aramızda kalsın istemiyorum

kakus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
339
0
0
İstanbul
Kızlar; geçtiğimiz günlerde grupla beraber kampa girmiştik. oradan tanıştığım biriyle çıkmaya başladık. herşey iyi ve güzel gidiyordu hatta yolculuğumzu beraber yaptık. 3-4gün filan oldu döneli vebu sürede görüşmedik henüz tam bir odun olduğunu düşünüyorum. odunluğunun yanı sıra bugün facebookta bizim bir fotoğrafımız vardı onu ekledim ve yorumlar filan gelmeye başladı ve bende heyecanla sordum nasıl beğendin mi filan diye... kendi aramzda kalsa daha iyi. bizde kalsa daha iyi. filan yazdı.çok moralim bozuldu neden? görmesini istemediğin birimi var diye sordum. ve cevap olarak şunu yazdı. kimse bilsin istemiyorum aslnda özel biri yok konuşuruz bunu yazdı. çok zoruma gitti kızlar. benide özel olarak görmüyor galiba? ve kızlar galiba hala önemsediği biri var ki saklıyor birşeyleri.? sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleme:
canım öncelikle belli başlı hatalar gözüme çarptı onlardan bahsetmek istiyorum. anladığım kadarıyla bu çocukla uzun zamandır tanışmıyorsun, kısa süreli bir tanışma süreciniz olmuş. yaşınızı merak ettim, 20 ve altında diye de tahimn yürüttüm. öncelikle belirtmek isterim ki yaşınız büyük de olsa küçük de olsa, bir ilişki yaşanırken neden bu kadar acele edilir anlamıyorum? kampta tanışmışsınız iyi hoş da, karşınızdakinin niyetini biliyor muydunuz yani belki de sadece o kamp için eğlence amaçlı bi birliktelik düşündü, fotografların yayınlanmasından da rahatsız oldu haliyle. şunu da belirtmek isterim ki, sosyal paylaşım siteleri düşündüğünüz gibi güvenli yerler değil, yani iki günlük ilişkinin ardından, tanınmadan gidilen bir beraberlikte fotograf koymak da ne demek benim mantığım bunu almıyor, sanırım da almayacak. tanırsınız, yine de olmaz amenna, ancak bi insanı tanımadan, bu kadar kısa zamanda fotograf çektirip sosyal paylaşm sitesinde sergilemek hoş değil. siz fotograf paylaşıcagınıza öncelikle karşınızdakini iyi tanımaya çalışsaydınız. bilmiyorum yanılıyor muyum ancak zamane sevgileri bundan kısa işte, ilişki facebook.tan kaldırılır, fotograflar taglenir, duvar birilerini gizlenir birilerine açılır vs vs.. sonu gelmez bunların. madem rahatsız olmuş arkadaşınız, sizde silin fotografları ve uzaklaşın. benim diyebiliceğim bu kadar.

canım öncelikle belli başlı hatalar gözüme çarptı onlardan bahsetmek istiyorum. anladığım kadarıyla bu çocukla uzun zamandır tanışmıyorsun, kısa süreli bir tanışma süreciniz olmuş. yaşınızı merak ettim, 20 ve altında diye de tahimn yürüttüm. öncelikle belirtmek isterim ki yaşınız büyük de olsa küçük de olsa, bir ilişki yaşanırken neden bu kadar acele edilir anlamıyorum? kampta tanışmışsınız iyi hoş da, karşınızdakinin niyetini biliyor muydunuz yani belki de sadece o kamp için eğlence amaçlı bi birliktelik düşündü, fotografların yayınlanmasından da rahatsız oldu haliyle. şunu da belirtmek isterim ki, sosyal paylaşım siteleri düşündüğünüz gibi güvenli yerler değil, yani iki günlük ilişkinin ardından, tanınmadan gidilen bir beraberlikte fotograf koymak da ne demek benim mantığım bunu almıyor, sanırım da almayacak. tanırsınız, yine de olmaz amenna, ancak bi insanı tanımadan, bu kadar kısa zamanda fotograf çektirip sosyal paylaşm sitesinde sergilemek hoş değil. siz fotograf paylaşıcagınıza öncelikle karşınızdakini iyi tanımaya çalışsaydınız. bilmiyorum yanılıyor muyum ancak zamane sevgileri bundan kısa işte, ilişki facebook.tan kaldırılır, fotograflar taglenir, duvar birilerini gizlenir birilerine açılır vs vs.. sonu gelmez bunların. madem rahatsız olmuş arkadaşınız, sizde silin fotografları ve uzaklaşın. benim diyebiliceğim bu kadar.

