Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba aranızda aralıklı oruç diyeti yapan var mı? Nasıl yapıyordunuz hangi saatlerde ne yiyordunuz kaç kilo verdiniz sürecinizi paylaşabilir misiniz bende başlamayı düşünüyorum da
Merhaba aranızda aralıklı oruç diyeti yapan var mı? Nasıl yapıyordunuz hangi saatlerde ne yiyordunuz kaç kilo verdiniz sürecinizi paylaşabilir misiniz bende başlamayı düşünüyorum da
Merhaba canım ben aralıklı oruçla 50 kilo verdim genellikle 16 saat açlık 8 saat ise yemek yeme şeklinde uyguladım saat 12-1 gibi kahvaltı 4 gibi ara öğün ve 7-8 gibi akşam yemeği yiyip günü kapatıyorum bunun dışında Leslie ve yürüyüş çok yaptım ara sıra bölgesel çalıştım kalori saymak için bir program indir ben genelde 1200 kalori civarı beslendim şekeri ve ekmeği hayatımdan çıkardım şeker ihtiyacı için züber çok yedim ara öğünlerde tavsiye ederim ekmek niyetine ise kahvaltıda wasa yiyorum ödem için internetten bulduğum su ve çayları hazırladım ayrı olarak hiç yemek yapmadım kendime evde ne varsa onu yedim ama tüm yemeklerimi zeytinyağı ile yaptım tabi yanında makarna pilav tüketmedim ara sıra bulgur haşlardım onu yerdim
Merhaba mart ayında 68 kiloydum şimdi 59.bu diyete tam uyuduğum söylenemez mesela kahvede şekeri şekeri kesemedim ama çayıma bal koyuyorum. Yada ara ara akşamları bira içtiğim oluyor galiba bu yüzden biraz yavaş verdim. Sporda yapmadım. Ama bunları yapmazsanız ve biraz spor yaparsanız daha hızlı verebilirsiniz. Ben akşam 5 de yemeyi kesiyorum çünkü erken kalkıyorum ve kahvaltı ihtiyacım oluyor. Eğer daha geç yediysem ve kahvaltı geç yapacaksa sabahları filtre kahve içiyorum beni uzun süre tok tutuyor. Sağlıklımı çok bilgim yok ama inanın kendimi daha dinç hissediyorum. Bel ağrım oluyordu ve geçti. Oruç tutmadığım zamanda yinede dikkatli oluyorum abur cubur yemiyorum. Meyve i kuru yemişimi yiyorum. D vitamin kullanıyorum. Ne yediğime gelirsek yediğim öğünleri abartmıyorum.az yiyorum. Önerim diyeti yaparken spor yapın