Arama sakın dedi?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.040
204
123
34
Dün erkek arkadaşimla buluşmuştum.Telefonunda bi kizla konusmasini gordum.Goster diye israr ettim inat etti gostermedim.bende kizi ekledim faceden mesaj attim kiz diye.Bu gosterdi mesajlari.Çok eski arkadaşim dedi.Atma sakin benim arkadaslarima mesaj dedi.Kizi engelledi benim facemden.Bende gece engelini kaldirdim kizin.Sanirim mesaj gitmiş kiza.Kizda buna soylemis.beni aradi niye mesaj atiyosun sen dedi.Sakın beni arama bidaha dedi.Bagirdi kizdi

Şu herifi cidden merak ediyorum artık!
Neyi var ya hu bu kadar geçilmeyecek?
Senin ismini görmek bile bende artık pooff yine ne diyor bu tepkisi vermeme neden oluyor.
Adam evli, çocuğu var, sonra mini bir dilencilik çetesi var, senden hariç bilmem kaç tanesiyle daha görüşüyor.
Bence bu adam geçimini böyle sağlıyor. :KK53: Bu kadar saftirik kadın olduğu sürece sırtı yere gelmez. :deli:
Neyse sen yine kaçacaksın konudan, hadi git ötede sessiz kal gene.

Dün erkek arkadaşimla buluşmuştum.Telefonunda bi kizla konusmasini gordum.Goster diye israr ettim inat etti gostermedim.bende kizi ekledim faceden mesaj attim kiz diye.Bu gosterdi mesajlari.Çok eski arkadaşim dedi.Atma sakin benim arkadaslarima mesaj dedi.Kizi engelledi benim facemden.Bende gece engelini kaldirdim kizin.Sanirim mesaj gitmiş kiza.Kizda buna soylemis.beni aradi niye mesaj atiyosun sen dedi.Sakın beni arama bidaha dedi.Bagirdi kizdi
İlişki ilişki değil borsa mübarek inişler çıkışlar girişler kacislar :confused:

Back
X