Aralık'a Kaldı

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Bugün adet oldum umudum aralık ayına kaldı halbuki rüyamda bir erkek çocuğu bana anne diyordu sabah kalktım ki adet olmuşum hayırlısı bakalım inş bir dahaki ay

sıkma canını canım hayırlısı ne zamansa rbbim o vakit verecektir bize bebişlerimizi kalbini bozma rüyan inş çıkacaktır..

Benim de icimden hep 4 yil sonra gebe kalacakmisim gibi geliyor. Hayirlisi Allahtan. Rabbim hayirlisiysa versin. Hayirsizda gözüm yok...

sıkma canını canım hayırlısı ne zamansa rbbim o vakit verecektir bize bebişlerimizi kalbini bozma rüyan inş çıkacaktır..
inş hayırlısıyla cümlemize eşim de üzülüyor ama şu soğan kürünü yapacağım bakalım..

Benim de icimden hep 4 yil sonra gebe kalacakmisim gibi geliyor. Hayirlisi Allahtan. Rabbim hayirlisiysa versin. Hayirsizda gözüm yok...
Rabbim hayırlı canlardan hayırlı evlatlardan versin bizlere amin.. olacaktır yeter ki Rabbim ol desin zamanı gelsin

şimdi beklemesi yine umut etmek zor

Şimdi bakalım Aralık da yüzler gülecek mi?

2 aralıkta doğum günüm 5 -6 aralıkta da adet olmam lazım bakalım ikii sevinç birden olacak mı hamilelik ve doğum günü

Demin eşimle çocuğumuz olsa ne isim koyarız dedim ama üzülmemem için sessiz kaldı inşaallah en kısa zamanda hamile kalırım hayırlısıyla

haftaya doktora gideceğim bakalım ne çıkacak

bugün doktora gittim bakalım şimdi sonuçları bekleyeceğim aralık bakalım ne olacak

:( hımm üzüldüm canım yaş kaç ne kadarlık evlisin?

ben henüz adet olmadım beş gün var daha ama dün beta hcg verdim sonuç negatif çok umutluydum bu aydan ama sanırım gene olmadı :(

Ben de 5-6 aralıkta adet olmam lazım ama bakalım ne olacak şimdi aklım doktor ne diyecek onda

benimde bat 3-4 aralık kasıklarım ağrıyor çok fazla ama bilmiyorum ya umutlanmak da istemiyorum işte öyle bekliyorum sabızsızzlıkla...

benimde bat 3-4 aralık kasıklarım ağrıyor çok fazla ama bilmiyorum ya umutlanmak da istemiyorum işte öyle bekliyorum sabızsızzlıkla...
İnsan çok umutlanıyor beklemek de zor hayırlısıyla inşaallah hamileyiz dediğimiz zaman da gelecektir.

Back
X