• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramız kötü, hiçbir zaman da iyi olmadı!

havinia

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
374
61
318
üç yıldır beraberiz, 10 aydır da nişanlıyız. ama hiç çok mutlu olamadık. çok kez ayrılmayı istedim ama o buna yanaşmadı. kendine zarar vermekle, yaşadığımız özel durumları aileme anlatmakla tehdit etti beni. tüm bunları kaldıramayacağımı bildiğim ve kendisi için üzüldüğüm için ayrılamadım.

major depresyon geçirmişti tanıştığımız zamanlarda, tedavi görüyordu. ama tam olarak iyileşemedi. çok sinirli, kızdığı zaman ağzından çıkanların farkına varamıyor. çok kötü şeyler söylüyor, hatta küfrediyor. ağrıma gidiyo. çok kez uyardım, kızdım. pişman oluyor sonra, sinirle söyledim, gerçek düşüncelerim değildi diyo ama nafile. ağzından çıkıyo bi kere.

beni çok seviyor, aşık. ama ben ona aşık değilim, hiç olmadım. bir ömrü onunla nasıl geçirebilirim bilmiyorum. kesip atamıyorum. beraber de olmuyo. yürümüyo. tartışmalardan, olumsuz üzücü şeyler yaşamaktan bıktım artık. yaşama sevincimi köreltiyo. yararından çok zararı dokundu bana bu ilişkinin. benim de ruh halim pek normal değil artık.

biz ayrılamayız biliyorum, bu ömür onunla geçecek, ama nasıl?

kkda bi sürü insan görüyoruz sevmeden evlenmiş mutlu olmamış ve boşanmış:61:

bu insanlardan bir:61: olmadan bi yolunu bul ve ayrıl :19:

Canım özel değilse eğer ayrılamama sebebin ne..? İlişkimi yaşadınız..Eğer bu şekilde seni ona bağlayan bişey yoksa mantıklı düşünmek gerekiyo değilmi..Evlenmeden önce sürekli kavga,dövüş bide ağır konuşuyo diyosun ayrılmak en mantıklısı..Ama eğer ona bğlayan neden yukarıda belirttiğim sebepse,ayrılamam diyosan birbirinizn uyumlu yönlerine gidin,kavgalarda alttan alın..ama bu şekildede zor biraz..bilemedm ne diceğimi canım..

Son düzenleme:
Vallahi doğru..Siz gireceksiniz depresyona katlana katlana böyle şeylere.
Hayatınızı olmayan birşey üstüne kurmak zorunda değilsiniz.
İlerleyen dönemlerde evlendiğinizde aynı evin içinde ne olacak?
Çok duymuyor muyuz adam karısı silahla vurdu..ardından kendisini vurdu diye.
Allah korusun iyi düşünün..

Aynı sorun benimle nişanlımın arasında da var. Birbirimizi çok yıprattık gerçekten. Ben başlarda çok sakin bir yapıdaydım ama o agresifleşince ben de agresifleştim. Bu da gerçekten çok çirkin bir hal aldı ilişkimiz de. Her seferinde "ayrıldık" deyip, tekrar geri döndük. Çünkü birbirimiz olmadan da yapamıyoruz. Senden bir farkım var, ben ona aşığım.
Bugünlerde yaptığımız en iyi hareket düğünümüzü ertelemek oldu. Normalde eylülde düğünümüz vardı ama zamana ihtiyacımız olduğunu düşündük ve erteledik (açık bir tarihe (: ).. Tabii ailelerde ilk anda şok etkisi yaratıyor ama sonuçta hala nişanlıyız ve birbirimizi seviyoruz. Zaten bu dönem iki kişinin birbiriyle yaşayıp yaşayamayacağını tahlil ettiği dönem. Bu sebeple aileden de çok fazla baskı gelmiyor.

Kısacası sana önerim, iyice düşündükten sonra onunla ciddi bir şekilde konuş ve ona iki seçenek sun. Birlikte olmak ama sorunların kaynağını bulup çözmeye çalışmak, diğeri ise ayrılmak. Neler oluyor insanın hayatında. Ben ayrıldınız diye kendini öldüreceğini düşünmüyorum açıkçası. Asıl sen bu haldeyken onunla evlenirsen intihar etmiş olacaksın.:59:

niye ayrılamayacakmışsınız?

istediği kadar tehdit etsin..

anne baba için her zaman öncelikli çocuğunun mutluluğudur...

