aralık bebeklerini nasıl ısıtıcaz?

rengine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
142
3
68
antalyada yaşıyoruz malum doğalgaz olayı henüz aktif değil. elektrikle ısınmak mecburiyetindeyiz. klimayla astımlı olduğum için ben bile ısınırken gıcık öksürüğü oluyorum o yüzden hiç içime sinmiyor bebeğimi klimalı odada uyutmak
radyatör( elektrikli ve yağlı olanlarından) önerdiler. evde ufo var ama malum önünün ısıtınca arkan donuyor. antalyada nem çok malum, ufo nemi kırmıyor.
siz nasıl ısıttınız bebişlerinizi? ne kullanıyorsunuz?

merhaba canım, ben de izmirde yaşıyorum.tabi klima ile ısınıyorduk.ama klima çalışır çalışmaz benim burnum tıkanıyor, ayrıca evimizde ufo da var ama aldığıma çok pişmanım hem sadece önün ısınıyor hem sırtın donuyor hem de çok elektrik yanıyor üstelik ışığı güneşin zararlı ışıkları gibi zararlı imiş bunu da yeni öğrendim. ben yağlı radyan aldım bebişin odası için, daha bebiş gelmedi gerçi inşallah 2 gün sonra aramızda olacak :) ama şimdi büyük kızım ders çalışırken odasında kullanıyor, odayı hakikatten çok iyi ısıtıyor.ben klimanın hava üflemesinden bunalıyorum,ufo zaten malum.ama radyan çok güzel ısı veriyor.keşke salonumu da radyanla ısıtabilsem ama salon çok büyük, radyanla olacak gibi değil, üstelik açık mutfak.ben yağlı radyandan memnunum yani canım.delonghi dragon serisi aldım, bunu da 2 sene önce bebeği olan arkadaş önermişti.

çok tşkkrler cvbınız için. bebişiniz de hayırlı olsun inşallah kolaycacık da dünyaya gelsin, analı babalı büyüsün :)
aynı şeyleri düşünüyorum ben de, ufo 2 tane var evde hiç kullanmak istemiyorum, klima da tıkıyor insanı
bu yağlı radyanların elektrik tüketimi nasıl çok fazla fatura gelir demişlerdi size nasıl geldi klima ve elektrik sobasından çok mu yakıyor acaba?

Son düzenleme:

daha yeni aldık, henüz fatura gelmedi ama dragon serisi delonghi %25 daha fazla ısı veriyormuş, e bu da radyanlara göre daha az elektrik harcayacak diye düşündürüyor.bu ay bir de çamaşır kurutma makinesi aldık, elektrik faturası gelince şu kadar farkettti diye tam ayırt edemeyeceğim.sanırım kurutma makinesi de biraz oynatır faturayı.siz bebek odasında mı oturduğunuz oda da mı kullanacaksınız.bebek odası gibi küçük yerlerde 9-10 m2 alanları en düşük ayarda termostatı çalıştığı için az yakacak diye düşünüyorum.elektrik sobasından ve ufodan çok daa verimli kesinlikle. neyseki yaşadığımız yerlerde iklim yumuşak.

bu arada sizin bebişe de az kalmış, allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.ben yarın 12de sezeryana gircem..heyecan artık dorukta

bu arada sizin bebişe de az kalmış, allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.ben yarın 12de sezeryana gircem..heyecan artık dorukta

bebişinize kavuştunuz sağlıkla inşallah :) heyecanlandım mesajınızı okuyunca bana da malum çok vakit yok artık umarım iyisinizdir ikiniz de...
intten araştırdım markayı media mrkt de var sanırım ordan alıcam, kurutma makinası ben de düşünüyorum burda bi yağmur başlar bir hafta durmaz elektrik faturası da artık ne gelirse kabul edicez mecbur
kolay gelsin şimdi çok yoğun ve uykusuz günler başlıyor size iyi dileklerim sizinle...

Teşekkür ederim.Sağ salim kavuştuk kuzumla, darısı başınıza.
şansımıza izmirde hava bebişin doğduğu günden beri gece 1 derece , dün gece evimize döndük, kuzeyde olan odasını eve gelince ısıtmak için ilk 5 saat aralıksız son ayarda çalıştırdım, derece 22yi gösterince ayarı 1'e düşürdüm, oda hep aynı ısıda, termostat açıp kapanıyor.bakalım gayet iyiyiz şu an, bakalım fatura gelince nasıl olacak :)

İhlasın şu su koymalı fanlı sobasıda çok güzel benim memleket mersin salonda klima odamda ihlas yakardık ben daha çok ısınıyodum valla bide oda küçükse sıcacık yapıo evladiyelik şimdi kiradayım başka memleketteyiz eşimden dolayı burası kaloriferli merkezi ısıtma ama evimede ihlası aldım baharda kalorifer kapanınca bir ay donuyoruz biz bebişim doğsun üşümez inşallahbuhar veren soba tercih etmek lazım ufolar çok kullanışsız ve çok yakıo 2000-2500watt ufo bense 800 watta ısınıyorum en fazla ikili1600watt israf valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…