- 16 Nisan 2021
- 1.848
- 1.976
- 83
- 27
- Konu Sahibi delibirselvi
Merhaba hanımlar forumda yeniyim. 23 yaşındayım bu sene Allahın izniyle endüstri mühendisliği bölümünden mezun olacağım. Pandemi dolayısıyla eğitimimin son 1.5 senesini online derslerle geçirdim ve okulda hocalarımla iç içe görmem gereken son dönem ana meslek derslerimin hepsini çok verimsiz olarak online işledik. Uygulamalı fabrika derslerimin hepsi online eğitimle çöp oldu. Tabiki mesleğim hakkında bilgim var ama pratikte bir endüstri mühendisinin fabrikada neler yaptığına biraz fransızım haliyle. Kendisi endüstri mühendisi olan veya çalıştığı yerde endüstri mühendisi olan var mı? Çalışma yaşamında ofiste mi yoksa sahada mı yer alacağım, işin teorik kısmında mı pratik kısmında mı yer alacağım vb. temel bilgiler verebilecek olan mı? Bu arada okulunu okumuşsun burda mı soruyorsun diye linçlemeyin lütfen stajlarımı pandemi nedeniyle yapamadım, internette çok yüzeysel bilgiler veriliyor, okuldaki hocalar dersini anlatıp gitme peşinde, ailemde de ilk mühendis benim hatta lisans mezunu olan ilk kişi ablam ikincisi benim. Dolayısıyla cahillikle suçlamayın lütfen