Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet hepimiz şahidiz ona göre caymak yok Bugünden itibaren başlıyorsun o zaman ee erken kalkan yol alır. Yediklerini azaltarak dene bence ilk hafta mesela yemeğini kaşık sayarak ye 10 kaşık mı yiyorsun 6 7 kaşık koy tabağına öyle ye
Evet hepimiz şahidiz ona göre caymak yok Bugünden itibaren başlıyorsun o zaman ee erken kalkan yol alır. Yediklerini azaltarak dene bence ilk hafta mesela yemeğini kaşık sayarak ye 10 kaşık mı yiyorsun 6 7 kaşık koy tabağına öyle ye
evet bir de şöyle bir taktiğim var küçük beden bir kıyafet alıyorum ve her gün onu deniyorum taki içine girene kadar bugün bir elbise aldım... tek hedefim onun içine girmek :)
evet kızlar bugünn sabah 2 dilim ekmek domates salatalık ve az bişe peynir yedim.. öğlen 1 dilim kepek ekmeği 3 kaşık bezelye yemeği ve çok az karpuz yedim :):) akşam ip atlamayı düşünüyorum sonuçları gün gün paylaşıcam