çocuğunun ömrünün çürüdüğünü görmektense ebeveynler gerekirse tüm çevreyi dışlarlar..
ve bu tehditler ister gerçek ister yalan olsun pabuç bırakmazlar...

üç yıldır beraberiz, 10 aydır da nişanlıyız. ama hiç çok mutlu olamadık. çok kez ayrılmayı istedim ama o buna yanaşmadı. kendine zarar vermekle, yaşadığımız özel durumları aileme anlatmakla tehdit etti beni. tüm bunları kaldıramayacağımı bildiğim ve kendisi için üzüldüğüm için ayrılamadım.

major depresyon geçirmişti tanıştığımız zamanlarda, tedavi görüyordu. ama tam olarak iyileşemedi. çok sinirli, kızdığı zaman ağzından çıkanların farkına varamıyor. çok kötü şeyler söylüyor, hatta küfrediyor. ağrıma gidiyo. çok kez uyardım, kızdım. pişman oluyor sonra, sinirle söyledim, gerçek düşüncelerim değildi diyo ama nafile. ağzından çıkıyo bi kere.

beni çok seviyor, aşık. ama ben ona aşık değilim, hiç olmadım. bir ömrü onunla nasıl geçirebilirim bilmiyorum. kesip atamıyorum. beraber de olmuyo. yürümüyo. tartışmalardan, olumsuz üzücü şeyler yaşamaktan bıktım artık. yaşama sevincimi köreltiyo. yararından çok zararı dokundu bana bu ilişkinin. benim de ruh halim pek normal değil artık.

biz ayrılamayız biliyorum, bu ömür onunla geçecek, ama nasıl?

neden kabul ediyorsun ki,ona boyun egiyorsun ailenle konus tehdit ettigini soyle..
psikolojisi bozuk,karaktersz biriyle nereye kadar gider???

Sinirli insanla bir ömür geçmezz.Geçenlerde öyle bir aileyle tanıştım.Kavganın üstüne gitttim.Çocuk çok sinirliydi.Bir dargın bir barışık.Zor geçiyor hayat.

Yaşadığınız özel şeyleri ailene anlatmakla seni tehtid eden, canını yakmaktan çekinmeyen biriyle hala berabersin. Üstüne üstlük nişanlısın, bir de aşık değilim diyorsun. E neden siz ayrılamayasınız. Beşik kertmesi felan mısınız? Allahım ya.. Çok geç kalmışsın ayrılmak için. Kesinlikle bir şekilde bitir. Yoksa ömür boyu mutsuz olman işten bile değil.

Böyle sana sözlü şiddet ve baskı uygulayan biriyle evlenirseniz ileride daha çok üzüleceksiniz...evinizi değiştirin...numaranızı değiştirin..bir şekilde bu kişiden kurtulun diyorum size..hem aşık değilmişsiniz..yarın birgün ağlıyacağınıza herşeyi göze alıp bu ilişkiyi sonlandırın naçizane fikrim canım

sevmedğin adama yanında olmadan katlanamıyorsun aynı evde nasıl katlanıcaksın evlenme annen baban ne kadar kötü davransda sana o tehtid ettiği şeyleri öğrendikten sonra kötü kocada daha iyidir

Yaşadığınız herşey size özel size aittir . Sizi bugun yaşadığınız o özel anlarla tehtıt eden hasta ruhlu adam yarın birgün evlenınce bogazına yapışmayacağı ne malum ? İnsan ne yaşarsa yaşasın herşey gelip geçiyor , unutuluyor Ama ömür Bİr seferlik yaşanıyor bunu unutmayın ve hemen ayrılın ..

