Aralık Ocak anneleri i :)

17.haftadayım ocakta doğum inşallah ama hala hissetmiyorum doktor normal dedi ama ben mi acele ediyorum :S

İlkse normal canım benimde ilk ama ben 16 da falan hissetmeye başladım o derinin kalınlığıyla da alakalı benim hem karın bölgem yumuşak hem tam o kısımdaki derim ince zayıfta olduğum için erken hissettim yani kilo ve deri kalınlığıylada alakalı

Allah izin verirse benimde ocakta olacak bende henüz birşeyler hissetmiyorum

Benimde ocağın 3 u diyolar erken gelmezse 17+6 günlük cinsiyetler bellimi hanımlar benim oglusum olcak inş allah izin verirse

Benimde ocağın 3 u diyolar erken gelmezse 17+6 günlük cinsiyetler bellimi hanımlar benim oglusum olcak inş allah izin verirse
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin banada kız dedi ama tam belli değil nasip kısmet sağlıklı olsunlarda farketmez :)

Benim de kısmetse Ocak bebeği.
Hayırlısı ile kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah... :KK68:

benim de ocak bebeği, oğlum olacak hayırlısıyla :) bende hiç hissetmedim daha, zayıfımda aslında ama bakalım.

Ocak 28 benim de tahmini doğum tarihim.oğlum olacak allah nasip ederse.hepimiz hayırlısıyla kucagimiza alalım insallah bebeklerimizi

Ne var ne yok bakayım dedim :) bebişler hayırlı olsun :)

Doktor bana cinsiyetini soyliyimmi dedi bnde dedim valla söylerseniz hemen alışveriş merkezine kostur cam yoksa farketmez :))) alışveriş özgürlüğüne sebep oluyo öğrenmek

Ben de gec dollenme kesinlesince bir anda araliga attı tarihim. 3 doktorun ortak kanisiyla kızım olacagi kesinleşti :KK49:
Simdiden hastane susleri, bebek sekerleri, hastane cikislari anne kiz takimlari bakmaya basladim ama bir yandan da anksiyete yakami birakmiyor:(

Ben de gec dollenme kesinlesince bir anda araliga attı tarihim. 3 doktorun ortak kanisiyla kızım olacagi kesinleşti :KK49:
Simdiden hastane susleri, bebek sekerleri, hastane cikislari anne kiz takimlari bakmaya basladim ama bir yandan da anksiyete yakami birakmiyor:KK43:
neden endişelisin ki canım? rahat olmaya çalış. hayırlı olsun kız bebişin :)

neden endişelisin ki canım? rahat olmaya çalış. hayırlı olsun kız bebişin :)
Teşekkür ederim canım. Bir seyler ters gidecekmis gibi kendimi cok sıkıyorum bazen. Bir de en son amniyon sivisi yuzunden doktora gittigimde kesede amniyotik bant oldugunu öğrendim. Doktorum problem yaratmayacagini soyledi ama yine de icim rahat degil.

bu sene kız senesi diye biliyordum ama herkesin prensi olacakmış :) ama benim ki prenses :)

Benim normalde 14 Ocak ama drum ocağı beklemem 38 haftada alırım dedi sanırım Aralık sonu hepimiz sağlıkla bi kucaklarımıza alsak bende günler geçmiyor 23 hafta olduk

Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsiz :KK43: ne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur :KK43: veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var :KK43:

Back
X