aramak istemiyorum, yardım edin!

işini ortamını değiştirmen gerekecek bence..şahsen ben öyle atlattım..evliydi ama deliler gibi aşıktık birbirimize..olmaz bir işti hemen evli oldugunu öğrendiğimde bile kopamadım ama mecburdum buna imkansızdı..önce işten ayrıldım sonra numaralarımı değiştirdim..içim kan ağladı ama yapmak zorundaydım..şuan başka biriyle beraberim..evlilik düşünüyoruz..onu unuttum mu unutamam tabii ki ama acı bir hatıra artık benim için bu hayat benim ve güzel günler görmek istiyorum..sen de böyle düşün en güzel çağını ağlayarak geçirme tatlım,zaman geri gelmiyor bi an önce hayatına bakmalısın..

valla bu durum gerçekten imkansız ikimizin de ailesini falan silmesi gerekiyor. öyle bir şeyi de yapamayız. demek beni sevmiyor diye düşünüyorum ama 5 aydır birlikte olduğu biri için böyle bi şeyi tabiki yapmaz diyorum.

gmail, hotmail gibi hesapları kabul etmiyor. ttnet veya kurumsal mail istiyor. bende yok öyle bi mail.

valla doğruyu söylıyım mı sana
5 ay değıl 5 senelık sevgılım bıle olsa
kımse kolay kolay aılesını sılmez başka bırı ıçın
bunu hıç takma kafana

madem ımkansız dıyorsun, ayrılmayı düşündün mü hıç? Tepkısı ne olur?

işini ortamını değiştirmen gerekecek bence..şahsen ben öyle atlattım..evliydi ama deliler gibi aşıktık birbirimize..olmaz bir işti hemen evli oldugunu öğrendiğimde bile kopamadım ama mecburdum buna imkansızdı..önce işten ayrıldım sonra numaralarımı değiştirdim..içim kan ağladı ama yapmak zorundaydım..şuan başka biriyle beraberim..evlilik düşünüyoruz..onu unuttum mu unutamam tabii ki ama acı bir hatıra artık benim için bu hayat benim ve güzel günler görmek istiyorum..sen de böyle düşün en güzel çağını ağlayarak geçirme tatlım,zaman geri gelmiyor bi an önce hayatına bakmalısın..

keşke değiştirebilsem. ne yazık ki devlet işi ve tayin zamanına daha var. sanırım o bu senenin sonunda tayin ister. bir sene dayanmak zorundayım. hayatıma bakmalıyım. çünkü ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. bu işten önce 58 kiloydum 47 kilo oldum. hiçbir şeyden keyif almıyorum.

ah kıyamam sana ya çok üzüldüm ben seni çok iyi anlıyorum da bak olan sana oluyo sağlığını bozuyorsun..üzülme diyemem üzülüceksin ama bi yerden başlamak lazım bi gözün arkada acaba olur mu, o ne yapıyor, düşünüyor mu, diye düşünmekten önünü göremezsn..sık sık gel burda birilerinin derdine derman ol yaz oku gez..birazcık olsun atlat

ne yazık ki çözülebilecek bir sorun değil. kültür farkı değil uçurumu var aramızda. o ailesinin isteği dışına çıkamaz. ben çıkarım ama sonradan çok mutsuz olurum biliyorum. diyorum ki en azından gözüm kara değil ve o iyi ki ailesini üzmüyor. yoksa gerçekten mutsuz olurduk. bi yandan da çok acı çekiyorum. çünkü çok seviyorum. ne yapsam bilmiyorum ki.

