Aralikta Tek Misafirim Kizim Olmicak Annemle Babamda Geliyo Yanima :))))

Annis

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
589
0
296
42
Belçika
Ay kizlar cok heyecanli ve mutluyum:66:

Dun annemler Bursa'dan arabayla yola ciktilar.Amcamlar Fransada oturuyorlar.Onlar Turkiyedeydiler.Simdi beraber yola ciktilar.Once Fransada biraz kalip sonra benim yanima gelicekler.Simdi heyecanim ve mutluyum iki kat artti.Hem bebegim gelicek hem annemler.Ilk bebegimdede gelmislerdi.Cok buyuk destek ve moral kaynagi oluyo insana.Heledeki bu gurbet ellerinde.

Canlarim onlar benim:16:.Simdi Italyaya gitmek icin gemiye bindiler.An ve an takipteyim :) Hayirlisiyla varsinlar amcamlarin evine baska birsey istemiyorum

Ay kizlar cok heyecanli ve mutluyum:66:

Dun annemler Bursa'dan arabayla yola ciktilar.Amcamlar Fransada oturuyorlar.Onlar Turkiyedeydiler.Simdi beraber yola ciktilar.Once Fransada biraz kalip sonra benim yanima gelicekler.Simdi heyecanim ve mutluyum iki kat artti.Hem bebegim gelicek hem annemler.Ilk bebegimdede gelmislerdi.Cok buyuk destek ve moral kaynagi oluyo insana.Heledeki bu gurbet ellerinde.

Canlarim onlar benim:16:.Simdi Italyaya gitmek icin gemiye bindiler.An ve an takipteyim :) Hayirlisiyla varsinlar amcamlarin evine baska birsey istemiyorum

gözün aydın canım,ben de bayramda memleketimde olcam

gozun aydin canimmmmmm
senin adina cok sevindim
vize olayini nasil hallettilerrrrrrr

şimdiden gözünaydın olsun cnım.. o moralle hemen bi çırpıda doğuru verirsin :) ALLAHIM yollarını açık etsin..

şimdiden gözünaydın olsun cnım.. o moralle hemen bi çırpıda doğuru verirsin :) ALLAHIM yollarını açık etsin..

Sagol canim :54:evet super moral oldu.Zaten cabuk dogum yapan biriyim desene bu moralle yolda dogururum ben :1:

gözün aydın canım,ben de bayramda memleketimde olcam

sagol canim senin adinada cok sevindim.senide allah kavustursun..:54:

gozun aydin canimmmmmm
senin adina cok sevindim
vize olayini nasil hallettilerrrrrrr

Sagol canim :54:bende cok sevincliyim.Vize olayi yok canim cunku yesil pasaportlari var..

Ohh ne güzel çok sewindim senin adınaa.Ana babanın yerini kimse tutamaz,Allah başımızdan eksik etmesin,bitaneciktir onlarrrr.

gözün aydın canım Rabbim tez zamanda sağ salim kavuştursun sizi ...

Canımm gozun aydııınnn cok sevındım ne guzel cok buyuk moral olmus gercekten sana Allah aılelerımızı basımızdan eksık etmesın ıyıkı varlar :46::46:

gözün aydın cnm bizimkilerde yolda bursadan artvine yanıma geliyolar bayramda beraberiz sonra babamlar gidecek benim duruma görede annem benimle kalbilir

çok mutluyum

gözün aydın canım Rabbim tez zamanda sağ salim kavuştursun sizi ...

Sagol canim aminnn:34:

Ohh ne güzel çok sewindim senin adınaa.Ana babanın yerini kimse tutamaz,Allah başımızdan eksik etmesin,bitaneciktir onlarrrr.

Sagol canim:54: evet yerlerini kimse tutamaz :16:

gözün aydın canım ..

sagol canim :54:

Canımm gozun aydııınnn cok sevındım ne guzel cok buyuk moral olmus gercekten sana Allah aılelerımızı basımızdan eksık etmesın ıyıkı varlar :46::46:

Sagol canim :54:evettt cok buyuk moral oldu :16:aminnnn

gözün aydın cnm... hep böyle mutlu ol inşallahhh...

Sagol canim insallahhh :54:

gözün aydın cnm bizimkilerde yolda bursadan artvine yanıma geliyolar bayramda beraberiz sonra babamlar gidecek benim duruma görede annem benimle kalbilir

çok mutluyum

sagol canim:54:.senin adinada cok sevindim ne guzel iyiki ailelerimiz var :16:

Bu arada kizlar bayramda duramadim ve Fransaya annemlerin yanina gittim.6 saatlik araba yolculuk biraz zor ve riskli oldu ama cok guzel gecti.Ikinide gordum optum kokladim.:16:Dun eve dondum.Artik sabirsizlikla onlarin buraya gelmesini bekliyorum..

Son düzenleme:
Back
X