Aramızda bankacı arkadaş var mı zor durumda kaldım bir çözüm yolu arıyorum

uzakdiyarlar7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
71
33
3
38
qnb finansbanktan çekmiştim 100 bin.6 bin de başka bankalardan var. maaşım 16 bin zaten.100 bini talihsiz bir şekilde kaybettim.1 yıl vadeliydi ayda 10 bin ödeyeceğim. ilk vade 7 nisanda başlıyor. nasıl yapacağım ödeyemeyeceğimi bankaya söyledim 3 ay geçmeli borcun icralık avukatlık olmalı öyle yapılandırma olur dedi asık suratlı bir kadındı zaten gözüm tutmadı onu. şimdi ne yapayım yiyecek parası kalmadı bize bana ve çocuğuma yardım isteyebileceğim kimsem yok. ek iş vs yapabilme dururum yok. tek çıkar yol vadeyi uzatıp taksit miktarını düşürmek gibi görünüyor bana. nasıl yapayım? düz memurum.

100 bini yapılandırsam en fazla kaç ay vade verirler faizi çok biner mi? bir akıl verin zor durumdayım.

Nasıl kaybettiniz henuz 1 taksidi bile ödenmemiş bir meblağı.
Tekrar mi borclandiniz da ödeyemiyorsunuz ben anlamadım?
10 bin ödeyebiliyor olmalıydınız ki cektiniz krediyi.
Banka ile yapılandırma icin görüşün,en doğrusunu onlar söyler olabiliyor mu,şartlar nasıl olur vs.

qnb finansbanktan çekmiştim 100 bin.6 bin de başka bankalardan var. maaşım 16 bin zaten.100 bini talihsiz bir şekilde kaybettim.1 yıl vadeliydi ayda 10 bin ödeyeceğim. ilk vade 7 nisanda başlıyor. nasıl yapacağım ödeyemeyeceğimi bankaya söyledim 3 ay geçmeli borcun icralık avukatlık olmalı öyle yapılandırma olur dedi asık suratlı bir kadındı zaten gözüm tutmadı onu. şimdi ne yapayım yiyecek parası kalmadı bize bana ve çocuğuma yardım isteyebileceğim kimsem yok. ek iş vs yapabilme dururum yok. tek çıkar yol vadeyi uzatıp taksit miktarını düşürmek gibi görünüyor bana. nasıl yapayım? düz memurum.

100 bini yapılandırsam en fazla kaç ay vade verirler faizi çok biner mi? bir akıl verin zor durumdayım.
ilk taksidi bile gelmemiş kaybettim derken hırsızlık vs gibi bi vaka mı? avukatlık borca bildiğim kadarıyla yapılandırma olmaz. avukatın insiyatifine bağlı 10/12 aya bölerler. bence bu işinize gelmez. kendinizi zorlayıp 3/5 ay ödemeye çalışın. sonra kalan borca yapılandırma istersiniz.

ilk taksidi bile gelmemiş kaybettim derken hırsızlık vs gibi bi vaka mı? avukatlık borca bildiğim kadarıyla yapılandırma olmaz. avukatın insiyatifine bağlı 10/12 aya bölerler. bence bu işinize gelmez. kendinizi zorlayıp 3/5 ay ödemeye çalışın. sonra kalan borca yapılandırma istersiniz.
teşekkür edwrim kalan borca yapılandırmayı uzun vade yaparlar mı evet hırsızlık gibi oldu ispatlamam mümkün değil detay vermek istemiyorum çok yakınımdaki kişilerden şüpheleniyorum o para gitti yapacak bir şeyim yk bundan sonrasına bakacağım

teşekkür edwrim kalan borca yapılandırmayı uzun vade yaparlar mı evet hırsızlık gibi oldu ispatlamam mümkün değil detay vermek istemiyorum çok yakınımdaki kişilerden şüpheleniyorum o para gitti yapacak bir şeyim yk bundan sonrasına bakacağım
siz 12 aya böldürmüşsünüz, 3/5 ay ödemeye çalışın en azından, kalanını 24 aya vs böldürürsünüz o şekilde daha rahat ödersiniz. çok geçmiş olsun ama ben olsam polise giderdim. paraların seri numaralarından nerede kullanıldığı, kimin harcadığı bulunur ama tabii polis o kadar uğraşır mı bilmiyorum benim de cüzdanım çalınmıştı üstüne su iç demişlerdi :(

siz 12 aya böldürmüşsünüz, 3/5 ay ödemeye çalışın en azından, kalanını 24 aya vs böldürürsünüz o şekilde daha rahat ödersiniz. çok geçmiş olsun ama ben olsam polise giderdim. paraların seri numaralarından nerede kullanıldığı, kimin harcadığı bulunur ama tabii polis o kadar uğraşır mı bilmiyorum benim de cüzdanım çalınmıştı üstüne su iç demişlerdi :KK43:
çok sağolun cevabınız için evet birkaç ay ödemeye çalışayım dediğiniz gibi.

