- 30 Ağustos 2016
- 2
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi geniuss571
Merhaba bayanlar ben bu siteden çok faydalanmış biriyim.Brkoç konu hakkında bilgi edinmek istediğim zaman açıp yorumları okurdum hiç üye olmamıştım ama. neyse. Bu konu hakkında da üye olup ben bir sey danışmak istedim.kısa özet geçeceğim. 3 üniversite bitirdim. restoratör içmimarım. 1,5 yıldırda çalışmıyorum mezun olduktan sonra bi 6 ay felan çalıştım. yani evde otura otura git gide kilo aldım yaklasık 20 kilo ve depresyona girdim. okulda çokcıvıl cıvıl çok çabuk arkadas edinen aktif bir insandım. sosyal sorumluluk projelerine katılır başkanlık yapardım klüp felan kurup aktif çalışırdım. şuan sanki o hayatı ben yaşamamışım gibi kendime olan güvenim sıfır . sanki hiç birsey yapamayacakmısım gibi. üniversitedeki arkadaslıklarımın bir çoğunda oldugu gibi son sene belli oldu ve çıkar ilişkisi arkadslık yasadıgım %90 oranında anlasıldı. güvenimi kaybettim yani. herkesin beni kullanacağını benim iyi niyetimden faydalanacaklarını düşünüyorum. okulda yardımcı olup mezun olmalarına yardım ettiğim herkes bişeyler yapıyor bende....neyse çok yakın bir kız arkadasım vardı. o hepsinden ayrıydı benim için %90 uyum içindeydik. 2. üniversitemde okurken tanışmıştık.görüşmüz hayat tarzlarımız herseyımız çok uyumluydu. bakısırken anlasan tiplerden dik. sonra o evlendi..(bu arada benim hiç erkek arkadasımda olmadı onuda ayrı bir ızdırabım var konusunda değinirim )soonra ben baska birsehire geçtim. yine telefonda konusuyoruz sanki 5 dk önce ayrılmıscasına . o bana ben ona samimiyetle derdimi anlatıyorum ama. son 1 yıldır ben armazsam o pek aramıyor. aradığı zamanda birsey sormak yada istemek için.sizce kopuyormuyuz. yada bu kadar üzülecek kafaya takıcak değeri vermelimiyim. bu durumu ona çıtlatmalımıyım. nasıl hareket etmeliyim. birsey sormak için aradıgımda bende hiç birsey olmamıs gibi konusuyoruz ama. ben onunda beni aramasını bir NASILSIN ? demesini istiyorum.Hayatımdaki yorucu beni sıkan zarar veren herkesle arkdaslıgımı kestim. liseden dersaneden arkdaslarım var . yolda izde karsılastıgımız zaman çok güzel konusuyoruz onlarıda çok severim. ama onlarlada hayatlarımız farklılastı. şimdi istanbula geri tasınıyorum. istanbula gittiğim zaman bu bahsettiğim beni aramayan arkdasımla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim. yani onla arkdaslıgımı bitirmelimiyim. ona bu durumun farkında oldugumu hissettirmek istiyorum.