- 4 Şubat 2015
- 6.346
- 12.772
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
kızlar is yerinde müdürlerimle aram iyi degil onlar uğraştıkça ben direndim boyun eğmedim ben pes etmedikçe onlar bastirdi falan.bugunlere geldik.isyerindeki kizlar kesinlikle gecinemez birbiri ile.ama aramin bozuk olan kiz mudurlerle arasi cok iyi.gece bana hakaret mesajı atti arkamdan konusuyor surekli diye mudure sikayete gitmis mudrde delilsiz ispatsiz yuzlestirme yapmadan tutanak tuttu.bende savciliga gittim arama ve mesaj kayıtları çıksın diye ama Ohal den dolayı vermediler.bunlar mobbinge devam edince bakanlıktan müfettiş getirttim. uğraşmaktan vazgeçtiler.ama halen daha ağır is yükünü ben yükleniyorum.derken bu durumu genel sekreterlige ilettim.sekreterlik toplantı yapacakmis...buraya kadar sorun yok.gecen kızlardan biri yanıma geldi kendisi hemen mudurler So yle boyle diye konuşmaya başladı.bende yaptığı haksızlıklardan bahsettim dier kızların görevden kaçmak icin söylediği yalanlardan falan derken derken telefonundan ses geldi kızın panik oldu çıkardı ses kaydı açık.hemen cebine koydu benim basiretim bağlandı.bugun toplantı olacağını görünce taşlar yerine oturdu.genel sekretere verilecek.amac dedikodu yapıyor gösterecekler belli.ses kaydı suç adamlar bana böyle bisey yaptık diyemez zaten ama sekretere dinletilerse onlar hakli çıkacak.bu konuda bilgisi olan varmi ne yapmalı
şimdiden teşekkürler
şimdiden teşekkürler