Söylenmesi gerek her şeyi söylemişsiniz, elinize sağlık.
Ne acıdır ki günümüzde sevgili olma süreci bu kadar kısaldı. Ve ne acıdır ki samimiyet ve güven ölçütü facebooka fotoğraf eklemek olarak değerlendirilebiliyor.
Birisi sizinle ciddi düşünüyorsa bunu sosyal paylaşım sitesinde ilan etmeli, profil fotoğrafı yapmalı, duvarınıza sevgisini haykırmalı :31:
Yoksa halen unutamadığı birleri vardır.
Ne kadar meraklıyız sanal igliye, sanal ilişkiye.

Nasıl bir yol izlemeliyim demişsiniz.
Ben birebir görün, konuşun, iletişim kurun derim.
Neden eklemedin, neden beğenmedin, neden yorum yapmadınlarla kendinizi türketmeyin.
Benim de diyebileceğim bu kadar. :ssz:

aslında uzun olmadı haklısınız. ama kampta başladı zaten direk sevgili olayına filan girmeden tanımaya başladık. benimde hatalarım mutlaka vardır.canım dediğin gibi kamp için belkide eğlenccelik bir fikri vardı. mutlaka güvenli yerler değildir belki ama bu konuda diretmemin sebebi aslında. bana karşı davranışlarının ne olduğuydu. benim yaptığım sadece jestti. ki fotoğrafımız masumca odun pazarında gezdiğimiz eski bir evde güzel bir hatıra fotografıydı. bugün arkadsımın fotoğrafını bile paylaşabilirim.dediğim gibi benim yaptığım jestti. ilişkinin nereye gittiği çok belli olması yada ilişkinin çok hızlı çürütülmesi ile ilgili filan değil kesinlikle. kendini benim yerime koyduğun zaman yeni tanıdığın seninle sevgili olmak konusunda ısrar eden bir erkek arkadasını tanımaya çalışırken. onun sana ilişkimiz aramızda kalsın kimse bilmesin demesini çok yerinde bulmazsın. bozulursun. ki bir erkek için ne demek olduğunu kendimce az çokta yanlışta olsa farklıda algılasam. bilirim ki erkek seni potansiyel aldatabillir. ve sana değer vermiyordur. ki bu dediklerimde zaman içerisinde çıktı.yemeğe gidceğimiz sırada seni arkadaşlarıma arkadaşm diye tanıştıracam dedi. hani ben KK forumumda kafam karışık ve içinde kaldığım için durumumu yazıyorum ve bunda bir sakıncada görmüyorum. ister yanlış ister doğru. hepimiz burda sorunlarımızı paylaşıyoruz. yorum için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Söylenmesi gerek her şeyi söylemişsiniz, elinize sağlık.
Ne acıdır ki günümüzde sevgili olma süreci bu kadar kısaldı. Ve ne acıdır ki samimiyet ve güven ölçütü facebooka fotoğraf eklemek olarak değerlendirilebiliyor.
Birisi sizinle ciddi düşünüyorsa bunu sosyal paylaşım sitesinde ilan etmeli, profil fotoğrafı yapmalı, duvarınıza sevgisini haykırmalı :31:
Yoksa halen unutamadığı birleri vardır.
Ne kadar meraklıyız sanal igliye, sanal ilişkiye.

Nasıl bir yol izlemeliyim demişsiniz.
Ben birebir görün, konuşun, iletişim kurun derim.
Neden eklemedin, neden beğenmedin, neden yorum yapmadınlarla kendinizi türketmeyin.
Benim de diyebileceğim bu kadar. :ssz:

Günümüz erkekleri için ölçüt malesef bunlar. arkadasımın basına geldi. aynı durum erkek arkadaşı saklıyordu ilişkimiz aramızda kalsın demişti epey bir süre çıktılar 8-9 ay kadar daha 2 gün önce facete bir kızla sarmaş dolaş canım hayatım sevgilim ve ilişkisi var diye geçiyordu.

hani bence yeni tanışma safhasında güven problemi yaşanır. sonuçta yeni tanıştığın bir insanı önemsiyorsan ve senin yaptıklarına etkilerine tepki veriyorsa bu onun bir problemi olduğunu gösteriyor. ki zaten ailesel yada başka bir durumu olsaydı öyle içinde saklayan biri değildir. sanal ortam tam güven ortamı sağlamasada günümüzde birçok insanın hayatnda yer aldığı gerçeğini unutturmamalı. en basiti biz bile sanal ortamdan kendi gerçeklerimizi yazıyorz. sanal ilişki dediğimiz sanalda tanışıp sanalda devam eden ilişkilerdir. gerçekte tanıdım sanalda hayatımın bir parçası bunada yansıtmak istedim.

