aramassa

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben olsam güvenip te evlenmem bu kişiyle..hatta terkederim hemen..
yanlış anlama aldatma anlamında güvenmek demiyorum..
koca bir hayat paylaşacağım bu kişi beni 3 gün aramazsa iyi günde kötü günde nasıl yanımda olacakki?demekki;;kafası sürekli karışacak,başka zamanlarda başka şeylerde benim de aklımı yoracak karıştıracak!
insan dediğin net olmalı şeffaf olmalı;bitirecekse bitirmeli,sorun varsa söylemeli,aksi takdirde anlamsız davranan insanlardan ben hep uzak dururum,zaten onlar bana hep itici gelir,çünkü ne yapacakları hiç belli olmaz,nerde bırakacakları nerde tutacakları belli olmaz,,sürekli düşündürürler...sürekli üzerler..

Canım bence bu gecerlı bır bahane degıl benım kı delı gıbı calısıo haftasonlarıda gunde 20 saat calısyorr ama bız gunde 3 defa gorustgmuz bıle oluyor bırak telefonda konusup mesajlasmayı

degıl nısanlım sevgılım benı aramasın 3 gun delı olurum valla gercı herkesın ılskı farklı olabılır ama bence bu ılsıkıyı gozden gecır dudunde olan olayıda okudum ordada haklsın ama senınde onu kıskandırmaya calısmam yanlıs geldı karsına alıp konussan daha ıı olur

ayy üçgünmü yaaw benimki askerde bile günde üç kez arıo allah nazardan saklasın şuan izinde mesela geçe 4de kadar benle knşo tlfda kamu var bizde.
birda avea msj var normal knşulmayacak yerlerdede mesela ailemizin yanındada durmadan msj hihi:) çok mutluyum oyüzden.
ama sana üzüldüm ya biyerden knt faln bul ara ölümüsün dirimi aloo kardeşim dee:)

ben o kadar uzun süre aramazsa ilişkimizde sorun olduğunu düşünürdüm.
her şeye vakit bulana bana da vakit bulmalı.
hatta önceliği ben olmalıyım.

ben dayanamayıp ararım ama yaa.. bence sen de ara sor bi şekilde zaman ayırmasını sağlamaya çalış. olmazsa ayrıl demiyorum ama tehdit et onu bitsin o zaman diye. eğer söylediğin kadar çok seviyorsa zaman ayırması gerektiğini anlar..

erkekler işleri varken kadınları aramayı pek akıllarından geçirmezler genelde.
aramadığı süreler de a bak ben sensiz de ... zaman idare ediyorum gibi ruhsuz davranmıyorsa sorun yok..

yorumları okumadm.yazan vardr belki
sevgilinz size neden kontur alıp atmıyo ki

tabi alması zorunlu degl ama sizden habersiz kalmamak için kontr alabilirdi bence canm
mhendsmiş sonuçta.maddi durumu da fena degldir

Back
X