Ayrılmanız sizin için en hayırlısı gözüküyor.Erkek arkadaşınız sizi tehdit ediyor olabilir yaşadıklarınızı anlatmakla.Bunu koz olarak kullanıyor ama ömür de gidiyor,hayatı kaçırmamak lazım.Şimdi tehditlere boyun eğerseniz evlenince çok mutsuz olursunuz.Bazı şeyleri göze alın ve geri kalan hayatınızı bu kişinin mahvetmesine izin vermeyin.Emin olun aileniz sizin yanınızda olacaktır.Yaptığınız hataları evlenerek daha da katlamayın.

Hem aileniz de sizi ilerde daha mutsuz göreceklerine bu nişanın atılmasına sevineceklerdir.Büyük ihtimal onlar da davranışlarından nişanlınızın psikolojisinin bozuk olduğunu anlıyorlar belki de sizin vazgeçmenizi bekliyorlardır.

Duygu sömürüsü yapan nişanlını kreşe yazdır

bu adam daha büyümemiş evlenmek neyıne.

bır düşünür demıskı domatesın ezınden salça olur,erkeğin eziğinden bir cacık olmaz.

Hiç anlamamışımdır... Mecbur olmaya. Mecbur olmak ne demek? İnsan nasıl mecbur olur? Ben, ucunda sevdiğim birinin canı varsa mecbur olurum şahsen. Ama sizin durumda, çok ciddi bir olay, ölüm kalım yok. Tehtid ettiği herşeyi söylesin varsın. Peki şöyle sorayım,Ailenizin gözünde hatalı olmanız mı? Yoksa TC önünde hatalı olup, boşanmış bir kadın. DUL damgası yemek mi daha iyi? Seçin birini. Türkiye'yi biliyoruz. Dul damgası maalesef ülkemizde vaar. Hem ne demişler, Nerden dönersen dön, kardır ! Bir de, insan kendi kendini mecbur eder aslında... Şimdi bunlara göz yum,ilerde evlenince annesine ses çıkarmamaya mecbur kalacaksın, ya da çocuğun olunca başka birşeylere mecbur kalacaksın... Nişanlına suç bulma, sen kendine ediyorken kötülüğü, o neden etmesin? :)

Depresyonun sevgilinizi nasıl etkiledi bilemem ama şahsın karaktersiz olduğu her halinden belli.Ne demek sizi yaşadıklarınızla tehdit edip ayrılmamaya zorlamak.Bu kadar yazınız içirisinde bir tane olumlu tarafını söylememişiniz ona değer bile görmemişiniz birde aynı evde yaşamak :53::53:

Şimdiden mutsuzsun,aynı eve girince çok daha mutsuz olacağın çok açık.
Nişanlı iken ayrılamıyorsan,evlenince hiç ayrılamazsın.

Cesaretini topla,kökten kesip kurtul bir an önce.
Ailen mutsuz olduğunu veya nişanlının normal olmadığını farketmiyor mu ?

Böyle hastalıklı bir adamla bütün hayatınızı ziyan etmek mi daha korkunç, yoksa şuan nişanlınız olan bu adamla bazı şeyler yaşadığınızı ailenizin öğrenmesi mi? Aileniz büyük tepkiler verecektir elbette ama bir yerde durumu kabullenecekler ve siz de kendi hayatınıza bakacaksınız. Ben bütün hayatımı mahvetmek yerine, bir bölümünü mahvetmeyi tercih ederdim açıkçası. Ailenizin tepki vermekten daha kötü şeyler yapacağından mı korkuyorsunuz? Bunu gerçekten soruyorum, zira Türkiye'de çok acı şeyler oluyor. O zaman da farklı çözümler bulunabilir, ancak evlenmek kesinlikle bir çözüm değil. O evliliğin iyi bir yere gidemeyeceği ortada. Lütfen güçlü olun, asalağın tekinin hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin. Ona acımayı da bir kenara bırakın. Acınmayı bile hak etmiyor.

(Mantıklı bir insan olmaya çalışmak ne kadar zor ya hu! Şuan yalnızca duygularıma kapılıp, o ve onun gibilerin ağzını burnunu kırmak istiyorum oysaki!)

yol yakınken ayrılın bence..

her gün üzülüp, sıkıntı çekeceğinize 1 hafta çekersiniz ama kurtulmuş olursunuz:34:

Back
X