- 16 Kasım 2016
- 518
- 1.104
- 43
İnşallah canım sizin problem ne bizde guya problem yok bi kimyasal gebelik bide 10 haftalık düşük yaptım 2 senedir olmuyo diye asilama onerdi yaptırdık o da tutmadi bundan sonra yaptırırim direk tüp bebek istiyorum adet olmazsam.yüzme de çok iyi olur ama korunma olmadığında yuzeceksen kendini zorlamaman gerek ya da boswer ya zorlasan ne olcak :) belki o zaman tutar:) ben 2 yıldır hep korudum kendimi de ne oldu sanki:)
Cnm biz butun testleri yaptirdik hormon, rahim filmi, sperm testi hepsi cok temiz cikti bir problem gorunmuyor ama 1 yildir olmuyor bir turlu. 2. Asilamamdi bu benim. Doktor stresten uzak olacaksin yumurtaliklari en cok etkileyen stres dedi.gerekirse tatile cikin dedi. Benim olmuyorsa stresten olmuyodur diye dusunuyorum. Isyerimde sikintilar var cok bunaliyorum bide hamile kalamiyorum diye kafayi yicem sanki hayat ondan ibaret. Aklimdan bian olsun cikmiyor surekli yazi okuyorum okudukca kafam daha cok karisiyor boyle oluncada hicbiseyden zevk alamiyorum dusun dusun pskolojim bozuldu resmen. Yuzmeye baslarsam en azindan kafa dagitirim hem sporda yapmis olurum. Kac arkadasima doktor kesinlikle senin cocugun olmaz dedigi halde normal olarak hamile kaldilar. Allah nasip ettikten sonra hicbirsey engel degil aslinda. Bide tefriciyeye basladim 4444 tane. Faydasi olacagina cok inaniyorum. Tek caremiz dua.kusura bakma biraz fazla uzun oldu :)