‍♀️☺️
Valla canım ben de öyle düşünüyordum ama öyle değil iğnelerle falan şans yükseliyormuşş

Acaba biz çift yumurta ikizi istiyoruz desek doktorlar talebimizi alırlar mı ki 😁
Canım gelişen yumurtalara bağlı doktorlar çok fazla istemez gelişmelerini benim 2 taneydi ben de bilmiyordum hocam az depil mi dedim niye üçüz dördüz mü istiyorsun dedii ne kadar yumurta o kadar çoğul şans ama çoğul gebelikler çok da riskli işte tekil gibi değillk

Back
X