Erkek İnfertilitesi aranıza katılabilirmiyim..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cansuum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
17
0
0
Ankara
mrb herkese.öncelikle Allah evlat hasreti çeken herkese nasib etsin inş.hayırlı yollardan kısa zamanda.ben yeni nişanlandım.nişanlımla 1 yıldır tanışıyoruz.ve nişanlımda inmemiş testis sorunu var.küçükken bi ameliyat geçirmiş.birde askere gitmeden önce bi ameliyat geçirmiş.ancak bu operasyonlar başarılı olmamış.dr.lar normal yoldan çocuk sahibi olamassın demişler.spermlerde canlılık yokmuş.bizim evlenmemize 1 buçuk iki yıl kadar var daha.ben biraz araştırma yaptım da hormon tedavisi falan varmış.veya sizin bildiğiniz bişey varmı.bu tedavilere nezaman başlamalı acaba.şimdiden başlasa olurmu.uzun bi süreç anladığım kadarıyla.yada bu durumun bi tedavisi yokmu.şimdiden bir tedaviye başlanamazmı evlendiğimizde beklemek zorunda kalmamak için.çok tşkler.herkese sevgiler..

Canim cok iyi dusunmussun
kesinlikle tedaviye hemen baslasin cunki zaman alan birsey
ve doktorunuzun cok iyi olmasi sart
yaslariniz kac ve hangi sehirdesiniz?

yaslariniz cok genc
cok sanslisiniz cunki en iyi doktor Ankarada
prof Dr Kaan aydos mutlaka tedavinizi ona yaptirin.

yaslariniz cok genc
cok sanslisiniz cunki en iyi doktor Ankarada
prof Dr Kaan aydos mutlaka tedavinizi ona yaptirin.

kesinlikle hazele katılıyorum ayrıca ANKARA da olmanızda büyük şans en son ihtimal ama tüp bebeği bile rahtlıkla yaptırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…