aralıklı oruç

ilbige2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
6
2
1
35
merhaba arkadaşlar.yarın itibariyle aralıklı oruca başlıyorum.Kimler benimle.:) tabaklarımızı paylaşıp birbirimize destek ve motive olalım ne dersiniz?

Merhaba bende bu ayın başından beri aralıklı pruç hemde şekersiz besleniyorum. 67 kg ile başladım 64 kg im şimdi 2 haftaya yakındır kilo vermem durdu 64de takılıp kaldım. Başarılar sanada😘

Merhaba bende bu ayın başından beri aralıklı pruç hemde şekersiz besleniyorum. 67 kg ile başladım 64 kg im şimdi 2 haftaya yakındır kilo vermem durdu 64de takılıp kaldım. Başarılar sanada😘
Harikasın💪🏻Ben de yarın tartılacağım inşallah ben de veriirim size de daha bol eksiler inşallah 🌻

Merhaba ☀️ en sevdiğim başlık 🤗 Ben aralıklı oruçla yaklaşık 10 kilo verdim, 74leri görmüştüm, şu an 63üm ve çok mutluyum 🤗 Artık benim için bir rutin haline geldi, hep böyle besleniyorum. Asla pes etmeyin demek için geldim 🤗 Hem zihin hem de beden olarak çok sağlıklı hissediyorum ☺️

Merhaba ☀️ en sevdiğim başlık 🤗 Ben aralıklı oruçla yaklaşık 10 kilo verdim, 74leri görmüştüm, şu an 63üm ve çok mutluyum 🤗 Artık benim için bir rutin haline geldi, hep böyle besleniyorum. Asla pes etmeyin demek için geldim 🤗 Hem zihin hem de beden olarak çok sağlıklı hissediyorum ☺️
Merhaba 🙋🏻‍♀️Motiveniz için çok teşekkür ederim 😍maşallah size inşallah ben de pes etmeden istediğim kilolara ulaşacağım ve bunu diyet değil de yaşam şeklim haline getireceğim 💪🏻💜

Back
X