aramasi gerekmez mi

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Belki okumussunuzdur.
Annem gibi sevdiğim çok düşkün olduğum anneannem maalesef vefat etti.. yıkıldım. . Yeni kendime geliyorum .
Bu 15 günde eşimin annesi ve kizkardesi beni 1 defa olsun arayıp ta basın sağolsun demediler. Sadece annemi aradılar .
Beni de aramaları gerekmez miydi .
Ne kadar düşkün olduğumu hepsi bilir.
Siz olsaydınız nasıl davranirdiniz
Eşim izinde gitmek istiyor. Ben de gitmeli miyim gitmemelimiyim

başın saolsun..mekanı cennet olsun inşallah...tabiki aramaları gerekirdi..büyük ayıp etmişler...eşin gitmek istiyorsa git bayram nede olsa ama lafınıda söyle

Annaneciğiniz nurlar içinde yatsın..
Aramaları gerekiyordu tabii ki..
Genelde nasıldırlar.. Görgülü nezaketli insanlar mıdır?
Belki de tavır falan değildir..

Belki de ne kadar düşkün olduğunu tam anlamamışlardır canım.Gittiğinde kırıldığını dile getirirsin.

Mekanı cennet olsun inş :(

Ayıp etmişler aramaları lazımdı en azından bir nasıl oldun kızım diye

evet aramaları gerekirdi ama başka bi problemim yoksa hemen bayramda gitmiycem :// demenin bi mantığı yok. kırıldığınızı dile getiririn siz de.

kesinlikle aramaları yakınlarsa baş sağlıgına gelmeleri gerekiyordu

bayramda git ama lafını sok otur.
Ne diyeyim peki.
Nasıl konuşayım
Zaten istedikleri şey beni görmemek onu biliyorum. Eşimin yanında beni görmeye tahammül edemiyor kv dem.
Kendi istediği kızı almadı eşim diye.
Sen olsan gider miydin
Gitsen ne derdin

anneanneni çok sevdiğini madem biliyorlar

çok üzüldüm herkes aradı hiç beklemediğim insanlar arayıp baş saglıgı diledi , ne kadar çok sevdiğini biliyorduk dediler
arayanda sağolsun aramayanda , başına gelen bilir de

ve üstüne başka konuşma birşey deme otursun düşünsünler.

ben aynen bu lafları söylerdim ve geçen ayda aynısını söyledim yanii

Bayram'da gittiğinde direk yüzlerine söyle.

Siz benim acı kaybıma saygı duymadınız ama ben sizin bayramınızı kutlamaya geldim, de.

Ayrıca bu bir telefon görüşmesi de olmamalı. Sen acılısın ve onların ailesinden bir parçasın. Seninle bu zorlu günlerde ilgilenmeliydiler.

açıkça konuşulacak insanlar olsalardı zaten duşunur ararlardı
onlar bilerek aramamış ee karşı tarafa düşende laf sokmak oluyor

Anlattığunıza göre sizi görmek bile istemeyen insanlardan başsağlığı beklemek yüksek bir beklenti olmuş. Tahammülsüzlük filan diyorsunuz bir de zaten aranızda bu derece bir problem varsa, bir de gidip orada laf etmeniz hepten gerginliğe ve olası çatışmaya sebep olacaktır. Bence siz onlardan hiç bir şey beklemeyin.
Eğer ki ilişkileriniz normal olsaydı, düzgünce kırıldığınızı söyleyin derdim. Laf sokmak filan oldukça saçma. Millet olarak büyük bir iletişim sorunumuz var zaten. Şimdi siz onlara ne derseniz deyin, önemsenmezsiniz. Onların gözünde pek bir yeriniz yok. O yüzden ne deseniz boşa gider. Sizin anlattıklarınızdan sonra diyorum bunu.

Anlattığunıza göre sizi görmek bile istemeyen insanlardan başsağlığı beklemek yüksek bir beklenti olmuş. Tahammülsüzlük filan diyorsunuz bir de zaten aranızda bu derece bir problem varsa, bir de gidip orada laf etmeniz hepten gerginliğe ve olası çatışmaya sebep olacaktır. Bence siz onlardan hiç bir şey beklemeyin.
Eğer ki ilişkileriniz normal olsaydı, düzgünce kırıldığınızı söyleyin derdim. Laf sokmak filan oldukça saçma. Millet olarak büyük bir iletişim sorunumuz var zaten. Şimdi siz onlara ne derseniz deyin, önemsenmezsiniz. Onların gözünde pek bir yeriniz yok. O yüzden ne deseniz boşa gider. Sizin anlattıklarınızdan sonra diyorum bunu.
Gözlerinde baya yerim var aslında.
Benimle kafayı yemiş ikisi de.

Belki okumussunuzdur.
Annem gibi sevdiğim çok düşkün olduğum anneannem maalesef vefat etti.. yıkıldım. . Yeni kendime geliyorum .
Bu 15 günde eşimin annesi ve kizkardesi beni 1 defa olsun arayıp ta basın sağolsun demediler. Sadece annemi aradılar .
Beni de aramaları gerekmez miydi .
Ne kadar düşkün olduğumu hepsi bilir.
Siz olsaydınız nasıl davranirdiniz
Eşim izinde gitmek istiyor. Ben de gitmeli miyim gitmemelimiyim
Tabiiki de aramaları gerekiyordu bence tavrınızi koyup gitmeyin bunuda eşinize açık açık belli edin kirginliginizi dile getirin

Back
X