aralıklı oruç

ilbige2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
6
2
1
35
merhaba arkadaşlar.yarın itibariyle aralıklı oruca başlıyorum.Kimler benimle.:) tabaklarımızı paylaşıp birbirimize destek ve motive olalım ne dersiniz?

Merhaba bende bu ayın başından beri aralıklı pruç hemde şekersiz besleniyorum. 67 kg ile başladım 64 kg im şimdi 2 haftaya yakındır kilo vermem durdu 64de takılıp kaldım. Başarılar sanada

Merhaba bende bu ayın başından beri aralıklı pruç hemde şekersiz besleniyorum. 67 kg ile başladım 64 kg im şimdi 2 haftaya yakındır kilo vermem durdu 64de takılıp kaldım. Başarılar sanada
HarikasınBen de yarın tartılacağım inşallah ben de veriirim size de daha bol eksiler inşallah

Merhaba en sevdiğim başlık Ben aralıklı oruçla yaklaşık 10 kilo verdim, 74leri görmüştüm, şu an 63üm ve çok mutluyum Artık benim için bir rutin haline geldi, hep böyle besleniyorum. Asla pes etmeyin demek için geldim Hem zihin hem de beden olarak çok sağlıklı hissediyorum

Merhaba Motiveniz için çok teşekkür ederim maşallah size inşallah ben de pes etmeden istediğim kilolara ulaşacağım ve bunu diyet değil de yaşam şeklim haline getireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…