aramalımıyım?

tuyan25

cümle mühendisi
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
502
5
26
Ankara
Kızlar gorumcem 8 aylık hamile ve psikolojik olarak zor bir dönem geçiriyor. Ben kendisinin hal hatırını sormak için aradığımda teli açmadı. Duymamistir dedim işi vardır dedim ama gitmiş eşimi aramış ben aradıktan sonra. Beni ne arar ne sorar ama ben kucuguyum diye aramak zorunda hissediyorum kendimi. Anneme olanı anlattim bir daha arama sakin dedi. Bende arasam mi aramasam mi ikilemde kaldım yardım lütfen

asla aramamak abartılı bir tepki olur, kötü bir dönem geçiriyormuş zaten bence şimdilik aramayın kendi haline bırakıp bekleyin, gene özel bir durum olduğunda doğum yaklaştığında falan ararsınız. Büyütecek bir şey yok bence hiç kötü düşünüp canınızı sıkmayın

Son düzenleme:
Bence de aramamak hemen ipleri koparmak yanlış olur.. Zor bir hamileliği olduğunu söylüyorsunuz,belki anlamsız bir alınganlık yaşıyor.. Büyüklük sizde kalsın..Bir süre sonra eşinizle birlikte arayın önce o konuşsun sonra siz alın teli,konuşun,gerginlik yaratmadan hesap sormadan,bir şey varsa zaten çıkar.. :34:

valla yazdıklarında bişey görmedim öncesinde tartışmalımıydınız bilmiyorum
bence aranmıcak bişey yok, cebini açmamasında art niyet arama, canı sıkkınsa seni değil kimseyi açmıyodur
ama kardeşinin sesini duymak istemiştir o ayrı

Son düzenleme:
Anneniz nasıl bu kadar rahat bir daha arama diyor, anlamadım. Daha önce görümcenizle sorunlar mı yaşadınız?
Öyle bile olsa, 8 aylık hamile kadın bir de psikolojik sorunları varmış. Emin olun şu anda uğraşmak isteyeceği son şey sizin triplerinizdir. Aramazsanız aramayın, eksikliğinizi hissedecek gibi görünmüyor bence :51:

Son düzenleme:
Gorumcem bana durmadan laf sokar şu ana kadar hiç karşılık vermedim saygıdan. Ama soğudum kendisinden. Bir tek benle değil eltisiylede sorunları var. Anladigim kadarıyla kendisi sahip olamadıkları herşeyi başkasında görünce kıskanıyor. Bebegimin sağlıklı olmasını bile cekemedi. Annemde bu yüzden arama diyor. Birde gorumcem kötü günümde pikniğe gidip bana niye gelmediniz diye soran bir insan.

Anneniz nasıl bu kadar rahat bir daha arama diyor, anlamadım. Daha önce görümcenizle sorunlar mı yaşadınız?
Öyle bile olsa, 8 aylık hamile kadın bir de psikolojik sorunları varmış. Emin olun şu anda uğraşmak isteyeceği son şey sizin triplerinizdir. Aramazsanız aramayın, eksikliğinizi hissedecek gibi görünmüyor bence :51:

Hamile olmadığı donemdede bana tavirlari aynıydı. Bende onun eksikliğini hissetmiyorum zaten eşimin ablası olduğu için saygı duyuyorum sadece.

Gorumcem bana durmadan laf sokar şu ana kadar hiç karşılık vermedim saygıdan. Ama soğudum kendisinden. Bir tek benle değil eltisiylede sorunları var. Anladigim kadarıyla kendisi sahip olamadıkları herşeyi başkasında görünce kıskanıyor. Bebegimin sağlıklı olmasını bile cekemedi. Annemde bu yüzden arama diyor. Birde gorumcem kötü günümde pikniğe gidip bana niye gelmediniz diye soran bir insan.

canım senin çocuğun onun yiğeni, kim ister yiğeni hasta olsun hasta doğsun...

bence arayın açmazsa mesaj atın bu seferde ben hamileyken aramadı bile diyebilir.hem anladığım kadarı ile görümceniz sorunları olduğu için yalnız.sizin iyi niyetinizi anladığında size karşı davranışı değişir.hemde kadınlar hamileyken ve doğumdan sonra duygusal oluyor.

Siz insanlığınızı yapın, açmıyorsada bu onun ayıbı olsun.
Size kimsenin söyliyecek lafı olmaz sonrasında.
Zaten problemli bir insansa sizde mesafeli davranırsınız olur biter ama
yangınada körükle gitmemek lazım.

Eşimizin akrabalarını sevmek zorunda değiliz. Birinci dereceden yakınlar da dahil olmak üzere… amma velakin birbirimizi silemiyoruz kabul etmek zorundayız istekli ya da isteksiz olarak… aranızda tartışma yok da küt diye aramayı kesersen olmaz hem de hamileymiş o zaman doğuma da gitmemen lazım. Aranızda büyük-küçük kavramına ilişkin bir takıntı varsa eski kuşaktan kalma bir görev gibi yap ara sıra nasıl olsa yüzünü görmeden en çok 5 dakika içinde bitiverecek bu konuşma. Çok düşünme bence önemli bir şey değil bana kalırsa…

Back
X