antalyada yaşıyoruz malum doğalgaz olayı henüz aktif değil. elektrikle ısınmak mecburiyetindeyiz. klimayla astımlı olduğum için ben bile ısınırken gıcık öksürüğü oluyorum o yüzden hiç içime sinmiyor bebeğimi klimalı odada uyutmak
radyatör( elektrikli ve yağlı olanlarından) önerdiler. evde ufo var ama malum önünün ısıtınca arkan donuyor. antalyada nem çok malum, ufo nemi kırmıyor.
siz nasıl ısıttınız bebişlerinizi? ne kullanıyorsunuz?
merhaba canım, ben de izmirde yaşıyorum.tabi klima ile ısınıyorduk.ama klima çalışır çalışmaz benim burnum tıkanıyor, ayrıca evimizde ufo da var ama aldığıma çok pişmanım hem sadece önün ısınıyor hem sırtın donuyor hem de çok elektrik yanıyor üstelik ışığı güneşin zararlı ışıkları gibi zararlı imiş bunu da yeni öğrendim. ben yağlı radyan aldım bebişin odası için, daha bebiş gelmedi gerçi inşallah 2 gün sonra aramızda olacak :) ama şimdi büyük kızım ders çalışırken odasında kullanıyor, odayı hakikatten çok iyi ısıtıyor.ben klimanın hava üflemesinden bunalıyorum,ufo zaten malum.ama radyan çok güzel ısı veriyor.keşke salonumu da radyanla ısıtabilsem ama salon çok büyük, radyanla olacak gibi değil, üstelik açık mutfak.ben yağlı radyandan memnunum yani canım.delonghi dragon serisi aldım, bunu da 2 sene önce bebeği olan arkadaş önermşti.
çok tşkkrler cvbınız için. bebişiniz de hayırlı olsun inşallah kolaycacık da dünyaya gelsin, analı babalı büyüsün :)
aynı şeyleri düşünüyorum ben de, ufo 2 tane var evde hiç kullanmak istemiyorum, klima da tıkıyor insanı
bu yağlı radyanların elektrik tüketimi nasıl çok fazla fatura gelir demişlerdi size nasıl geldi klima ve elektrik sobasından çok mu yakıyor acaba?
bu arada sizin bebişe de az kalmış, allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.ben yarın 12de sezeryana gircem..heyecan artık dorukta
bebişinize kavuştunuz sağlıkla inşallah :) heyecanlandım mesajınızı okuyunca bana da malum çok vakit yok artık umarım iyisinizdir ikiniz de...
intten araştırdım markayı media mrkt de var sanırım ordan alıcam, kurutma makinası ben de düşünüyorum burda bi yağmur başlar bir hafta durmazelektrik faturası da artık ne gelirse kabul edicez mecbur
kolay gelsin şimdi çok yoğun ve uykusuz günler başlıyor size iyi dileklerim sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?