aramizdaki bag cok kuvvetliymis ama o dedigi espri bagi yokmus ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhaba bayanlar ..
Sevgilimle telefonda konusuyorduk demin biraz morali bozuktu olumsuz olumsuz konustu cok moralim bozuldu .
Aramzdaki bag cok kuvvetliymis beni herseyden cok seviyomus ama espri bagi yokmus . Kendsi esprili bnmde esprli olmami cok istiyo yani herhangi karsisndaki brinin diyelim arkadas vs esprili olsa daha cok tercihi . Ama bnde pek espri yapmam kirk yilda bir yaparim ama tam yaparim yani bir kez olur ama cok da komik olur bi sinif dolusu insan guler yani onun haricnde pek yapmam zaten pek de hoslanmam . Bir de hani karbsndaki daha cumleyi soylemeden gozunden anlarsin ya ne demk istedgini o bende yokmus o elektirik yokmus bizde diger hersey tam bi bu eksikmis .. Oyle olmasini cok isterms annesi ve bikac kuzeniyle oyleymis .. Buna gercekten uzuldum bunu ona belirttim uzulmememi soyledi .. Ama bu beni teselli etmedi .. Bundan daha agir sorunlarim var ama suan kafama takilan bu .. Bununla ilgili yapilabilecek ne olablir ki .? Birbrimizide iyi taniyoruz yani 3 senedir beraberiz ..

3 senedir yeni mi anlamis bunu? Tabi insan eglenmek ister birlikte oldugu kisiyle, gulmek ister. Ama zaten eglenmese, keyifli vakit gecirmeseniz 3 sene birliktelik olmazdi. Ben o konuda cok espriliyimdir. Birlikte oldugum kisilerde hep eglenceli olmamdan, yanimdayken cok gulduklerinden bahsederler. ya mesela ne biliyim unutmuyorum eski sevgilimmin morali bozuktu bi aksam. Yatiyortuk. Bir masal uydurmusum ki sorma. Ama komikte. Kahramanlarda ikimiz. Yazdim yolladim. Sozde ben prenses o fakir coban. Neler neler. Oyle gulmuski. O an ona cok iyi gelmisti. Yuzumu guldurdun demisti. Bazen en sacma seyler bile o an gulumsetebiliyor. Deneyebilirsiniz sizde. Bu kisilik meselesi herkes heran espri yapabilecek diyebirsey yok. Arada yuzunu gulumsetecek seyler yapin madem oyle istiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar ..
Sevgilimle telefonda konusuyorduk demin biraz morali bozuktu olumsuz olumsuz konustu cok moralim bozuldu .
Aramzdaki bag cok kuvvetliymis beni herseyden cok seviyomus ama espri bagi yokmus . Kendsi esprili bnmde esprli olmami cok istiyo yani herhangi karsisndaki brinin diyelim arkadas vs esprili olsa daha cok tercihi . Ama bnde pek espri yapmam kirk yilda bir yaparim ama tam yaparim yani bir kez olur ama cok da komik olur bi sinif dolusu insan guler yani onun haricnde pek yapmam zaten pek de hoslanmam . Bir de hani karbsndaki daha cumleyi soylemeden gozunden anlarsin ya ne demk istedgini o bende yokmus o elektirik yokmus bizde diger hersey tam bi bu eksikmis .. Oyle olmasini cok isterms annesi ve bikac kuzeniyle oyleymis .. Buna gercekten uzuldum bunu ona belirttim uzulmememi soyledi .. Ama bu beni teselli etmedi .. Bundan daha agir sorunlarim var ama suan kafama takilan bu .. Bununla ilgili yapilabilecek ne olablir ki .? Birbrimizide iyi taniyoruz yani 3 senedir beraberiz ..

Sevgilinizi tanımaya çalışın :) durumu toparlayin sakın üzülüp kendinizi yipratmayin yoksa bu konuda iyice asosyallesebilirsiniz. Onu tanımaya çalışın, ilgi alanlarını tespit edin. Inceleyin nelere güldüğü nelerden hoşlandigini anlamaya çalışın.. Kısa süre sonra hoşuna giden onu gulumseten şeylerin farkına varıp aynı frekansı bulabilirsiniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X