CANIM ALLAHIM SANADA SABIRLAR VERSIN.TESELLIN ICIN COK TESEKKÜR EDERIM.BEN ZATEN ILK BEBEGIMI 8 HAFTALIKKEN KAYBETTIM. SONRA IKI SENE BEBEGIM OLMADI. 2004 ÜN SONLARINA DOGRU KIZIM DOGDU. O IKI YASINA GIRINCE BIR KARDESI OLSUN ISTEDIK OLDUDA AMA DOGDUGU GÜN MAALESEF ÖLDÜGÜ GÜN OLDU YAVRUMUN. INAN BANA BU DAHA ZORDU INSAN DÜSEN BEBEGINEDE COK ÜZÜLÜYOR AMA DOKUZ AY KARNINDA GEZDIRIP KAYBETMESI DAHADA ZOR[kelimeler yetersiz yaşadığına acıya...
Rabbim bir daha yaşatmasın sana ve eşine sabırlar versin inşallah...
bende 6 haftalık hamile iken düşük yapmıştım..
senin acın daha büyük ama unutma Rabbim de büyük Allah sabırlar versin çok geömiş olsun tekrar..
ay canim cok duygulandim cok kötü oldum inanki okurken rabbim birdaha yasatmasin sana böyle bi aciyi insallah
ben 3bucuk yil önce kizimi dünyaya getirdigimde hemde normal yolla ölümden döndüm onun icin seni cok iyi anlayabiliyorum emin ol korkunu endisenide tabii bide sen büyük bi kayip vermissin benim hikayem uzun oldugu icin linki veriyorum sana egerki istersen ilgini cekerse oku diye dogum öykümü yazmisdim cünkü
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...rce-sukrediyorum-kizima-bagisladigi-icin.html
canim cok ama cok uzuldum inan ne desem seni teselli etmez biliyorum( Rabbim birdahakini kucagina almayi nasip etsin...
Canim verdigin teselliler icin cok sagol.Valla sende az sey yasamamissin.Allah bir daha böyle birsey yasatmasin. Benimde ölüm tehlikem varmis doktorlar ameliyattan sonra söylediler cok kan kaybettigimi ve rahimimin bastan sona kadar yirtildigini. Benim kayinvalidem emekli ebe o inanamiyor nasil rahimim yirtilip benim yasadigima. Ama rabbim beni esime ve kizim seymaya bagisladi cok sükür......
:Saruboceq:amin canim cümlemize yasatmasin insallah:Saruboceq:
kayinvalidene birde benim hikayemi anlat ebe de olsa sonucda olabilcek seyler bunlar ki rabbim kimseye yasatmasin
sükürki allahim seni esine kizina ve sevdiklerine bagislamis canim benim:teselli:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?