aranızda benım gıbı olan var mı?

ofman38

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
16
0
16
İstanbul
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım ben 3 senelık ewlıyım yaklaşık 2aydır yumurtalama takıbım yapılıyor doktorum bana klomen werdi ilk ay bıse işe yaramadı sonra 13mm oldu ama daha buyumedı.sonra tekrardan klomen kullanmaya basladım ve bu ay istedıgımız gıbı buyudu 27mm oldu we doktorum çatlatma ignesi vurdu oda işe yaradı yumurtam çatladı 29unda kanda gebelık testı yaptırıcam inş hayırlısıyla pozitif cıkar.aranızda benım gıbı olan varmı acaba.bana yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkurlerr

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım ben 3 senelık ewlıyım yaklaşık 2aydır yumurtalama takıbım yapılıyor doktorum bana klomen werdi ilk ay bıse işe yaramadı sonra 13mm oldu ama daha buyumedı.sonra tekrardan klomen kullanmaya basladım ve bu ay istedıgımız gıbı buyudu 27mm oldu we doktorum çatlatma ignesi vurdu oda işe yaradı yumurtam çatladı 29unda kanda gebelık testı yaptırıcam inş hayırlısıyla pozitif cıkar.aranızda benım gıbı olan varmı acaba.bana yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkurlerr

canım inş.çatladıktan sonra hamiş olursun ama çoğu kez çatlasa bile olmuyor bnimde yumurtalar çatlıyo ama sonuç hep hüsran oluyo bu arada 27mm çok büyümüş ne zaman iğneyi ne zaman yaptın

27mm banada baya büyük gibi geldi.
en fazla 22ye kadar çatlatılması lazım diye biliyorum.
ama inşallah pozitif sonuç alırsınnn

bende klomen kulllanmıştım ama 27 mm cok fazla geldi bana acaba yanlış anlamış olabilir msn en fazal 22 mm oluyor diye biliyrum
inşallah pozitifi görürsn en kısa zamanda

ben de bu ay klomen kullandım ilk defa..yumurtam yeterince büyüdüğünde çatlatma iğnesi oldum.bugün bat günüm..ama adet olmadım..test yapmadım henüz..zaten doktorum battan 1 hafta sonra gel demişti test için.bekliyorum.İnşallah yüzün güler..ama yumurta çatlasa bile her zaman döllenme olmayabiliyor..Allah kolaylık versin

canım inş.çatladıktan sonra hamiş olursun ama çoğu kez çatlasa bile olmuyor bnimde yumurtalar çatlıyo ama sonuç hep hüsran oluyo bu arada 27mm çok büyümüş ne zaman iğneyi ne zaman yaptın

doktorum 27mm oldugunu soledı çünkü bir gıttıgımde 22 dıydı yene gel dedı suan progestan hapını ve folıo yu kullanıyorum cumarteesı gunu test yaptırıcam inş olurr.igneyı vuralı 1 hafta önce oldum.tesekkurler

doktorum 27mm oldugunu soledı çünkü bir gıttıgımde 22 dıydı yene gel dedı suan progestan hapını ve folıo yu kullanıyorum cumarteesı gunu test yaptırıcam inş olurr.igneyı vuralı 1 hafta önce oldum.tesekkurler

bence senin yanlışın var.yanlış duymuşsundur büyük ihtimal.
çünkü hiç bi doktor 22mmlik yumurtaya git sonra yine gel demez.
zaten 22mm çatlatılması için yeterde artar
acaba 12mm dedi büyümesi için gönderdi ve 17mm oluncamı iğne yaptı.

yanlıs duymus olabılırım ewet 22dedı galıba ertesı gun gel igne yapalım dedı haklısınız.inş işe yarar ama.

Son düzenleme:
Back
X