Bence iyi yapmissin, acikca dile getirmissin düsünceni.
kesinlikle katılıyorum tek taraflı nereye kadar .Ama kuzeni bile insana boyle yapınca sonradan tanıdıgın insanların boyle davranabilmesi normal gözukuyorbencede çok da yerinde kesinlikle sert değil tepkin gayet normal.. benimde bazı arkadaşlarım ayda yılda bir arar ama ben özlüyorum görmek istiyorum ama sürekli de tek taraflı olmuyor bende aramıyorum artk...
en yakın arkadaşım dediğim kişide dahil bu duruma...
Bir de anladigim, uzakta olan insanlar daha cok dert ediyorlar bunu. Ben de senin gibiyim. Yalniz hissediyorum, daha dogrusu cok yakin olduklarim uzakta ya, ondan yalnizlik hissediyorum. hep uzaktaki yakinlarimla konusayim, goruseyim istiyorum, arasinlar sorsunlar vs.
Halbuki insanlar mesgul olabiliyorlar. Mesela kuzeninin cocugu varmis, esi var, vs. Yani o basi kalabalik bir insan. Senin gibi degil, oturup da biriyle goruseyim, bir ses olsun diye dusunmuyor. Yapabildigi kadar mesaj ya da arama yapabiliyor.
Seni kendime benzettim. Sanirim ben de uzak diyarlarda yasadigim icin bazi isteklerini anlayabiliyorum, kendimde de var cunku.
anlıyorum seni ama su varki bahsettiğim kişi benim kuzenim ve biz yıllardır haberlesyiyoruk sorun sadece bence kendine yeni bir cevre edinmesi yogunluktan falan degil inan burda tum detayları anlatamıyor insan ama benim annemlerle aynı apartmanda oturuyorlar devamlı birileyle. benim 1onunsa 2 kızı var.Hem annesi hemde onu seven bir kayınvaklidesdi var cocukları onlara bırakıp hatta birkac gun bile olabliyor gezebiliyor.Yani hem calısömıyor bense kimseyi fazla tanımadıgım hic akrbamın olmadıgı calıstıgım bir yerdeyim.yani bukadar yogunlukta ben aramak icin vakit bulabliyorsam onun artık bulamaması yani onceden boyle degildi normal degil bence.son biryıldır boyle. birde faceten gordum sık sık birileyle bulıusup gorusuyor ama bana 5dk vakit ayırmıyor. onun zor zamanlarında onunla sık sık telefonlastık dertlestik simdi feraha erdi isi bitti ben oyle algılıyorum artık.Sitemimin asıl kaynagı bu zaten.yoksa hesap tuttugumdan degil.canım sen kendini anlatmıısın herkesin farklı bir yapısı var.Sen hep oyleymısıısn anladıgım kadarıyla.yani insanlar oyle kabullenmis seni.Ama bizim oyle degildi karsılıklı arasıyorduk .Sonra degisti.İnsanın ailesi arkadasları ile gorusmesi konusması dertlesmesi kadar su hayatta daha guzel bir sey yok bence.Ama sana tavsiye senbilirsin yinede eger sen pek kimseyi aramıyorsan hep aranılıyorsan bu boyle devam etmeyebilir.ilişkiler herzaman karsılıklıdır cunku.eninde sonunda biter.tabii cevreni bilmiyorum ben insallah hep sevdiklerin seni arar.Birde cevremdeki insanların soylediklerine cok dikkat ediyorum ben.mesela gecen gun yan komsuma giitim birkahve icmye.7 aydır burdayım ama sadece beni kızı var kızm kresten cıktıgında al kızını gel der kızıyla kızım oynasın diye.yoksa hic aramadı gel diye.Birkac kez gitiim bende.En son giitigimde bana soyle dedi.ben hemen herkese gitmem gel diyenede birkac kez soylemeden okisi evine gitmem deger verilmek istenirim dedi.Sen ne anlarsın bu denilenden.benim algıladıgım su kadın deger verilmek adına kasıyor kendini.bir nevi agırdan satıyor.Ben oyle degilimyapı meselesi diyorum ya.ben eger karsdı taraf bana kahveye gel diyorsa gercekten cagırıyor gorusemk istiyor diye algılarım.samimiyetine inanırım ama oyle değilmis iste.Bazı inmsanlar var gozluyorum sen sakrak samimi gozukuyor.herkese mavi boncuk dagıtıyor.herkesi cagırıyor evine.ama sonra bir baktım bir ortamda soyle dedi.bir bayan gelmsti.arkadası gibi davrandı sonra o kalktıgındada ne guzel gorusuyormusunuz dediğimizde hayır o geliyor ben gitmiyorum ona.ben herkese gitmem dedi.İnsanlara hic guvenmemk lazım hele bu zmanda .halbuki okadar samimi davrandıki kadına.geciriken mutlaka gel vs dedi.garip vallah ben cozemiyoprum.
