canım öncelikle belli başlı hatalar gözüme çarptı onlardan bahsetmek istiyorum. anladığım kadarıyla bu çocukla uzun zamandır tanışmıyorsun, kısa süreli bir tanışma süreciniz olmuş. yaşınızı merak ettim, 20 ve altında diye de tahimn yürüttüm. öncelikle belirtmek isterim ki yaşınız büyük de olsa küçük de olsa, bir ilişki yaşanırken neden bu kadar acele edilir anlamıyorum? kampta tanışmışsınız iyi hoş da, karşınızdakinin niyetini biliyor muydunuz yani belki de sadece o kamp için eğlence amaçlı bi birliktelik düşündü, fotografların yayınlanmasından da rahatsız oldu haliyle. şunu da belirtmek isterim ki, sosyal paylaşım siteleri düşündüğünüz gibi güvenli yerler değil, yani iki günlük ilişkinin ardından, tanınmadan gidilen bir beraberlikte fotograf koymak da ne demek benim mantığım bunu almıyor, sanırım da almayacak. tanırsınız, yine de olmaz amenna, ancak bi insanı tanımadan, bu kadar kısa zamanda fotograf çektirip sosyal paylaşm sitesinde sergilemek hoş değil. siz fotograf paylaşıcagınıza öncelikle karşınızdakini iyi tanımaya çalışsaydınız. bilmiyorum yanılıyor muyum ancak zamane sevgileri bundan kısa işte, ilişki facebook.tan kaldırılır, fotograflar taglenir, duvar birilerini gizlenir birilerine açılır vs vs.. sonu gelmez bunların. madem rahatsız olmuş arkadaşınız, sizde silin fotografları ve uzaklaşın. benim diyebiliceğim bu kadar.
canım öncelikle belli başlı hatalar gözüme çarptı onlardan bahsetmek istiyorum. anladığım kadarıyla bu çocukla uzun zamandır tanışmıyorsun, kısa süreli bir tanışma süreciniz olmuş. yaşınızı merak ettim, 20 ve altında diye de tahimn yürüttüm. öncelikle belirtmek isterim ki yaşınız büyük de olsa küçük de olsa, bir ilişki yaşanırken neden bu kadar acele edilir anlamıyorum? kampta tanışmışsınız iyi hoş da, karşınızdakinin niyetini biliyor muydunuz yani belki de sadece o kamp için eğlence amaçlı bi birliktelik düşündü, fotografların yayınlanmasından da rahatsız oldu haliyle. şunu da belirtmek isterim ki, sosyal paylaşım siteleri düşündüğünüz gibi güvenli yerler değil, yani iki günlük ilişkinin ardından, tanınmadan gidilen bir beraberlikte fotograf koymak da ne demek benim mantığım bunu almıyor, sanırım da almayacak. tanırsınız, yine de olmaz amenna, ancak bi insanı tanımadan, bu kadar kısa zamanda fotograf çektirip sosyal paylaşm sitesinde sergilemek hoş değil. siz fotograf paylaşıcagınıza öncelikle karşınızdakini iyi tanımaya çalışsaydınız. bilmiyorum yanılıyor muyum ancak zamane sevgileri bundan kısa işte, ilişki facebook.tan kaldırılır, fotograflar taglenir, duvar birilerini gizlenir birilerine açılır vs vs.. sonu gelmez bunların. madem rahatsız olmuş arkadaşınız, sizde silin fotografları ve uzaklaşın. benim diyebiliceğim bu kadar.
Söylenmesi gerek her şeyi söylemişsiniz, elinize sağlık.
Ne acıdır ki günümüzde sevgili olma süreci bu kadar kısaldı. Ve ne acıdır ki samimiyet ve güven ölçütü facebooka fotoğraf eklemek olarak değerlendirilebiliyor.
Birisi sizinle ciddi düşünüyorsa bunu sosyal paylaşım sitesinde ilan etmeli, profil fotoğrafı yapmalı, duvarınıza sevgisini haykırmalı
Yoksa halen unutamadığı birleri vardır.
Ne kadar meraklıyız sanal igliye, sanal ilişkiye.
Nasıl bir yol izlemeliyim demişsiniz.
Ben birebir görün, konuşun, iletişim kurun derim.
Neden eklemedin, neden beğenmedin, neden yorum yapmadınlarla kendinizi türketmeyin.
Benim de diyebileceğim bu kadar.
Bu kadar sürede bağlanması mümkün olabilir..kimseyi yargılamayalım duygularından dolayı..
Sanırım cok bağlanmanızın nedeni daha önceki ilişkilerinizin kötü sonlanmasıydı..Nekadar acı yaşarsak ilişkimize daha fazla bağlanma eğiliminde oluyoruz.
Ve şimdiki gibi tekrar acı yaşıyoruz.Bana göre asla prim verme.Naparsa yapsın.Hatta birbirinizi takip etmekten vazgeçin.Kim neyi beğenmiş,beğenmemiş..Facebookda birbirimizi dewamlı kontrol ediceğimizi düşünüyorum deyip birbirinizi silin hatta..Birde bu şekilde deneyin..en azından sende kendini üzmemiş olursun.
Çok saçma hareketler yapmış gerçekten..ne demek senin olmadığın yerde o benim kız arkadaşım demek..bunun aklında başka biri var..seni yedekte tutuyor bence..onunla
ilişkisine şekil verip seni alternatif yapıcak..canım ben olsam şu saatten sonra beni aramadı diye sevinirim..düşünsene senle çıksa bigün..senide biri için terk edicek belki..tabi bu kötü senaryo ama daha düzgün bişi şu şartlarda aklıma gelmiyor böle olabileciğini düşünüyorum şuan.
Çok tuhafsın ya. Ne bekliyordun yani ? Bunda bu kadar üzülecek alınacak ne var ?
Bir gezide tanışmışsın. Sonra görüşmemişsiniz bile.
Aa ne güzel bir foto dese nolacaktı sanki ?
Hemencecik gözünüzde büyütüp, dallandırıp budaklandırmayın bu işleri ya...
Beklenti içine girmeyin. Sevgilisi varsa var. Yine diyorum ne bekliyordun ki , sana ne oluyor?????
Takmaya değmez.
kesinlikle silmelisin canım..için nasıl rahat edicekse öyle yap..aslında direk tavır yaptığınıda bilirse bi tarafları kalkıcak şimdi..senin için uğraşmaz yani söliyim..kendini üzmek istemiyorsan sil bence..
silmeni tavır olarak algılayabilir..istersen bi hafta kadar bekle ozaman sil..aslında uğraşmana değecek biri değil ama..dediğim gibide yapabilirsin.
Fotoğrafı sil,
onunla alakalı hiçbir şey paylaşma
O sana mesaj atmadığı sürece mesaj atma.
Hiç ilgilenme.
Hatta onunla hiç alakası olmayan, çok farklı şeyler paylaş meşhur sosyal paylaşım sitesinde.
O yokmuş gibi davran.
Sana birşey yazdığında da, başından savarcasına kısa yanıtlar ver.
Odun yansın bakalım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?