Aramalımıyım,tavsiyelerinize ihtiyacım var

Cnm madem çok pişmansın ona soğuk davrandığına, o zaman sen bir ara bakalım, ya da mesaj falan çek, en azından çocugun niyetini anlamış olursun ses tonundan sana karşı yaklaşımından

bence sen bana özelden adını soyadı bi yaz..
allah kourusun bikaç yıl sonra bi avukata ihtiyacım olur falan..
sen çıkarsın karşıma..tedbir olsun..
Bukadar kararsız biri başka bir kişiyi savunamaz sonuçta.
mümkün değil.:97:

bu işin mesleğimle hiç bir alakası yok duygusal anlamda tecrübeye sahip değilim o kadar nasl davranmaam gerektğine karara veremedğim için yardım istedim mesleki anlamda kesnlkle laf ettrmem kusura bakmayın

tekrar hastaneye gidicek misiniz? orda görme şansın var mı? görürsen daha güleryüzlü ol, hatta bence ortam oluşursa aramanızı bekledim de hınzırca gülümseyip:)

ama tekrar görme imlanı olmayacaksa, arayabilirsin. annenin durumunu bahane edersin. zaten ses tonundan konuşmasından anlarsın, soğuk mu yoksa sevindi mi aradığın için. eğer sevinmişse dopru yoldasın devan et:) aramanı bekledim falan dersin. yok eğer soğuk be mesafeliyse sen de bozuntuya vermeden resmi resmi konuşursun, sadce annenle ilgili mevzu için aramışsın gibi. hallolur.:13:

umarım herşey güzel gelişir, haberleri bekliyoruzz!!

sanrm haklısn ama tam knşamdk iştee bn en azndan hç hoşlndğmı belli edemedm o da çok utandı erkek arkdaşm olup olmadığı hakknda da bi fkri yok zaten acaba böle bşyden mi çekinio. ama annem hastanade yatıığı sırada bnmle ilgli bikaç bşey sormş anneme yani ilgiside var ama nden aramıoki

bn annemin orda kaldğı sre içindee ona çok resmi davrandm yani azcık hşlndğmı belli edeblsem böle olmayacktı aslndaa erkek arkdaşm falan oldğunu dşnüo olablr iştee bn hiç yz vermdm die :(aam bnde hoşlandğmı belli etmek istemdm utndm iştee yaa:(

Annemi götürdüğüm tüm doktorlar benimle de ilgili bir şeyler sordu şimdiye dek... Neticede beraber gidiyorsanız lafın sırası gelebilir... Lafın sırası gelmese de bazen kasıtlı getirilir... Bundan özel bir ilgi anlamı çıkarırsak doktorların yüzde doksanı hastalarıyla "ilgili"dir deriz... Bu kısım sizi ümitlendirmesin...

Erkek arkadaşınız var diye çekiniyor da olamaz... Erkek arkadaşınız olsa neden telefon numaranızı veresiniz? Eğer birlikteliğinizi olduğu halde numaranızı verdiğinizi düşünürse zaten sizi önüne gelene cep numarası dağıtan biri olarak görmüş olur ki bu ilgilenmemesinden de feci bir ihtimal...

Ne üzerinden 3 hafta geçmesi ne de diğer ihtimaller... Sizin aramanız -onun hoşlanıp hoşlanmadığından, başkalarından da numara alıp almadığından emin değilken- "Ben seni çok beğendim, numaramı da aldın neden aramadın!" hezeyanı olur, hoş olmaz...

Aranızda sizin karakterinizi çözmesine yetecek kadar bir zaman geçmediği halde hemen numaranızı istemesi aramamasından daha çok canınızı sıkmalı aslında... Zira bu durumda ya her canı istediğinden numara alıyordur ya da sadece görüp etkilenmiştir sizden... Sırf fiziksel özelliklerinizi beğendi diye aramayacaksa da aramasın değil mi?

Şu an yahut yarın karşınıza çıkacak büyük bir aşkla eşit ihtimalde onunla yaşayacaklarınız... Nasıl müstakbel, meçhul sevgili adayınızın gelmesini çabuklaştıramıyorsanız bu çocuk için de durup beklemeniz gerekiyor... Olacağı varsa olur...

keşke istemeseydi ya bnde burda bölee beklemzdm hem istio hem aramıyo anlamıorm bu erkekleri ben.:(

Çünkü her gün 100 lerce insan geliyor geç,yor.. tanışıyor sohbet ediyor.. bazen flört ediyor.. hemşire, doktor, reprezant ... o yüzden o akşam yada ertesi gün arasaydı gerçekten etkilenmişdi senden. ama aramıyorsa gerçekten seni aramak istemediği için aramıyordur.. varlığını bile unutmuştur...

Üzgünüm ama daha fazla umut ederek beklemeni istemem. sonra çok daha kötü birşeyle karşılaşırsın..

bence sen bana özelden adını soyadı bi yaz..
allah kourusun bikaç yıl sonra bi avukata ihtiyacım olur falan..
sen çıkarsın karşıma..tedbir olsun..
Bukadar kararsız biri başka bir kişiyi savunamaz sonuçta.
mümkün değil.:97:

Yaptığınız hiç hoş birşey değil. İş ayrı özel hayat herzaman ayrı birşeydir...
Gönül işlerinde başarı okuyarak öğrenilecek birşey değildir...
yüzlerce Gönül işlerinde başarısız ve çok başarılı iş kadınları vardır..

Her ikisinde başarı zaten imkansız gibi birşeydir... ikisi bir arada kaç kişi tanıyorun?

Son düzenleme:
Yaptığınız hiç hoş birşey değil. İş ayrı özel hayat herzaman ayrı birşeydir...
Gönül işlerinde başarı okuyarak öğrenilecek birşey değildir...
yüzlerce Gönül işlerinde başarısız ve çok başarılı iş kadınları vardır..

Her ikisinde başarı zaten imkansız gibi birşeydir... ikisi bir arada kaç kişi tanıyorun?

konu sahibine yazarsan sevinirim..
bana akıl vermeyin.
avukatlık çok farklı bi iş.duygusallıkta olucak mantıkta..hepsini bir arada çözmeyi öğrenmeli şimdiden:51

bu işin mesleğimle hiç bir alakası yok duygusal anlamda tecrübeye sahip değilim o kadar nasl davranmaam gerektğine karara veremedğim için yardım istedim mesleki anlamda kesnlkle laf ettrmem kusura bakmayın

peki öyle diyosanız öyledir..
ama bekleyin arar arar..
ama önemi yok..yinede canınızı sıkmayın..
hakim falanda numarasını verir belki..:68:

neyse hakkınızda hayırlısı olsun..:51:

cnm çok merak ediyorsan face i varsa ordan ekle en azından ordan iletişime geç az çok anlarsın niyeti varmı yokmu daha önce sana benzer durumu bende yaşadım..

Back
X