Aralık Letu kullananlar

Ediz duman

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
100
Puanlar
303
Arkadaaşlar letu kullananlar var mı .adetimin 4.günü başladım günde 2 olmak üzere
Bu arada hiçbir sorun yok dendi 1 senedir oluşmayan gebelik var
En son kalp atımı olmadığı için 1 ay önce kaybettik 6.haftada

Son düzenleme:
Evet canim ben kullandim bugun asilama yapildi ben de 5 gun kullandim 2.5 mg sabah aksam seklinde

Evet canim ben kullandim bugun asilama yapildi ben de 5 gun kullandim 2.5 mg sabah aksam seklinde
5 gün kullanıp mı aşılama oldu aşılama dediğiniz ovitrelle mi bana da dr 12 gün sonra gel dedi bakacakmış yumurta durumuna göre verecekmiş

Kuzum ayin 10 unda ilac kullanmaya basladim ben 5 gun letu kullandim sabah aksam
7 gunde puregon pen kullandim 17 sinde yumurtalarima bakilei 18 19 20 mm yumurtan var dedi catlatma ignesini yap dedi yaptim 48 saat sonra da yani bugun asilama oldum

Yani 7 gunluk bi ilac kullandim sonra catlatma ignesi catlatma ignesini yaptiktan 2 gun sonra asilama seklinde

İnsallah kuzum benim sen niye asilama surecine girdin ? Benim eşimin sperm kalitesi dusuk diye doktor yapti

Henüz aşılama olmadı duruma göre bakılacakmış.ben de anlamadım sorun kısaca yok dendi eşimde de yokmuş.bakalım bu ay nasıl olacak.sizin ilk letunuz mu

Kızlar ben de bu ay femara kullandım letunun aynısı ilaç. Çarşamba günü de ovitrelle oldum artık bekleme sürecine girdim

Selam kızlar benimde eşim il dışında çalıştığı için yumurtlama takibi yapamıyordum ve doktor kontrolüyle aralık 9( adetimin 3. Günü) letuya başladım , 7 gün kullandım. 2 gün sonrasında doktor kontrolüne gittim yumurtamın 15 mm olduğunu ve iğne olmadan doğal şekilde yumurtanın çatlamasıyla gebelik elde edelim dedi. Merak ettiğim şeyler var mesela döllenme olduysa belirtiler hemen oluşuyor mu ? Beslenmeye dikkat edilmeli mi ? Çok heyecanlı ve stresli bir süreç olduğu için deneyimlerinizle beni aydınlatmanızı rica edeceğim:))

`