arama..gerçekten seviyorsa bu kadar basit bişey için bitirmezdi..bekle çok yeni daha.gelmezsede unut dicem ama işte o zor
ewet sevse arardı hep öle diyolar ama aramıyo ve ben sevdiğine inanıyodum artık inancım kalmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arama..gerçekten seviyorsa bu kadar basit bişey için bitirmezdi..bekle çok yeni daha.gelmezsede unut dicem ama işte o zor
eşime okuttum bir erkek olarak ne söyledi biliyormusun. 10 gün aramayan erkekden hayır beklemesin o ilişkiyi bitirmiş hatta yedekte tuttuğu biri var dedibi erkek olarak fikrini almak istemiştim
Bizimde tamamen bitti gibi adı konmadı yani ama bilmiyorum ya çok kötüyüm kafam o kadar karışık ki(((
demem o ki ben asla böyle birşey beklemiyodum sonuna kadar güveniyordumm kendisine.bütün hayalim o idi. artık arasa da ben eski ben değilimm. çok güzel yıllarım geçti onunla. tek kötü sözle ayrılmadık yalan ya da 3 .kişi de olmadı . ama olmayınca olmuyo demek ki. başkalarını kırmamak adına sevgilisini kıran biriyle de yapamazdım ileride diye avutuyorum kendimi. tek bir kırgınlık bütün sevgiyi görmezden gelebiliyormuş bazen diye düşünüyorum.
demem o ki ben asla böyle birşey beklemiyodum sonuna kadar güveniyordumm kendisine.bütün hayalim o idi. artık arasa da ben eski ben değilimm. çok güzel yıllarım geçti onunla. tek kötü sözle ayrılmadık yalan ya da 3 .kişi de olmadı . ama olmayınca olmuyo demek ki. başkalarını kırmamak adına sevgilisini kıran biriyle de yapamazdım ileride diye avutuyorum kendimi. tek bir kırgınlık bütün sevgiyi görmezden gelebiliyormuş bazen diye düşünüyorum.
Evet uzun zaman olmus yazmayali. Demirpapatya cok iyi tespit etmissin. Zaman gectikce cok daha iyi goruyo insan bunlari.birde şunu düşünün ya o sizi paranın peşinden koşan , maddi hırslarla boğulmuş biri gördüyse
her erkek aynı değil keşke tek tip olsalar da anlamak daha kolay olsa. benim yakın arkadaşmmda sevgilisiyle 10-12 gün konuşmamıştı aramadı sormadı ama o günlerde kafasını toplayıp adam akıllı düşünüp efsanevi bi geri dönüş yapmıştı :)eşime okuttum bir erkek olarak ne söyledi biliyormusun. 10 gün aramayan erkekden hayır beklemesin o ilişkiyi bitirmiş hatta yedekte tuttuğu biri var dedibi erkek olarak fikrini almak istemiştim