merhaba okadar canım sıkkın ki birkaç haftadır.Paylaşmak ve fikir almak istedim.Bu birkaç kezdir oluyor ve sonuc aynı nasıl bir tavır almam gerektigine karar veremiyorum.Birbirinizi aradığınız arakadaşlarınız birden aramalarını azaltmaya baslayınca hatta nerdeyse minimum seviyesine getirnce yani bu durumu farkedince nasıl bir tavır alıyor ve nasıl soyluyorsunuz daha dogrusu nasıl dile getiriyorsunuz siteminizi.ben acaba cok mu sert oluyorum yoksa normalde karsımdaki insan mı beni kolayca gozden cıkarıyor anlamıyorum.en son birkac hafta once aynı evde buyudgumuz amcamın kızı (ben onu kardesim gibi goruyorum)ile de aynı durum oldu.Ben baska bir sehirde yasıyorum hep birbirmizi arar sorardık 15 gunde bir en azından.en cokta ben arardım.gurbette yanlızlık cekince dertlerimi onunla paylasırdım hep.Son biryıldır kızı okula basladı yeni bir eve tasındı derken yeni bir cevre edindi.ve yavas yavas aramalarını azalttı tabii bunu farketmedim degil.ama amcamın kızı kardes gibide buyuduk ya varsın olsun az arasın ben ararım bir zaman gelir o beni arar dedim aynı sıklıkta armaya devam ettim.son zamanlarda yani birkac aydır baktım sadece birmesaj atıyor nasılsın cok özledim vs diyor.Ben mesaja yanıt yazmaktansa hemen arıyordum onu.En son ben aradım birkav kez daha ama bu durum iyice canımı sıkmaya basladı zaten cevremde hep boyle hep benim aramamı bekleyen arkadaslar var yani benim itelememle yuruyorsa yuruyor birsekilde benim sabrım tasıncaya kadar yani.Neyse bende aramıycam onu o arasın artık dedim.Bir sure sonra baktım bir msj geldi ondan okadar samimiyetsiz geldiki anlatamam guzeller guzeli diye baslayan iltifat dolu cok özledim kız seni nerelerdesin diye devam eden bir msjdı.aslında buradaydım ve sık sık arıyordum zaten sadece son biray aramadım.ve sadece soyle yazdım iyiyim canım sagol ama ozleseydin arardın beni bence.sanki artık sadece ben arar oldum diye yazdım okadar ne yanıt geldi.ne aradı.sitemim bu kadar bilmiyorum cokmu sert sizce.birkac arkadasımla daha olmustu yıllar once onlarda yanıt yazmazahmetinde bile bulunmamıslar bana okadar deger bile vermemişler hemen hayatlarından silip atmıslardı.oysa ben birarkadasım bana sitem etse aramıyorsun diye.mesaja yanıt yazmayı bırak hemen arayıp gonlunu alırdım.bilemiyorum.nasıl yapmak lazım normalmi sizce yada sertmi siz nasıl yapıyorsunuzyoksa aramayanı aramayıp ilişkiyi kesiyor kendi bilir mi diyorsunuz yoksa sitem ediyormusunuz belli etmek icin kırıldıgınızı
merhaba okadar canım sıkkın ki birkaç haftadır.Paylaşmak ve fikir almak istedim.Bu birkaç kezdir oluyor ve sonuc aynı nasıl bir tavır almam gerektigine karar veremiyorum.Birbirinizi aradığınız arakadaşlarınız birden aramalarını azaltmaya baslayınca hatta nerdeyse minimum seviyesine getirnce yani bu durumu farkedince nasıl bir tavır alıyor ve nasıl soyluyorsunuz daha dogrusu nasıl dile getiriyorsunuz siteminizi.ben acaba cok mu sert oluyorum yoksa normalde karsımdaki insan mı beni kolayca gozden cıkarıyor anlamıyorum.en son birkac hafta once aynı evde buyudgumuz amcamın kızı (ben onu kardesim gibi goruyorum)ile de aynı durum oldu.Ben baska bir sehirde yasıyorum hep birbirmizi arar sorardık 15 gunde bir en azından.en cokta ben arardım.gurbette yanlızlık cekince dertlerimi onunla paylasırdım hep.Son biryıldır kızı okula basladı yeni bir eve tasındı derken yeni bir cevre edindi.ve yavas yavas aramalarını azalttı tabii bunu farketmedim degil.ama amcamın kızı kardes gibide buyuduk ya varsın olsun az arasın ben ararım bir zaman gelir o beni arar dedim aynı sıklıkta armaya devam ettim.son zamanlarda yani birkac aydır baktım sadece birmesaj atıyor nasılsın cok özledim vs diyor.Ben mesaja yanıt yazmaktansa hemen arıyordum onu.En son ben aradım birkav kez daha ama bu durum iyice canımı sıkmaya basladı zaten cevremde hep boyle hep benim aramamı bekleyen arkadaslar var yani benim itelememle yuruyorsa yuruyor birsekilde benim sabrım tasıncaya kadar yani.Neyse bende aramıycam onu o arasın artık dedim.Bir sure sonra baktım bir msj geldi ondan okadar samimiyetsiz geldiki anlatamam guzeller guzeli diye baslayan iltifat dolu cok özledim kız seni nerelerdesin diye devam eden bir msjdı.aslında buradaydım ve sık sık arıyordum zaten sadece son biray aramadım.ve sadece soyle yazdım iyiyim canım sagol ama ozleseydin arardın beni bence.sanki artık sadece ben arar oldum diye yazdım okadar ne yanıt geldi.ne aradı.sitemim bu kadar bilmiyorum cokmu sert sizce.birkac arkadasımla daha olmustu yıllar once onlarda yanıt yazmazahmetinde bile bulunmamıslar bana okadar deger bile vermemişler hemen hayatlarından silip atmıslardı.oysa ben birarkadasım bana sitem etse aramıyorsun diye.mesaja yanıt yazmayı bırak hemen arayıp gonlunu alırdım.bilemiyorum.nasıl yapmak lazım normalmi sizce yada sertmi siz nasıl yapıyorsunuzyoksa aramayanı aramayıp ilişkiyi kesiyor kendi bilir mi diyorsunuz yoksa sitem ediyormusunuz belli etmek icin kırıldıgınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?