Aramizada pskiyatri pskolog olan varmi??

Gonlugzel

26/05/2019<3 <3
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
571
663
23
30
Umarim bir pskiyatri vardir aramizda cunku cok sikintili bir durumdayim esimin pskolojisi askerde cok bozuldu kafayi siyirdi desem yeri var nerdeyse 7 /8 aydir ilac kullanoyor ama ilac bitince yani 4/5 gun icmese geri kafayi siyiriyor buludugum sehirde hastnede pskiyatri yok uzak biraz gidemiyorum sorabilecegim kimsede yok burdan umutluyum yani hayati boyunca ilacmi kullanmali nasil bir yol izlemeliyim en kotu hastalik bozuk pskoloji inanin ceken bilir dr a soralim diyorum ilac bitince ara verince oluyo diyolar hergun eksiksiz atmaliymis amakac aydir kullaniyor lutfen bilen varsa bi yontem soyleyin hamileyim sinirlerim bozluyor..

Canım düzenli kullanmazsa uzun vadede işe yaramaz. Sürekli içip sonra kısa da olsa aralar verirse dengesi daha da bozulur.
Nasıl sorunları var bilmiyorum ama

Psikoloji ılaclarını esım de kullanıyordu aynı ılac oldugu muddetce saglık ocagi doktoruda yazabiliyor. Ve ılacları kafasına gore bırakmasın lutfen. Yoksa hıc bir etkisi olmaz.

İlacı bıçak gibi keserse eskisinden kötü olur. Eğer bırakacak gibiyse bile azaltarak kademeli olarak bırakmalı.
Askerde ne yaşadı kim bilir.
Allah şifa versin.

Psikolog degilim ama esinize ne teşhis konuldu..
Kafayi siyirmak demeyelim!yani neler yapiyor.
Aciklarsaniz daha cok yardımcı olunur
Ahh anlatayim da siyirmismi bide siz yorumlayin esim burun cekmeyi askintilik olarak anliyor oksurmeyi de o sekilde peceteyle burun silmeyi afedersiniz yatak iliskisi bittikten sonra diye anlasildigini soyluyor gbi gbi

bu ilaçlar öyle pat diye bırakılmaz ki tabi ki de sorun çıkar ilaç birden bitince.doktor kontrolünde kademeli olarak zamanla azaltılarak bırakılır.aslında durumuna göre çok da uzun zamandır kullanmıyor.grip değil ki bu bir haftada geçsin.doktorun size "şu kadar devam et gel" demiş olması lazım.

Ahh anlatayim da siyirmismi bide siz yorumlayin esim burun cekmeyi askintilik olarak anliyor oksurmeyi de o sekilde peceteyle burun silmeyi afedersiniz yatak iliskisi bittikten sonra diye anlasildigini soyluyor gbi gbi
Allah sifa versin..
Umarim cevap verecek hanımlar olacaktır...

Beni goturmuyor ne tehsis fln bilmiyorum 6 ay duzenli kullamasi gerekmis
askerde kullandigi maddeden bulanima girip bu sekile geldi ilaci kesmedik hala kullaniyor ama haftasonuna denk geliyo bisey oluyo alamiyirz ve atamiyor sonra durum bu

askerde kullandigi maddeden bulanima girip bu sekile geldi ilaci kesmedik hala kullaniyor ama haftasonuna denk geliyo bisey oluyo alamiyirz ve atamiyor sonra durum bu

Askerde kullandığı madde derken ?

Ama suan tabikide kullanmiyor hamileyim zaten ole olsa asla cocuk yapmam

Şöyle söyleyeyim bu ilaçların kullanım sınırı vardır. Mesela ayda bir kez alabilirsiniz falan diye örneğin. Ben çok uzun yıllardır panik atakla mücadele ediyorum. Benim doktorum eğer şarta uyan bir ilaçsa hep 2 kutu yazar ilaçsız kalmayayım diye. Doktorunuza bir danışın bence bu konuyu. Böylece denk gelip alamama durumunuz olmaz.

Back
X