Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanrm haklısn ama tam knşamdk iştee bn en azndan hç hoşlndğmı belli edemedm o da çok utandı erkek arkdaşm olup olmadığı hakknda da bi fkri yok zaten acaba böle bşyden mi çekinio. ama annem hastanade yatıığı sırada bnmle ilgli bikaç bşey sormş anneme yani ilgiside var ama nden aramıoki
bn annemin orda kaldğı sre içindee ona çok resmi davrandm yani azcık hşlndğmı belli edeblsem böle olmayacktı aslndaa erkek arkdaşm falan oldğunu dşnüo olablr iştee bn hiç yz vermdm die :(aam bnde hoşlandğmı belli etmek istemdm utndm iştee yaa![]()
keşke istemeseydi ya bnde burda bölee beklemzdm hem istio hem aramıyo anlamıorm bu erkekleri ben.![]()
bence sen bana özelden adını soyadı bi yaz..
allah kourusun bikaç yıl sonra bi avukata ihtiyacım olur falan..
sen çıkarsın karşıma..tedbir olsun..
Bukadar kararsız biri başka bir kişiyi savunamaz sonuçta.
mümkün değil.:97:
Yaptığınız hiç hoş birşey değil. İş ayrı özel hayat herzaman ayrı birşeydir...
Gönül işlerinde başarı okuyarak öğrenilecek birşey değildir...
yüzlerce Gönül işlerinde başarısız ve çok başarılı iş kadınları vardır..
Her ikisinde başarı zaten imkansız gibi birşeydir... ikisi bir arada kaç kişi tanıyorun?
bu işin mesleğimle hiç bir alakası yok duygusal anlamda tecrübeye sahip değilim o kadar nasl davranmaam gerektğine karara veremedğim için yardım istedim mesleki anlamda kesnlkle laf ettrmem kusura bakmayın