• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramızdaki kıskançlık ! ( yardm ) :'(

ozlemcaglar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
93
0
16
İstanbul
Arkadaşlar yardım bekliyorum sizdenn :'( Erkek aradaşımla 1 sene 8 aydır birlikteyiz.. Ailelerimiz biliyor herşey çok güzel. Sözlüyüz. Ancak birbirimize uzagız :) ben ist. o doğu anadluda. bu yzden aramızda müthişşşşşş ddercede kıskançlık oluyor. yaa ona birşey diyorum ben ondan beterim :) :( televizyondaki snatçılardan kıskanıyorum inanabiliyor musunuz :'(( mantıgımla hareket etmeye calısıyorum ama olmuyor baa yardım edin ltf. bana söylemediği ünlü kadın kalmadı türkleri braktk amerikaya açıldık aglanacak hlme glyrm :) :'(( birbirimize çok ağır sözler sarf ettik. unutulmayacak. birçok ünlü hakknda vs.. bnn yanında bde bana eski sevgilisinin ismni söyledi gcn gn ilk dfa.. bn b nu asla kaldıracak bri degilim. eski diyorum geçmil boşuna üzülmeye değmez. değiştiremem.. ama olmuyor çok üzülüyorum. tv izleyemez oldum demet akaln hariç herkesi saydı ya :) çok gzllermişde bilmem nede.. hayallermde o varda... :'( ne yapayım, nasıl davranmalıyım yardım edinnnn ne olurr :'(( psikolojım bozuldu :(

Sözlünün sana bütün ünlüleri sayması senin kıskançlığını kamçılar.Dalga geçmek için yapıyor olsa bile,bunu birdaha yapmamasını söyle....Belliki çok takıyorsun.Üzülmene değmez...

Sözlünün sana bütün ünlüleri sayması senin kıskançlığını kamçılar.Dalga geçmek için yapıyor olsa bile,bunu birdaha yapmamasını söyle....Belliki çok takıyorsun.Üzülmene değmez...

Yok canım dalga geçmek için değil :'( en ufak şeyden tartışıyoruz. yok hayalimde bu var yok bu güzel yok dün şunu izledim bilmem ne canım çok acıyor. dayanamıyorum ki :'( byle korkarak tv yi açıyorum yolda yürürken ble sırf bana denk gliyor bi şahıs var o.. sinirlerim bozuluyor gnm brbat oluyo :'( nasıl dvranacagmı bilmiyrum :'( çok tşkkr ederm cvbn içn cnm :'( <3

canım sende kısasa kısas davranmayı dene..
sende birçok ünklü erkeğin adını söyle ve beğendiğini dile getir..
eminim sözlün bundan rahatsız olacaktır.ve bunu dile getirecektir.
daha sonra sende bana bayan ünlüleri saydığında bende rahatsız oluyorum..
sana yapmamı istemediğin şeyleri sende bana yapma de..
umarım halledersiniz..

Hadi gerçek hayatta ulaşabileceği birisinden kıskansan neyse de, ünlülerden kıskanman hiç normal değil.. Bunun uzaklıkla yakınlıkla da alakası yok.. İleride çok daha sorun yaşarsınız.. Sözlünün onları sayması da normal değil.. Ne bileyim anormal bir diyalog aranızdaki..

Farkındaym byle oldgnun.. annem de öyle dyo sanki oda seninkine bakacak diyo dlga gciyo :'( düzeltmeye calışıyoruz umarım herşey iyi olck. yoksa cddi dsnyrz ama ilerde çokk byk problem. artk eskisi gbi dvranmamaya çlsyrm :'( tşk cnm

canım sende kısasa kısas davranmayı dene..
sende birçok ünklü erkeğin adını söyle ve beğendiğini dile getir..
eminim sözlün bundan rahatsız olacaktır.ve bunu dile getirecektir.
daha sonra sende bana bayan ünlüleri saydığında bende rahatsız oluyorum..
sana yapmamı istemediğin şeyleri sende bana yapma de..
umarım halledersiniz..

aynı şekilde ona syledm. uzun zmndır brbirimize bahsetmyrz byle ksknçlklar ypmamaya çlsıyoruz.. cnkü grçktn çok yprandk ve unutamayacgmz syler syledk yptık.. ama sorun şu ki bnları ypa yapa bnden çok uzaklaştı. ne kdr iyi olskda eskisi gbi dgl ':((( sağolll cnm bnm :'(

yazmadığınız her sesli ve sessiz harf başına para mı alıyorsunuz?
lütfen kelimelerdeki harfleri yutmayın.
bu kıskançlıktan çok daha önemli bence.

hayallerimde o var diyerek sizi bile bile kızdırmaya çalışmış bence
siz hiç umursamayın tepki göstermeyin
vazgeçecektir diye düşünüyorum

madem hayalinde öyle kızlar var git onları al derdim ben olsam. ayrıca tavrınızı koymassanız sürekli canınızı yakar. eger laftan sözden anlamıyosa kısasa kısas yapın. aynısı ona uygulayın bakalım nolcak.

madem hayalinde öyle kızlar var git onları al derdim ben olsam. ayrıca tavrınızı koymassanız sürekli canınızı yakar. eger laftan sözden anlamıyosa kısasa kısas yapın. aynısı ona uygulayın bakalım nolcak.

Dedim zaten pişman olduğunu düşünüyorum uzun zamandır böyle kötü olmuyoruz.. Ama ben bun yaşananları nasıl unutabileceğimizi düşünüyorum. Eskisi gibi olmak tek derdim. :'( teşekkür ederim <3

Dedim zaten pişman olduğunu düşünüyorum uzun zamandır böyle kötü olmuyoruz.. Ama ben bun yaşananları nasıl unutabileceğimizi düşünüyorum. Eskisi gibi olmak tek derdim. :'( teşekkür ederim <3

olamassınız eskisi gibi bikere insanın içine kuşku, güvensizlik , kırgınlık girdimii daha çıkmıyo. üzmek istemem sizi ama bu böyle.

Back
X