İyi de neden polise gitmediniz 100 bin bu boru değil.

böyle bir şeyden şüpheleniyorsanız o zaman polise neden başvurmadınız en yakınım diyorsunuz siz susuyorsunuz ama parayı alan size acımamış. Parmak izinden alanı bulabilirsiniz.

böyle bir şeyden şüpheleniyorsanız o zaman polise neden başvurmadınız en yakınım diyorsunuz siz susuyorsunuz ama parayı alan size acımamış. Parmak izinden alanı bulabilirsiniz.
şüphe sadece emin değilim arkadaşlar detay vermek istemiyorum önemli olan şu an içim bu parayı ödeyebilmem

şüphe sadece emin değilim arkadaşlar detay vermek istemiyorum önemli olan şu an içim bu parayı ödeyebilmem
Çok saçma degil mi ?
100 bini yolda düşürmediniz sonuçta.
Polisi çagıracaktınız o bakacaktı, inceleyecekti.

Coin fln mı aldınız yada borsada mı kaybettiniz? 100bin neden evdeydi ki çalınsın ? Bankada durmalıydı o kadar para
tamam coin aldım kaybettim diyelim sorun bu mu? sorun o para elime geçmeyecek ve neler yapabilirim belki bir bankacı arkadaş vardır yol gösterir diye buraya yazmam.

Coin fln mı aldınız yada borsada mı kaybettiniz? 100bin neden evdeydi ki çalınsın ? Bankada durmalıydı o kadar para

Bende bunu düşündüm ama yeni çıktığı söylenen dolandırıcı ekip olabilir

tamam coin aldım kaybettim diyelim sorun bu mu? sorun o para elime geçmeyecek ve neler yapabilirim belki bir bankacı arkadaş vardır yol gösterir diye buraya yazmam.

Eger hırsızlık ise belki atladığınız birsey vardır diye soruluyor.
Dediğimiz gibi ise tamamının gitmesi çok kötü olmuş. 2 ayda birde olsa ödemeye çalışın. Banka piyasası gergin önümüz karanlık
Yeni kredi sanirim vermezler oda ztn faizi yüzde 4lere dayandı.

Eger hırsızlık ise belki atladığınız birsey vardır diye soruluyor.
Dediğimiz gibi ise tamamının gitmesi çok kötü olmuş. 2 ayda birde olsa ödemeye çalışın. Banka piyasası gergin önümüz karanlık
Yeni kredi sanirim vermezler oda ztn faizi yüzde 4lere dayandı.
tamam teşekkür ederim cevabınız için ben de nir ay ödeyip bir ay ödemeaem diyw düşünsüm açıkçısı aklıma geldi ama bakalım işin içinden çıkmaya çalıiacağım.

tamam teşekkür ederim cevabınız için ben de nir ay ödeyip bir ay ödemeaem diyw düşünsüm açıkçısı aklıma geldi ama bakalım işin içinden çıkmaya çalıiacağım.

Hiç odemezseniz yine siz zararlı çıkarsınız diye düşündüm üzerinize mal varlığı varmi?

Hiç odemezseniz yine siz zararlı çıkarsınız diye düşündüm üzerinize mal varlığı varmi?
gerçekten ilginiz için teşekkür ederim biirleriyle konuşmaya ihtiyacım var üzerime hiçbir şey yok ama maaşım var 6 bini zaten krediye gidiyordu şimdi bir de 10 bin ekledim üsttüne 16 bin.

Bankacı değilim icra takibi sonrası bankanın yapılandırma yapıp yapmadığını bilmiyorum.

Ama kastedilen icra takibi sonrası icra müdürlüğünde yapılan taksitlendirme ise bunu yapmadan önce bir avukattan hukuki yardım almanızı tavsiye ederim. Çünkü bir taksidi ödemediğinizde borcun tamamının peşin ödenmesinin gerekmesi, hatta tazyik hapsine hükmedilmesi gibi sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Back
X