birebir görüştüm aklımdaki soru işaretlerime cevap alamadım. ve görüştüğümüz gün arkadaşı filan geldi yanımıza iftara gelicekmisin dedi. bana mesajlar atıodu gelme sıkılırsın filan. tamam dedim. eve dönerken kimlerle gittiğini söyledi. ve 3 kız 2 erkek olcaklarmış filan.sonra elimden tuttu sende geliyorsun dedi. giderken yolda pazarlık yapıyordu. seni tanıstrcam ama arkadasız diyeceğim. bende arkadaşın olarak gelemem.yaa ama facete kabul ettin sildin fotoğrafı şimdi zorluk çıkarma filan dedi. bişey demeyiz. kakus derim.arkadaşım olarak desem alınma ama filan derken kabul etmedim ve geri döndüm. yapılanı kendime hakaret olarak buldum ve kabulllenemedim.

Son düzenleme:
Bu kadar sürede bağlanması mümkün olabilir..kimseyi yargılamayalım duygularından dolayı..
Sanırım cok bağlanmanızın nedeni daha önceki ilişkilerinizin kötü sonlanmasıydı..Nekadar acı yaşarsak ilişkimize daha fazla bağlanma eğiliminde oluyoruz.
Ve şimdiki gibi tekrar acı yaşıyoruz.Bana göre asla prim verme.Naparsa yapsın.Hatta birbirinizi takip etmekten vazgeçin.Kim neyi beğenmiş,beğenmemiş..Facebookda birbirimizi dewamlı kontrol ediceğimizi düşünüyorum deyip birbirinizi silin hatta..Birde bu şekilde deneyin..en azından sende kendini üzmemiş olursun.

Bu kadar sürede bağlanması mümkün olabilir..kimseyi yargılamayalım duygularından dolayı..
Sanırım cok bağlanmanızın nedeni daha önceki ilişkilerinizin kötü sonlanmasıydı..Nekadar acı yaşarsak ilişkimize daha fazla bağlanma eğiliminde oluyoruz.
Ve şimdiki gibi tekrar acı yaşıyoruz.Bana göre asla prim verme.Naparsa yapsın.Hatta birbirinizi takip etmekten vazgeçin.Kim neyi beğenmiş,beğenmemiş..Facebookda birbirimizi dewamlı kontrol ediceğimizi düşünüyorum deyip birbirinizi silin hatta..Birde bu şekilde deneyin..en azından sende kendini üzmemiş olursun.

önceki ilişkim hazin bir son ile bitti evlenme tarihimiz bile belliyken başkasıyla evlendi. ben takip etmiyorum canım. hatta görüşmeyi kestim. iftara gidecekti arkadaşlarıyla kendi davet etmedi.onun yerine arkadası davet etti.ve o sırada bana gelme sıkılırsın diye mesajlar yolladı.eve bırakırken tuttu ellerimden gidiyoruz iftara filan dedi. sonra 3 kız 2 erkek olacaklarmış filan seni arkadasım diye tanıstırcam filan dedi. bende sevgilinken kız arkadaşın olcaksam gelmemin bir gereği yok dedim çok düşündü hala kıvırıyordu. geri döndüm ve herkes deilim ne sanıyorsun beni filan dedim. benim olmadığım yemekte kız arkadaşım olduğnu söylemiş filan. görüşmüyorum bayramda mesaj filanda atmadı.bitti kısaca.:(

Çok saçma hareketler yapmış gerçekten..ne demek senin olmadığın yerde o benim kız arkadaşım demek..bunun aklında başka biri var..seni yedekte tutuyor bence..onunla
ilişkisine şekil verip seni alternatif yapıcak..canım ben olsam şu saatten sonra beni aramadı diye sevinirim..düşünsene senle çıksa bigün..senide biri için terk edicek belki..tabi bu kötü senaryo ama daha düzgün bişi şu şartlarda aklıma gelmiyor böle olabileciğini düşünüyorum şuan.

Çok tuhafsın ya. Ne bekliyordun yani ? Bunda bu kadar üzülecek alınacak ne var ?
Bir gezide tanışmışsın. Sonra görüşmemişsiniz bile.
Aa ne güzel bir foto dese nolacaktı sanki ?
Hemencecik gözünüzde büyütüp, dallandırıp budaklandırmayın bu işleri ya...
Beklenti içine girmeyin. Sevgilisi varsa var. Yine diyorum ne bekliyordun ki , sana ne oluyor?????
Takmaya değmez.

