• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramak mi lazım?

Mayflower75

Never give up.!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
9.242
34.188
548
Belki bilenler vardır kv ile uzun zamandır gorusmuyorum. Onun yaptığı bazı affedilemez hatalar ve kalbimi paramparça eden sözleri yüzünden yüzünü bile görmek istemiyorum.
Kayinvalidem hasta.ben bildim bileli ilaç kullanıyor.hatta hastanede bile yattı bir süre yine çıktı yine yattı derken yıllar geçti..Bende daha önceki olaylarda hep yaptığı herşeyi hastalığının ardına saklandığı için bazen gormezden geldim.ama artık yapamıyorum. Yapı olarak çok kıyimsiz ve merhametli bir insan olan beni bile kendisine karşı sert ve acımasız biri hale getirdi düşünün artık.
Fakat şimdi kafam karışık. Bugün eşimden öğrendim evde düşmüş ve elindeki bardakla eli kesilmiş.hastaneye götürmüş gorumcem, dikiş atılmış eline..
Şimdi benim onu aslında aramam gerekiyor değil mi?Yoksa aramasam mi?
Ararsam birşey olmamış gibi konuşamam..aramasam boyle bir durumda bile aramadagim icin hakli iken haksiz duruma duserim..hiçte icimden gelmiyor ya..ne yapayım ben şimdi?

Belki bilenler vardır kv ile uzun zamandır gorusmuyorum. Onun yaptığı bazı affedilemez hatalar ve kalbimi paramparça eden sözleri yüzünden yüzünü bile görmek istemiyorum.
Kayinvalidem hasta.ben bildim bileli ilaç kullanıyor.hatta hastanede bile yattı bir süre yine çıktı yine yattı derken yıllar geçti..Bende daha önceki olaylarda hep yaptığı herşeyi hastalığının ardına saklandığı için bazen gormezden geldim.ama artık yapamıyorum. Yapı olarak çok kıyimsiz ve merhametli bir insan olan beni bile kendisine karşı sert ve acımasız biri hale getirdi düşünün artık.
Fakat şimdi kafam karışık. Bugün eşimden öğrendim evde düşmüş ve elindeki bardakla eli kesilmiş.hastaneye götürmüş gorumcem, dikiş atılmış eline..
Ararsam birşey olmamış gibi konuşamam..aramasam boyle bir durumda bile aramadagim icin hakli iken haksiz duruma duserim..hiçte icimden gelmiyor ya..ne yapayım ben şimdi?
Arama zaten gorusmuyosun. Alti ustu el kesigi. Acik kalp ameliyati olmadi.

içinden gelmiyorsa arama, zaten hasta olduğunda da aramamışsın şimdi eli kesildi diye araman garip kaçar, kv yi böyle anlatıyorsan sağlam sebeplerin vardır herhalde, bazen hayatta bazı insanlara karşı acımasız olmak gerekiyor malesef, yoksa acıyınca acıncak hale düşen sen oluyorsun, merhametin hak edenler için geçerli olmalı... hak edip etmediğini de sen biliyorsun. Diken eken güllük biçemez, kim ne ekerse onu biçer

e zaten görüşmüyorsunuz.. bundan önce ki rahatsızlıklarında aramadıysanız aramayın yine.. veya bir lez arayıp geçmiş olsun diyip fazla konuşmadan kapatın.. yüz göz olmasın... karışık bir durum..

Bence formaliteden arayıp geçmiş olsun diyin.
Aramazsanız bak aramadı diyecek arkanızdan,eşinizede diyecek belki. Yarın öbürgün siz kötü olacaksınız haklıyken hemde.
Ben olsam arar mesafeli konuşur,basitçe geçmiş olsun der uzatmadan kapatırdım telefonu.

Sürekli kıskançlık yapan kurnaz ve ikiyüzlü biridir o..bana ve aileme hakaret edip bir sürü iftira atmaktan bile utanmadi..herkes takma kafana o deli diyor ama ben yapamıyorum.

