- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
arkadaslar benim vajinam dan gaz çıkarıyormuş gibi sesler geliyor ilişki sırasında da zevk almıyorum hiçbişey anlamıyorum normal Doğum yaptım aranızda Böyle bişey yaşayan var mı çok kötü bi durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşime sorduğum da da genişlemiş dedi bana kafama çok takıyorum kadın Doğuma gitmektik bi durum var mı acabaDoğal bi durum .
Doğum yapmadım .Eşime sorduğum da da genişlemiş dedi bana kafama çok takıyorum kadın Doğuma gitmektik bi durum var mı acaba
Doğum yapmadım .
Çok normal yaşadığınız şey .
Açık açıkta anlatılmaz ki bu .
Bi buçuk sene oldu zor bi doğumduGaz çıkma gibi dediğin şey eğer ilişki sırasında oluyorsa pozisyona bağlı zamanla olabiliyor( genislemeden dolayı)..... normal zamanda ve cinsellik sirasinda da oluyorsa bir jinekologa git. ...normal doğumda yapmışsın ne kadar sure önce doğum yaptın ? sonuç olarak belki daraltma yaptırırsin. ..
Normal otururken oluyorsa tabı ki git .İlişki sırasında da oluyor ama normal otururken bile oluyor o yüzden soruyorum
yakın zamanda ise vajina toparlar diye düşünmüştüm bir jinekologa gitsen daha iyi olur .Bi buçuk sene oldu zor bi doğumdu
Sağolun teşekkürlerNormal otururken oluyorsa tabı ki git .
İlişki esnasında normal ama ilişki dışında pek normal olcağını sanmam .
Bir görün
Sağolunyakın zamanda ise vajina toparlar diye düşünmüştüm bir jinekologa gitsen daha iyi olur .
Normal de de oluyor yatarken otururkenNormal bir durum kafanıza takmayın ilişki sırasında genişlediği için hava giriyor o yüzden ses çıkıyor. korkulacak birşey yok.
Normal de de oluyor yatarken otururken
Evet hiçbişey anlamıyorum ve hemen kuruyordevamlı oluyorsa normal değildir. yalnız ilişki sırasında zevk almamak hiç normal değil.
Evet hiçbişey anlamıyorum ve hemen kuruyor
arkadaslar benim vajinam dan gaz çıkarıyormuş gibi sesler geliyor ilişki sırasında da zevk almıyorum hiçbişey anlamıyorum normal Doğum yaptım aranızda Böyle bişey yaşayan var mı çok kötü bi durum