Aralık_Ocak aylarında İzmirde tüp bebek yaptıranlar

merhaba arkadaşım aralığın 30da başaldım tüp bebek tedavisine .şifada erol bey doktorum.benim ikinci denemem olacak inşallah bu sefer tutacak inanıyorum bu sefer daha rahatım daha bilinçliyim bugün ilk gonal-f 450 başaldım:lepi:

tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun bende izmirde ilk denememi dokuz eylülde yaptım ama sonuç negatif oldu ikincisi dondurulmuşlarla olcak şuan kararsızım acaba başka bi hastaneyemi gitsem diye allah yardımcımız olsun inşallah bu yeni yılda bebeklerimize kavuşuruz

merhaba bende varım.izmir smyrna art'ta funda hanıma gidiyorum.4.tüp bebek denemem olacak.bu kez sert bir protokol uygulayoruz.umarım bu kez olur.Allah yardımcımız olsun arkadaşlar...

inşallah hepinizin tedavileri hayırlı olsun arkadaşlar.
bende dokuz eylülde ikinci denememde kavuştum meleğime.inşallah rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.allah yardımcınız olsun.

merhaba arkadaşım aralığın 30da başaldım tüp bebek tedavisine .şifada erol bey doktorum.benim ikinci denemem olacak inşallah bu sefer tutacak inanıyorum bu sefer daha rahatım daha bilinçliyim bugün ilk gonal-f 450 başaldım:lepi:

merhaba canım bende şifaya gidiyorum belkide karşılaşmışızdır:)iğnelere 29 aralıkta başladım.doktorum rafael levi.ilk denemem.İnşallah son olur ve bebeklerime kavuşurum.İnşallah seninde son olur canım..yarın kontrolum var saat 11 de..

Back
X