Bence alelade bir komşuyu arar gibi arayıp geçmiş olsun deyip kapatın. Evine gidip çay çorba pişirip ilgilenmek içinizden gelmez elbet ama dediğim gibi bi arayın. İnsan evladı, eşinizin annesi en azından bir komşu muamelesi görsün bu da sizin insanlığınız olsun şimdi dediğiniz gibi aramazsanız bire bin katar anlatır söylenir falan filan... İyice can sıkar

Aileme laf etmiş birini kesinlikle aramazdım, gerçekten deli mi peki? Öyle ise yaptıklarını ciddiye almaz küsmezdim de, küstü isen demek ki deli değil

Sürekli kıskançlık yapan kurnaz ve ikiyüzlü biridir o..bana ve aileme hakaret edip bir sürü iftira atmaktan bile utanmadi..herkes takma kafana o deli diyor ama ben yapamıyorum.
valla deliyse az ötede delirsin, insanların deliliğin ya da yaşlılığın ve hatta anneliğin arkasına sığınıp kimseye saygısızlık yapmaya hakları yok

Bence formaliteden arayıp geçmiş olsun diyin.
Aramazsanız bak aramadı diyecek arkanızdan,eşinizede diyecek belki. Yarın öbürgün siz kötü olacaksınız haklıyken hemde.
Ben olsam arar mesafeli konuşur,basitçe geçmiş olsun der uzatmadan kapatırdım telefonu.
İşte problem birazda aradığımda umutlarım ve devamını bekler ve teli eline geçirince hemen kapatmaz en az bir saat esir alır beni.yaptığı herşeyi unutmuş gibi davranır ben hatırlasam yine tartışma başlatır artık sabrım da kalmadı ama aramazsan haksız duruma düşeceğim. .acaba kart ve çiçek mi yollasam?

Aileme laf etmiş birini kesinlikle aramazdım, gerçekten deli mi peki? Öyle ise yaptıklarını ciddiye almaz küsmezdim de, küstü isen demek ki deli değil
Ya deli değil de mental illness diyelim. .aslında çok aklı başında sinirleri bozuk olduğu günler çekilmez oluyor

Yıllardır çektirdi bana ya..buraya yazsam inanmazsınız film gibi Aliye Rona gibi kadın. .))
Bende de hatalar olmuştur elbette ama teraziye koyduğumda onunkiler ağır basıyor maalesef

Ya deli değil de mental illness diyelim. .aslında çok aklı başında sinirleri bozuk olduğu günler çekilmez oluyor
Çok içinde kalacaksa eşine söyle yukarıda arkadaşın da dediği gibi, hem muhattap olmamış olursun hem de önemli olan kişi yani eşin bilmiş olur, çiçek falan Çok fazla bence gerek yok şımartmaya, ailene hakaret iftira etmiş biri için!

İşte problem birazda aradığımda umutlarım ve devamını bekler ve teli eline geçirince hemen kapatmaz en az bir saat esir alır beni.yaptığı herşeyi unutmuş gibi davranır ben hatırlasam yine tartışma başlatır artık sabrım da kalmadı ama aramazsan haksız duruma düşeceğim. .acaba kart ve çiçek mi yollasam?
Yani mesafeli konuşun,kısa kesmeye gayret edin. Çiçek yollamak mesafeli konuşmaya nazaran daha yanlış anlaşılmaya müsait. Sanki ben çekiniyorum aramaya ama unuttum olanları der gibi olur sanki. Bilemedim.
Hayır eşinizin huyu nasıl bilemiyorum. Hasta ya kayınvalideniz ,ölürse eşiniz size der mi bak hastaydı bir arayıp geçmiş olsun demedin diye,tartışırken vs.
Demeyecek karakterdeyse bilemem tabi.

Yani mesafeli konuşun,kısa kesmeye gayret edin. Çiçek yollamak mesafeli konuşmaya nazaran daha yanlış anlaşılmaya müsait. Sanki ben çekiniyorum aramaya ama unuttum olanları der gibi olur sanki. Bilemedim.
Hayır eşinizin huyu nasıl bilemiyorum. Hasta ya kayınvalideniz ,ölürse eşiniz size der mi bak hastaydı bir arayıp geçmiş olsun demedin diye,tartışırken vs.
Demeyecek karakterdeyse bilemem tabi.
Yok eşimde beni anlıyor hastalığı sadece depresyon bippolar vs..yani zihinsel sadece. Eşim bu yüzden beni suçlamak yani.hep öyleyedi zaten.
Dediğin gibi çiçek olmaz en iyisi mesaJackie yazayım yada eşimden mesaj ileteyim.
Teşekkür ederim fikir icin)

Back
X