- 12 Nisan 2015
- 1
- 1
- 36
- 47
- Konu Sahibi hatice80mart
Kızlar aralıklı oruç yöntemi ile zayıflayan varmı ben denemek istiyorum zayıflayanlar bilgi verebilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl kilo verdin canım anlatsana biraz neler yedin veya yemedinBen zayıfladım 5 gün de 5 kilo verdim hatta tekrar yapmayı düşünüyorum![]()
5 gün hiç bşy yemedim canım sadece su içtimNasıl kilo verdin canım anlatsana biraz neler yedin veya yemedin
Oda çok sıkıntılı degilmi ama ya5 gün hiç bşy yemedim canım sadece su içtim![]()
İlk günler verdiğin kilo değil odemdir.canim hemde 5 günde 5 kilo vermek sağlıklı bile değil yakinen tanıdığım. Bir arkadasim aynen bu yöntemle diyet yaptı 66 kiloya falan dustu 20 günde 80 kusur kiloyla geri geldi vücudu şişti diyet demek sağlıklı beslenmek demek oruçla verilen kilolar kısa sürede geri geliyor bu konuyu bende araştırıyorum ama cesaret edemem şahsenBen zayıfladım 5 gün de 5 kilo verdim hatta tekrar yapmayı düşünüyorum![]()
ölüyorum sandımOda çok sıkıntılı degilmi ama ya![]()
Sadece sıvı tüketmişsin ama sağlıksız seninkiSonraki 3 gün meyve suyu içtim ve tuzsuz
ölüyorum sandım![]()
Aynen zaten su kaybı oluyor verilen kilo değil diyorlarSadece sıvı tüketmişsin ama sağlıksız seninki![]()
Yani doğru ekmek ve pirinç makarna yemeden le bu farkettiriyor ya birde gazlı içecekler yağlı yiyeceklerAynen zaten su kaybı oluyor verilen kilo değil diyorlar![]()
yazınızı sonuna kadar okudum çok da hak verdim. bazı dönemler bende bu şekilde besleniyorum ve ciddi anlamda kilo veriyorum fakat bu sağlıksız değil bence gayet sağlıklı ben bazen sütlü tatlılardan dahi yiyordum.Merhabalar
1.55 boy 82 kilodan 49 kiloya kendi çabalarımla gelen biri olarak aç kalmak sıkı diyet yapmak sağlıksız Gelmiyor bana. Geçen sene duymuştum bu orucu bir arkadaşımdan akşam 16:00 dan sonra hiç bir şey yemiyorduk sadece su kahve Yeşilçay ben ertesi gün öğlene kadar geçiriyordum arkadaşım sabah kalktığın da kahvaltı ile başlıyordu sonuç şu o 74 ile başlayıp 68 ile ben ise 63 ile başlayıp 55 ile devam ettim o daha sonra başım agrıyor tansiyonum düşüyor deyip bıraktı ve bu sene 78 e merhaba dedi onun adına üzgün değilim yer yer yatarsan sonuç bu olur ona da söyledim disiplin şart asıl sağlıksız olan kilolarım göbeğimiz psikolojimiz. Bu iş öyle 10 günde 5 kilo 3 gün de 3 kilo diyetleri ile bitecek bir şey değil bunu ögrendim açlıktan uyuyamadığım zamanlar oldu kolumu kaldıramadığım kabul sinirlerim bozuldu kabul ama inanın şişman olmak daha acı magazaya gittiğim de bir pantolon giymiştim kan ter içinde ve sonuç malum üzerime olmadı bunun bir beden büyüğü var mı DİE sorduğum da cevap erkek reyonun da var hanımefendi olmuştu ve benim de dönüm noktam. Diyetisyenler e spor salonlarına saldırdım sonuç hep hüsran dı, daha çok yemeğe saldırdım mutsuzdum neyseki kendimi dinlemeyi ögrendim bana iyi gelen yapmam gerekenleri. Ve sen böylede güzelsin aç kalarak kilo verilmez aç kalarak diyet çok sağlıksız diyenlere kulakımı tıkadım.doktora elbette gittim bu süreçte tahlillerimi yaptırdım spor salonu yerine yürüyüş yaptım Leslie pilates yaptım evde kendime hep bir kilo hedef koydum 1 kilo vermen gerek sadece diye telkin ettim. Elbette 49 görüp 60 lara çıktığım zamanlar da oldu kısır döngü gibi. Çok uzattım lafı biliyorum ama şu çok sağlıksız diyenleri gerçekten anlamıyorum evet 5 gün aç bırakmak kendini saglıksız ilerde çıkar acısı bunu asla kabul etmiyorum ben de. Aralıklı oruca gelirsek ben bunu abartanlar danım ama 2 günde 1 kilo verdim nerdeyse. Sabah öğlen yapıp ertesi güne kadar sadece sıvı tükettim. Bazen de sadece öğlen akşam öğünü yaptım ve itiraf ediyorum bazen de sadece akşam tek öğün yaptım. Ama bunu aralıklı yaptım. 1 hafta yapıp ara verdim 5 gün yapıp ara verdim. Sonuçtan memnunum her yıl oruç tutuyoruz 1 ay zaten. Yediklerime gelirsek sabah 1 yumurta bazen 2 yeşilllik domates salatalık bazen yulaf yoğurt zencefil sadık dostum. Öğlen 200 gr kadar et tavuk balık salata. Akşam öğün yapacaksam çorba yoğurt salata. Ölecek gibi olursam şayet :) Yeşilçay su 10 adet çiğ badem eğer yoğunsam işten dolayı enerji veriyordu bana 2 ceviz 1 dilim ananas koydum sabahla öğle arasına yada öğlen ile akşam arasına ama akşam kesinlikle ara yapmadım. Virüsten sonra inş bir an önce geçer vücudumu şekillendirmek adına spor salonuna başlıycam yeniden en güzel giysimiz vücudumuz sonuçta bu Arada benim sarkmam sadece göbek de oldu o da çok abartılacak kadar değil doğum kilolara veda derken ne kadar mekik çeksem de pilates yürüyüş yapsam da oldu o maalesef ama sorun etmiyorum aynaya baktığım da çok güzel gülen bir kadın görüyorum. Önceden aynaya baktığımda kaşlar çatılı şuna bak göbeğe bak patates surat hele kollara DİE üzülürdüm. Demem o ki şişman kadın sağlıksız kadın mutsuz kadın .
merhabalar detay verebilir misiniz nasıl yaptınız diyetti zorlandınız mı bende ramazan dan sonra yapmayı düşünüyorumBen zayıfladım 5 gün de 5 kilo verdim hatta tekrar yapmayı düşünüyorum![]()