Aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

HassasPanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
436
571
23
Hanımlar, hüsranla biten bir ilişkim olmuştu.Hiçbir ilişkiyi oturtamadığım için çok mutsuz oluyorum zaman zaman, hiçbir ilişkim evliliğe gitmiyor bir sonuç alamıyorum ve daha da önemlisi yıpranıyorum. Zaten açtığım konuları hatırlayanlar varsa, bilirler, zor zamanlardı.Destekleriniz oldu, bir abla, bir kardeş gibi, çok teşekkür ederim hepinize.
Yeni biri ile tanıştım, henüz konuşmaya başlayalı çok olmadı, bir sevgili olma durumu yok ama, anlaşırsak iş oraya doğru gidiyor.
Mesleğini sordum tabi tanışma faslı, büyükşehir belediyesinin spor klubünde sporcuyum, x belediyeye geçtim dedi. Hatta oturduğu şehre de sanırım iş yüzünden gelmiş 9 yıl önce. Besyo okuyormuş onu da yarım bırakmış, devam edeceğini söylüyordu.
Ben sadece maçlara çıktığını biliyorum ama, tam olarak ne iş yaptığını anlayamadım, ayıp olur diye tekrar tekrar da soramadım. Acaba atama şeklinde mi oluyor, yani hep aynı belediyeye bağlı kadrolu gibi mi oluyor, çünkü sürekli başka kluplere gidecekse, ilişki uzaktan uzağa biraz zor yürür. Ve ailem tek olduğu için bırakıp gidemem, bana ihtiyaçları var.
Kadrolu musun desem, bunu anlamaz para için soruyorum zanneder, çünkü henüz beni tanımıyor tam anlamıyla.
Durumu anlatsam belki ailemle olan bağımdan tedirgin olabilir.Ailemin bana ihtiyacı var desem, önyargılı yaklaşabilir diye çekiniyorum. Maalesef bunu daha önce yaşadığım için bu korkum.

Eşi, dostu, akrabası çalışan, nasıl bir iştir?

Sözleşmesi oluyor sporcuların diye biliyorum.sözleşme bitince kulüp isterse tekrarlar ya da başka yerden teklif gelirse oraya gider.ama bunun sonrası yok.bir meslek değil yani.bir tanıdığım vardı spor hayatı bitti 30undan sonra market tarzı bir yerde ise girdi.benim bildiğim böyle

Lise mezunu olduğuna göre taşeron firma ya da belediye firması olabilir.
Memur ya da devlet işçisi lise mezunu oluyor mu hiç duymadım.
Aaa sporcuymuş,ben antrenör sandım.

Hanımlar, hüsranla biten bir ilişkim olmuştu.Hiçbir ilişkiyi oturtamadığım için çok mutsuz oluyorum zaman zaman, hiçbir ilişkim evliliğe gitmiyor bir sonuç alamıyorum ve daha da önemlisi yıpranıyorum. Zaten açtığım konuları hatırlayanlar varsa, bilirler, zor zamanlardı.Destekleriniz oldu, bir abla, bir kardeş gibi, çok teşekkür ederim hepinize.
Yeni biri ile tanıştım, henüz konuşmaya başlayalı çok olmadı, bir sevgili olma durumu yok ama, anlaşırsak iş oraya doğru gidiyor.
Mesleğini sordum tabi tanışma faslı, büyükşehir belediyesinin spor klubünde sporcuyum, x belediyeye geçtim dedi. Hatta oturduğu şehre de sanırım iş yüzünden gelmiş 9 yıl önce. Besyo okuyormuş onu da yarım bırakmış, devam edeceğini söylüyordu.
Ben sadece maçlara çıktığını biliyorum ama, tam olarak ne iş yaptığını anlayamadım, ayıp olur diye tekrar tekrar da soramadım. Acaba atama şeklinde mi oluyor, yani hep aynı belediyeye bağlı kadrolu gibi mi oluyor, çünkü sürekli başka kluplere gidecekse, ilişki uzaktan uzağa biraz zor yürür. Ve ailem tek olduğu için bırakıp gidemem, bana ihtiyaçları var.
Kadrolu musun desem, bunu anlamaz para için soruyorum zanneder, çünkü henüz beni tanımıyor tam anlamıyla.
Durumu anlatsam belki ailemle olan bağımdan tedirgin olabilir.Ailemin bana ihtiyacı var desem, önyargılı yaklaşabilir diye çekiniyorum. Maalesef bunu daha önce yaşadığım için bu korkum.

Eşi, dostu, akrabası çalışan, nasıl bir iştir?

Yaptığı branşa göre değişir bu konu
İbb de sporcu arkadaşlarım oldu, derece yaptıkları sürece çalıştılar, yaşları ilerleyince yol verdi ibb, öyle kadro durumu yoktu , şimdi çoğu beden öğretmenliği yapıyor, bizim branşımız Karate bu arada

Ozel sektor gibi dusunmelisin nereden daha iyi teklif gelirse ve klubu bonservisini nereye satarsa oraya gider.Memuriyet gibi birsey degil.İyi oynadigi surece devam eder ve yukselir degilse kume duser ve birakmak zorunda kalir.Sansliysa yas ilerleyince takimin alt yapisinda hoca olarak fln gorevlendiriyorlar cok yakin bir arkadasimin esi futbolcuydu bir sehir takiminda bize cok havali gelirdi universite donemlerinde ama yas 30u gecince once cocuklari calistirdi gunluk ucretle calisti fln bakti olmadi adam simdi a101de calisiyor.Cokda pisman bu yasina kadar meslek edinebilecegi baska birseyde kendini gelistirmedigi icin.

besyo yu neden bırakmış sporcu adam

alanı ne

milli sporcu olanların vs öğretmenlik imkanı var ilerleyen yıllarda

sporcu neresi çok para verirse ya da sözleşme imzalarsa oraya gider yani bildiğin futbolcu piyasası gibi

bugün galatasaray da yarın beşiktaş ta oynar

özetle geleceğe yönelik yapacağı en iyi şey besyo ya devam

Belediyenin takımında oynuyor olarak algıladım ben.Ama o iş yaş yarın birgün başka takıma gider şehir değiştirir fazla güvenmeyin.Zaten besyoyu yarım bırakmış oynamayı bıraksa işi yok.

Henüz konuşmaya yeni başlamışken aklınıza takılan bu mu?

Ailem tek derken neyi kastediyorsunuz? Neden size ihtiyaçları var?

Direk kendisine mi sorsaniz acaba yarin birgun tayin çıkma durumun olur mu diye,
Ki muhtemelen taşeron da olabilir
Okulu neden bırakmış
Ayrıca lütfen evde kaldim filan diye düşünüp doğru dürüst işi gücü olmayan biriyle evlenmeyin yaşınız kac

Kadrolu futbolculuk mu olur yahu? Oldu olacak, her ayın 15’inde maaşı da yatsın. Arkadaşım da öyle biriyle evlendi. Başka şehre gidecekleri için evlenirken ev dizmediler mesela, hep eşyalı dairelerde oturuyorlar. 2012’den beri iki üç şehir değiştirmişlerdir. Siz bilirsiniz.

Yok düşündüğünüz gibi bir kadro sormadım, zaten dövüş sanatları konusunda uzman bir arkadaş.
Şuan aktif olarak çalışıyorum, sporu bırakınca antrenör olarak devam edeceğim diyor o da.
9 yıldır burada çalışıyor yer değiştirmemiş.
Ama bilemedim yine de.

Back
X