Çok saçma hareketler yapmış gerçekten..ne demek senin olmadığın yerde o benim kız arkadaşım demek..bunun aklında başka biri var..seni yedekte tutuyor bence..onunla
ilişkisine şekil verip seni alternatif yapıcak..canım ben olsam şu saatten sonra beni aramadı diye sevinirim..düşünsene senle çıksa bigün..senide biri için terk edicek belki..tabi bu kötü senaryo ama daha düzgün bişi şu şartlarda aklıma gelmiyor böle olabileciğini düşünüyorum şuan.

tabi canım hatta benim hala o durumda onunla gideceğimi bile sanmış. bende herkes değilim ben ne sanıyorsun beni filan yazdım. konuşmuyorum. banada öyle gelmişti. ilişkisini açıklamamasının ne nedeni olabilir ki. çekindiğim bişeyim yok benim nasılsa diyemedi bir türlü. faceimden silsem mi acaba?

Çok tuhafsın ya. Ne bekliyordun yani ? Bunda bu kadar üzülecek alınacak ne var ?
Bir gezide tanışmışsın. Sonra görüşmemişsiniz bile.
Aa ne güzel bir foto dese nolacaktı sanki ?
Hemencecik gözünüzde büyütüp, dallandırıp budaklandırmayın bu işleri ya...
Beklenti içine girmeyin. Sevgilisi varsa var. Yine diyorum ne bekliyordun ki , sana ne oluyor?????
Takmaya değmez.

öncelikle gezide tanışmadım. heryıl 2 ay ve daha uzun süremi harcadıgım bir kampta tanıştım. sonra görüştüm fakat bana karşı davranışlarını yerinde bulmadım. fotoyu sen ekleseydin sana biri kaldır o fotoyu deseydi acaba duyguların alınmış gibi bir tavır mı sergilecektin? ben gözümde çok büyütmedim zaten sadece içimdekileri buraya yazdım fikir almak istediğim için. bugün bana yapılanın doğru olmadığını sezinlediğim için. aynı durumu sen yaşasaydın ben kaba bir yorum yazıp geçicekmiyidim. sana ne oluyor derken altını çizerim ki o kişiyle çıkıyordum. sevgilim dediğim insana karşı takındığım davranış sana ne oluyor. erkekler yapsın kadınlar çekilsin. kadınlara ne oluyor hakları yok bişeye mi demek oluyor. kusura bakma ama sen bu durumu kabullenebilrsin sana bunu yapan insana evet ne oluyor beklentim yoktu deyip sineye çekebilirsin. ama ben bunu yapamam. beklenti içine girmek girmemek lütfen bunların ayrımlarınıda yapabilelim. teşekkürler.

kesinlikle silmelisin canım..için nasıl rahat edicekse öyle yap..aslında direk tavır yaptığınıda bilirse bi tarafları kalkıcak şimdi..senin için uğraşmaz yani söliyim..kendini üzmek istemiyorsan sil bence..

kesinlikle silmelisin canım..için nasıl rahat edicekse öyle yap..aslında direk tavır yaptığınıda bilirse bi tarafları kalkıcak şimdi..senin için uğraşmaz yani söliyim..kendini üzmek istemiyorsan sil bence..

valla onun o sakin tavrı beni çok rahatsız ediyo etmiyor değil. oda beni silmedi. silmemi tavır mı sanıcak diyosun:S

bende tam bunları düşünüyordum yazıya dökücektim ilk yorumu okuyım dedm ve üstne eklicek bişey yok zaten :46: :46: :46: :46:

silmeni tavır olarak algılayabilir..istersen bi hafta kadar bekle ozaman sil..aslında uğraşmana değecek biri değil ama..dediğim gibide yapabilirsin.

silmeni tavır olarak algılayabilir..istersen bi hafta kadar bekle ozaman sil..aslında uğraşmana değecek biri değil ama..dediğim gibide yapabilirsin.

canım konuşmadığım birinin kalmasına gerek yok. tavır olarak algılar mı algılamaz mı bilemem ama gerek kalmadı artık. çok haklısın dediklerinde.

Fotoğrafı sil,
onunla alakalı hiçbir şey paylaşma
O sana mesaj atmadığı sürece mesaj atma.
Hiç ilgilenme.
Hatta onunla hiç alakası olmayan, çok farklı şeyler paylaş meşhur sosyal paylaşım sitesinde.
O yokmuş gibi davran.
Sana birşey yazdığında da, başından savarcasına kısa yanıtlar ver.
Odun yansın bakalım biraz.

Fotoğrafı sil,
onunla alakalı hiçbir şey paylaşma
O sana mesaj atmadığı sürece mesaj atma.
Hiç ilgilenme.
Hatta onunla hiç alakası olmayan, çok farklı şeyler paylaş meşhur sosyal paylaşım sitesinde.
O yokmuş gibi davran.
Sana birşey yazdığında da, başından savarcasına kısa yanıtlar ver.
Odun yansın bakalım biraz.

valla tatlım sildim dün itibariyle:(

Back
X