Aciyi evlendikten sonra cekecegine birak simdi hergun gorerek cek erteleme acilarini zamanla yukunu biriktirme bu acinin ustune yutuki zamanda sana en iyi merhem olsun....

ah kıyamam sana ya çok üzüldüm ben seni çok iyi anlıyorum da bak olan sana oluyo sağlığını bozuyorsun..üzülme diyemem üzülüceksin ama bi yerden başlamak lazım bi gözün arkada acaba olur mu, o ne yapıyor, düşünüyor mu, diye düşünmekten önünü göremezsn..sık sık gel burda birilerinin derdine derman ol yaz oku gez..birazcık olsun atlat

sağol teşekkür ederim. benim haberim bile yoktu arkadaşımla konuştum o bana biraz sert konuştu. zaten ihtiyacım olan da oydu. ve bana burayı önerdi. demek aklın yolu birmiş. uzak durmalıyım ne olursa olsun. çalıştığım yer ailemden ve arkadaşlarımdan uzak olduğum küçük bir yer. oradaki tek desteğimdi.

Bence işini falan değiştirme
Ne bu böyle her ayrılıkta işler değişicek hayatlar değişicek kimden neyden kaçıcaksın ki...
Bu kadar güçsüz duruma düşmek yakışmaz bence kimseye
Herşeye rağmen atlatırsan kendine olan güvenin ve inancın yeşerir
Mutlu olmak güzel hoş ama mutsuz olmak ayrılık kötü
Peki biz hiç mi kötü bişey yaşamıcaz bu hayatta??
Kötü olan şeyler hep başkalarının başına mı gelicek
Bizde insanız
Hemen pes etmek olmaz daha savaşmadan !

valla doğruyu söylıyım mı sana
5 ay değıl 5 senelık sevgılım bıle olsa
kımse kolay kolay aılesını sılmez başka bırı ıçın
bunu hıç takma kafana

madem ımkansız dıyorsun, ayrılmayı düşündün mü hıç? Tepkısı ne olur?

ayrıldık zaten. aramamak için uğraşıyorum şu anda. tamamen kafamdan atmak istiyorum. daha önceki ayrılmalarımızda barıştık ama bu sefer farklı olacak. ben şu an yıllık iznimi kullanıyorum. normalde ertesi gün görür ve dayanamazdık. şu an farklı yerlerdeyiz ve ikimiz de aramıyoruz.

Bence işini falan değiştirme
Ne bu böyle her ayrılıkta işler değişicek hayatlar değişicek kimden neyden kaçıcaksın ki...
Bu kadar güçsüz duruma düşmek yakışmaz bence kimseye
Herşeye rağmen atlatırsan kendine olan güvenin ve inancın yeşerir
Mutlu olmak güzel hoş ama mutsuz olmak ayrılık kötü
Peki biz hiç mi kötü bişey yaşamıcaz bu hayatta??
Kötü olan şeyler hep başkalarının başına mı gelicek
Bizde insanız
Hemen pes etmek olmaz daha savaşmadan !

değiştiremem zaten işimi. mecburen acı çekeceğim. olgunlaşacağım herhalde. tek faydası bu olur bu ilişkinin.

o sizi nasil aramadan durabiliyorsa siz de o sekilde aramicaksiniz..o da insan evladi ondakide irade sizdeki de..guvenin bana gercekten seven insan herseyi goze alir herkesi karsisina alir yinede sevdigini birakmaz demiyorum BIRAKAMAZ.aramak istediginiz de isterse onunda sizi arayabilecegini ama aramadan durabildigini dusunun that s all :)

o sizi nasil aramadan durabiliyorsa siz de o sekilde aramicaksiniz..o da insan evladi ondakide irade sizdeki de..guvenin bana gercekten seven insan herseyi goze alir herkesi karsisina alir yinede sevdigini birakmaz demiyorum BIRAKAMAZ.aramak istediginiz de isterse onunda sizi arayabilecegini ama aramadan durabildigini dusunun that s all :)

ne yazık ki o da arıyor. açmıyorum ama bugün baya aradı. daha ne kadar böyle devam eder bilemiyorum.

Aranızdaki imkansızlığı kabullendiyseniz birleşmenizin manası yok.
Vakit geçirmekten öteye gitmez ilişkiniz.
Bunun farkına varırsan tutarsın kendini canım.

Back
X