Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sonuçların olsun canım. Varmı belirtin. Takipte kal inş güzel haberler veririz24 aralik
amin canim ins bekleyen herkez ve bizlerde güzel haberler alırız ins. yok belirti falan öyle boş boş takılıyormm sen de varmi?Hayırlı sonuçların olsun canım. Varmı belirtin. Takipte kal inş güzel haberler veririz
estrofem kullanıyorsa miyde ağrısı ve bulantı yapiyo. transferden öncesinden başlattı çünkü bende. ben çarşamba transfer oldum sen hangi gün ildunBendede yok bugün az bi miğde bulanır gibi oldu onla alakası yoktur çok erken. Kasıkları baskı oluşuyor hafif ağrısı gibi batmaları ama aşırı rahatsız etmiyor. 3 günüm doldu Dr yürüyüş önerdi günde yarım saat yarın yapıcam inş
Salı günü oldum cnm hep yaşıyormuşum nasıl durumunestrofem kullanıyorsa miyde ağrısı ve bulantı yapiyo. transferden öncesinden başlattı çünkü bende. ben çarşamba transfer oldum sen hangi gün ildun
evdeyim canim yatıyorum yada evin içinde dolaşıyorum bazen oturuyorum bide iyneye gidip geliyorum. bugün 3 gün geçecek ins bu günlerde.Salı günü oldum cnm hep yaşıyormuşum nasıl durumun
Benimde 3 bitti. artık spor tarzı yürüyüşler verdi onları yapıyorum Yarımşar saat. İş yapmıyorum ama çok aşırı yatmıyorum bugün yaptıkça kan dolaşımı dururmuş Dr günlük yürüceksin dedi.walla pek bişey hissetmiyorum. Lekelemeyin olursa iğne verdi ama leke yok şükürevdeyim canim yatıyorum yada evin içinde dolaşıyorum bazen oturuyorum bide iyneye gidip geliyorum. bugün 3 gün geçecek ins bu günlerde.
ben sadece içinde dolaşıyoruĺBenimde 3 bitti. artık spor tarzı yürüyüşler verdi onları yapıyorum Yarımşar saat. İş yapmıyorum ama çok aşırı yatmıyorum bugün yaptıkça kan dolaşımı dururmuş Dr günlük yürüceksin dedi.walla pek bişey hissetmiyorum. Lekelemeyin olursa iğne verdi ama leke yok şükür
senin kaçıncı gün embiyosuydu ve kaçıncı denenen biraz anlatirmusunBenimde 3 bitti. artık spor tarzı yürüyüşler verdi onları yapıyorum Yarımşar saat. İş yapmıyorum ama çok aşırı yatmıyorum bugün yaptıkça kan dolaşımı dururmuş Dr günlük yürüceksin dedi.walla pek bişey hissetmiyorum. Lekelemeyin olursa iğne verdi ama leke yok şükür
yanluz olsaydık geciremezdik çok zor oluyo. bende eltim ve kayinvaldeme aynı apt oturuyorum onlar geliyo Ablam da yakın o geliyo biraz tv derken geçireceğiz vakti.Merhabalar. Benimde testim 26sı hayirlisiyla guzel sonuclar alirız umarim. Bende full yatmıyorum transferim carsambaydi. Yavas yavas yürüyorum oturuyorum ve zaten crinone jeli kullandiktan sonra 20 25 dk yürüyüş yapmak gerekiyormus onuda yapıyorum. Teyzem ve kuzenim geldi bana onlar olunca vakit geciyor yanliz kalsam gecmezdi heralde.
Walla dediğim gibi aşırı yatıp kendimi strese sokmuyorum yavaş hareketlerim var zaten Dr yürüyüş üzere bu günlerde önerdiği için rahatım benimde kayınvalidem annem ettim arkadaşlar hep varlar ama ben duramıyorum illa az dolaşsamMerhabalar. Benimde testim 26sı hayirlisiyla guzel sonuclar alirız umarim. Bende full yatmıyorum transferim carsambaydi. Yavas yavas yürüyorum oturuyorum ve zaten crinone jeli kullandiktan sonra 20 25 dk yürüyüş yapmak gerekiyormus onuda yapıyorum. Teyzem ve kuzenim geldi bana onlar olunca vakit geciyor yanliz kalsam gecmezdi heralde.
Aynen. Canım anneler var ama çokta yatma eziyet etmek kendine ara ara dolaşyanluz olsaydık geciremezdik çok zor oluyo. bende eltim ve kayinvaldeme aynı apt oturuyorum onlar geliyo Ablam da yakın o geliyo biraz tv derken geçireceğiz vakti.
Canım benim 1. Kalite güzel gelişen emriyolarımın 2 tane ydi diğerleri geriden geliyodu. Emriyolog lar dedi 3. Günde doğal ortama koyalım fazla dışarı ortamına maruz kalmadan dediler. Güzel gelişimi var dedi ve koydular şükür inş güzel olur herşey seninki?ben sadece içinde dolaşıyoruĺ
senin kaçıncı gün embiyosuydu ve kaçıncı denenen biraz anlatirmusun
zaman zaman yatiyom sonra kalkıyom bi dolosiyom sonra oturup tv izliyom. can sıkıntısı idteAynen. Canım anneler var ama çokta yatma eziyet etmek kendine ara ara dolaş
benimde 5 gün 2 tane 1 kalite transfer ettiler. bu 4 cu denemem. ilk 2 si negatif 3 cu pozitif ama 6 haftalik dusuk oldu. buda dondurulmus 4 cu transferim. 12 yıllık evliyim. bende pko var esimde sorun yok. buarada izmirdeyimCanım benim 1. Kalite güzel gelişen emriyolarımın 2 tane ydi diğerleri geriden geliyodu. Emriyolog lar dedi 3. Günde doğal ortama koyalım fazla dışarı ortamına maruz kalmadan dediler. Güzel gelişimi var dedi ve koydular şükür inş güzel olur herşey seninki?
bende olmadiLeKe gören oldumu hiç