Aralık'ta aşılama olanlar ve sonucunu alanlar ?

htc1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
2.974
1.779
248
35
Arkadaşlar, aşılamamın 8. Günü ve bekliyorum, Ocak 10 da test yapacam ama meraktan da çatlıyorum .. Belirtilerinizi yazar mısın !!! Lütfen

Arkadaşlar, aşılamamın 8. Günü ve bekliyorum, Ocak 10 da test yapacam ama meraktan da çatlıyorum .. Belirtilerinizi yazar mısın !!! Lütfen
Arkadaslar bn 2.5 yillik ewliyim bebek istiyoruz we jinekolok sende sorun yok diyo esin doktora gitmelu diyo urologda erkekte sorun yok edin doktora gtcek diyor neyapicagimizi sasrdik bnm tiroid rahtszligim war ilac ictigim halde yukseliyo dktor bklemek istemezseniz asilama yapalim dedi yatran war mi devlet te mi özel demi acisi sizisi war mi luuutfeen yardimm...

Arkadaslar bn 2.5 yillik ewliyim bebek istiyoruz we jinekolok sende sorun yok diyo esin doktora gitmelu diyo urologda erkekte sorun yok edin doktora gtcek diyor neyapicagimizi sasrdik bnm tiroid rahtszligim war ilac ictigim halde yukseliyo dktor bklemek istemezseniz asilama yapalim dedi yatran war mi devlet te mi özel demi acisi sizisi war mi luuutfeen yardimm...

mrb canım benim 14.günüm.özelde yaptırdım ben 5 gün klomen kullandım bir çatlatma iğnesi ve iğnenin 36 saat ardından aşılamam oldu.can acısı rahim içini görmek için bir alet takıyor ve sperm yıkama işleminde kullanılan spermin içindeki ilaç ağrı yapıyor adet sancısı gibi ben hassastım sanırım canım acıdı biraz amakorkulacak bişi yok.....

Ben 19 aralıkta ilk aşılamamı oldum sonuç negatifilk günler ağrılarım oldu.sonra gecti 1 hafta sonra kasıkta ağrı falan oldu .göğüs uçlarım çok acıyordu ama progestan jeldenmiş tutmadı çünkü şimdi ara verdik adet oldum bekleyeceğim biraz doktor kendiğinden olabilir dedi.

31 aralikta yapildi aşilamam. Herhangibir belirtim yok. Minik minik arada kasiklarimda batma oluyor ama sanirim psikolojik...; ((
Aşilamadan sonraki ilişki gunlerine uyamadik eşimle nedense bu sebepten bir eksiklik hissediyorum tedavi surecim hakkinda. Acaba sizler iliski gunlerine uyabildiniz mi???

Back
X