aramayan sevgili

demem o ki ben asla böyle birşey beklemiyodum sonuna kadar güveniyordumm kendisine.bütün hayalim o idi. artık arasa da ben eski ben değilimm. çok güzel yıllarım geçti onunla. tek kötü sözle ayrılmadık yalan ya da 3 .kişi de olmadı . ama olmayınca olmuyo demek ki. başkalarını kırmamak adına sevgilisini kıran biriyle de yapamazdım ileride diye avutuyorum kendimi. tek bir kırgınlık bütün sevgiyi görmezden gelebiliyormuş bazen diye düşünüyorum.

ewet aynen bende öle 2 buçuk yıl oldu ama hep ileriye dönük tü bizim ilişkimiz herseyim o olmustu bizdede hiç bi zaman 3. kişi olmadı güven sorunuda benim güvensizliğim sorunu çözemiyoz daha büyük sorunları naparız diyeydi yani ilği bekledim hep. ama o öle yapmadı onu problem edip kaçtı

ol bendende o kadarrrr seven adam dayanamaz arar karı gibi trip atmaz erkek dedigin arar sorar yanlız bırakmaz o merak etmelı senı sen bayansın canım üstüne tıtresın sakın arama

demem o ki ben asla böyle birşey beklemiyodum sonuna kadar güveniyordumm kendisine.bütün hayalim o idi. artık arasa da ben eski ben değilimm. çok güzel yıllarım geçti onunla. tek kötü sözle ayrılmadık yalan ya da 3 .kişi de olmadı . ama olmayınca olmuyo demek ki. başkalarını kırmamak adına sevgilisini kıran biriyle de yapamazdım ileride diye avutuyorum kendimi. tek bir kırgınlık bütün sevgiyi görmezden gelebiliyormuş bazen diye düşünüyorum.

birde şunu düşünün ya o sizi paranın peşinden koşan , maddi hırslarla boğulmuş biri gördüyse

eveeet yeni kk mızın ılk zortlayan konusuda geldiiiii..

ben ozaman yeni dogurmuştum

Bence oyle dusunmemistr sonucta 4 yilimiz birlikte gecti benim durumum ondan cok daha iyi.benim arkamda ailem var her zaman cok sukur hicbiseye muhtac degilim. Ama onun arkasinda kimsesi yok ben birikim yapsin umuduyla bekledim onu.o ne yapti har vurup harman savurdu. Sevgi yetmiyomus demekki bazi seyler icin.

eşime okuttum bir erkek olarak ne söyledi biliyormusun. 10 gün aramayan erkekden hayır beklemesin o ilişkiyi bitirmiş hatta yedekte tuttuğu biri var dedi:47: bi erkek olarak fikrini almak istemiştim
her erkek aynı değil keşke tek tip olsalar da anlamak daha kolay olsa. benim yakın arkadaşmmda sevgilisiyle 10-12 gün konuşmamıştı aramadı sormadı ama o günlerde kafasını toplayıp adam akıllı düşünüp efsanevi bi geri dönüş yapmıştı :)

kesinlikle arama. isteyen adam tıpış tıpış gelir. arar sorar merak eder. kendini üzdüğünle kalırsın.

Benimkide 6 gün aramadi sormadi ayrılmakdikta sadece davranislarimi düzeltmem için yapmıştı ama oturdum dinledimde o 6 günde ne mücadeleler vermiş msj atmamak için . simdi ona diyorum ki iyiki dayanmış ve atmamış yoksa benim duzelmem imkansizlasirdi :) bazen ilişkiye iyi geliyor zaman :)

Back
X